reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Cześć piszę z komórki.Jestem w szpitalu Poroniłam :'( szkoda że nie będę majówką :'( rano poszłam do wc i miałam na majtkach brązowe plamienia potem dużo leżała w razie w no i od 12 tej bolał mnie mocno brzuch dołem jak nigdy:'( i zaczęły się takie skurcze że tylko kucanie pomagało :'(non stop do wc szłam i zobaczyłam krew i skrzep szybko. Do szpitala i okazało się źe na Usg pusto :'(poroniłam. .POTEM BYŁA TRAŁMA z wyłeżyczkowaniem :'(o matko jaki ból źe względu że mnie mocno bolało jutro pod narkozą mnie całkiem wyczyszczą :'(masakra nie życzę tego :-(nikomu

Trzymaj się kochana:( Bardzo mi przykro.

reklama
Powiedzcie dziewczyny jak was boli dól brzucha jak to wygląda mnie ciężko to określić jakby ktoś siedział mi tam na dole ugniatał jest to strasznie nie przyjemne boję się jakichkolwiek skurczy jak to odróżnić :-(

Powiedzcie dziewczyny jak was boli dól brzucha jak to wygląda mnie ciężko to określić jakby ktoś siedział mi tam na dole ugniatał jest to strasznie nie przyjemne boję się jakichkolwiek skurczy jak to odróżnić :-(

Ja mam ostre kłucia - nie mam zupełnie uczucia bólu jak przed okresem. Ale pamiętam, że w pierwszej ciąży straaasznie mnie bolało podbrzusze, właśnie jak na okres i wszystko było ok.

mnie czasami w ogóle nie boli, a dzisiaj to cały dzień bardzo silny ból w podbrzuszu, jak przed okresem i dużo śluzu. Ale tak czasami miewam, więc się nie martwię. Ogólnie ja miałam bardzo bolesne miesiączki, że bez ketonalu się nie obeszło i teraz boli dokładnie tak samo... i uczucie jakby zaraz miało ze mnie polecieć :p ale wrzuć na luz - jest ok :D

Witajcie Majóweczki:-)
nadrabiałam moje zaległości forumowe przez 2 dni!:baffled: ale doczytałam wszystko.

Witam nowe majóweczki! Zdrówka chorowitkom. Wybaczcie, ale choćbym chciała, nie dam rady odnieść się nawet do połowy postów.

Ja jak pisałam w ub tyg miałam plamienie. Myślę, że to od odstawiania duphastonu, bo zaczęłam brać po 2 dziennie i następnego dnia plamienie minęło. Robię teraz drugie podejście do odstawienia. Zobaczymy jak będzie tym razem.

Co do farb do włosów, to ja też polecam Castingi Loreala. Ładnie pachną, fajne kolorki, bez amoniaku. Ja maluję nimi włosy od kilku lat.
Ubranka też chyba muszę powoli jakieś kupić. Najbardziej spodni potrzebuję. Tak przeglądałam Wasze linki z ubraniami i powiem Wam, że te same spodnie na all kosztują 50 zł, a w jakimś sklepie internetowym 79 zł:szok:niezła różnica. A nawet zdjęcie modelki identyczne.

Miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam. Idę ba wątek z badaniami podpatrzeć niusa Straciatelli;-) i może też ten teścik sodowy zrobię.
Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda mi się być z Wami na bieżąco :tak:

Buziaki, dobrej nocki:happy:

A czemu odstawiasz już duphaston? Ja biorę luteine i gin powiedział, że bezpiecznie jest odstawić pomiędzy 16-20 tc kiedy łożysko już całkowicie się wykształci. Pytam, bo chętnie sama bym szybciej odstawiła :-(

reklama

Perełko kochana, też jestem po poronieniu zatrzymanym i domyślam się jak się boisz. Ale moim zdaniem za dużo analizujesz i szukasz u siebie objawów zwiastujących nieszczęscie. Za każdym razem gin Cię uspokaja, więc chyba wie co mówi. Jak pisze Aesthete wrzuć na luz bo zamęczysz się tym zamartwianiem, a stres to najszybsza droga do problemów ciążowych :) Trzymaj się i nie kombinuj, bo przez kolano przełoże i ...wygilam do posiku bo ciężarnych się nie bije :-D Buziaki

Do góry