reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

ewwe długo by opowiadać, poprostu przez całe życie ciągle pod górkę, jak coś szło dobrze to zaraz czar pryskał:(

choć w głębi serca mam ogromną nadzieję że mój mały orzeszek wkońcu zapoczątkuje dobro i harmonie:)

reklama
Olapalo, bardzo Ci współczuję, że nie masz wsparcia od najbliższej rodziny. Każda matka chce jak najlepiej dla swoich dzieci. Ale skoro Ty wybrałaś takie, a nie inne życie, nie pod dyktando, i Tobie jest dobrze, to wydaje mi się, że rodzice powinni uszanować Twój wybór i cieszyć się Twoim szczęściem.
Nie przejmuj się Kochana. Najważniejsze, że mąż Cię wspiera.
Głowa do góry. Będzie dobrze :tak:

Zapominałam życzyć Wam miłego dzionka.
Łapcie ostatnie promienie słoneczne.

2013-10-15 10.21.39.jpg

Załączniki

• 2013-10-15 10.21.39.jpg
    2013-10-15 10.21.39.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 55
Futurystka - nie Ty jedna jesteś zielona :D
Olapalo - mogę powiedzieć, ze rozumiem Twoja sytuacje. Zaszłam w ciąże, zaplanowaliśmy ślub i wykanczalismy swoje gniazdko. Tuż przed ślubem straciliśmy aniołka i mama uznała to za swego rodzaju znak, ze jednak powinnam iść na medycynę skoro tak sie sprawy toczą. Razem z listem o zakwalifikowaniu sie na studia zrobiłam test i wyszły dwie krechy. Nie podziela mojej radości, bo miała na mnie inny plan i teraz swego rodzaju żal. Trudno, po stracie dzieciatka, ta potrzeba macierzyńska była tak duża i tylko my to zrozumiemy, nasi rodzice nie zawsze. Trzeba żyć po swojemu :))

Witajcie!
Lena u mnie też kryzys przychodzi głównie wieczorem, tzn. zgaga i inne nieprzyjemności...
Olapalo przykro mi, że masz taką sytuację... ja jestem chyba szczęściarą, bo wszyscy, którzy już wiedzą bardzo się ucieszyli :-D niestety musiałam powiedzieć o tym chociażby w pracy... z czego nie jestem zadowolona, ale skoro jestem już na zwolnieniu to i tak by się dowiedzieli... oczywiście codziennie się martwię czy wszystko będzie w porządku, ale przecież musi!!:tak:
Ja tak samo jak któraś napisała, chodzę spać o 20... a o 21 to już od wielkiego święta :-) po prostu padam i już :)
w nocy też się budzę, ale przed ciążą też nie było nocy, podczas której nie wstawałabym do toalety, więc jestem przyzwyczajona :tak:

Dzisiaj zrobiłam test na płeć dziecka.
Co prawda nie wierzę w to za bardzo, ale wyszło, że to będzie dziewczynka :-)
Teraz tylko muszę czekać na usg. Wizytę mam w piątek, ale myślę, że jeszcze nic nie będzie widać, bo jeśli faktycznie to dziewczynka, to z babami jest tak, że ujawniają się znacznie później, niż faceci :-D

A wg kalendarza chińskiego wychodzi chłopak.
Także na dwoje babka wróżyła :tak:

reklama
Hej Dziewczyny.,U mnie nadal calodobowe mdlosci, migrenowe bole glowy- loo i ogolem łaze jakby mnie ktos trzasnał w łeb;P

Dlatego jeszcze nie ogarnelam wszystkiego co piszecie musze to na raty wziasc:p -szybko produkujecie;)

Ps. Czy któraś z Was wprost zapytala Ginekologa o L4 z powodu zlego samopoczucia - ale np wyniki wszystkie okej ale jednak z powodu meczacych dolegliwosci poprosilyscie?? co uslyszalyscie??

Do góry