reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Dziewczyny, powiem Wam, że ostatnio źle się ze sobą czuję. Brzuch wzdety, tylko bekanie i bączenie non stop. A w nocy to się budze wcale nie na siku eeeh. Bierzecie coś na te zoladkowo-gastryczne sprawy? Na pewno zapytam o to na wizycie, bo to męka jest :(

reklama
Witam :)
Zanim wszystko przeczytam, to zazwyczaj już nie mam czasu coś skrobnąć tu do Was ;) Dużo piszecie. Ta metoda z sodą w poprzedniej ciąży mnie zawiodła i się nie sprawdziło :( Tak jak i większość kalendarzy. W sumie ten kalendarz chiński, który tu macie jako jedyny potwierdza, że mi się urodziła córka. Nawet cyganka nam wywróżyła syna... I dlatego postanowiłam, że to był pierwszy i ostatni raz kiedy rozmawiałam z cyganką!

Cześć piszę z komórki.Jestem w szpitalu Poroniłam :'( szkoda że nie będę majówką :'( rano poszłam do wc i miałam na majtkach brązowe plamienia potem dużo leżała w razie w no i od 12 tej bolał mnie mocno brzuch dołem jak nigdy:'( i zaczęły się takie skurcze że tylko kucanie pomagało :'(non stop do wc szłam i zobaczyłam krew i skrzep szybko. Do szpitala i okazało się źe na Usg pusto :'(poroniłam. .POTEM BYŁA TRAŁMA z wyłeżyczkowaniem :'(o matko jaki ból źe względu że mnie mocno bolało jutro pod narkozą mnie całkiem wyczyszczą :'(masakra nie życzę tego :-(nikomu

Dziewczyny, powiem Wam, że ostatnio źle się ze sobą czuję. Brzuch wzdety, tylko bekanie i bączenie non stop. A w nocy to się budze wcale nie na siku eeeh. Bierzecie coś na te zoladkowo-gastryczne sprawy? Na pewno zapytam o to na wizycie, bo to męka jest :(

Ja nic nie biorę, ale staram sie lekką dietę trzymać, wtedy lepiej... Raz jedyny zjadlam sos grzybowy i myślałam ze umrę, albo mi brzuch pęknie...

Często mam też tak ze parę dni do wc na "dwójkę" nie idę, ale wtedy zjadam trzy suszone śliwki i morele i od razu pomaga!

Cześć piszę z komórki.Jestem w szpitalu Poroniłam :'( szkoda że nie będę majówką :'( rano poszłam do wc i miałam na majtkach brązowe plamienia potem dużo leżała w razie w no i od 12 tej bolał mnie mocno brzuch dołem jak nigdy:'( i zaczęły się takie skurcze że tylko kucanie pomagało :'(non stop do wc szłam i zobaczyłam krew i skrzep szybko. Do szpitala i okazało się źe na Usg pusto :'(poroniłam. .POTEM BYŁA TRAŁMA z wyłeżyczkowaniem :'(o matko jaki ból źe względu że mnie mocno bolało jutro pod narkozą mnie całkiem wyczyszczą :'(masakra nie życzę tego :-(nikomu

To straszne co napisałaś :-( Bardzo Ci współczuję :-( Lekarze będą dochodzić przyczyny? Wiem, że żadne słowa nie ukoją Twojego bólu, ale trzymaj się kochana i nie poddawaj się!!!

Sympatyczna79 bardzo przykro słyszeć tak okropną wiadomość, a co dopiero przeżyć utratę dziecka. Nie ma słów, które mogą pocieszyć w takiej sytuacji. Bądź silna.

No ale przecież dziecko nie słyszy naszymi uszami :-D
przecież tylko napisałam co czytałam... że nie jest to dobre dla dziecka zbyt częste słuchanie go, więc nabijać od razu się nie musicie :baffled:

aesthete ale uwierz, że po ciązy obumarłej jest inaczej bo w pierwszej ciąży tak nie panikowałam nie myślałam :(ja ani krwawień ani plamień nie miałam tylko bjawy poszły
Perelko, ja Cię rozumiem, ale ciągłe zamartwianie się nic dobrego nie wniesie...

Sympatyczna, bardzo bardzo BARDZO mi przykro :-( łączę się z Tobą w bólu i trzymaj się ciepło :* nie poddawaj się tylko, na pewno kolejny raz się wam uda :*

sympatyczna przykro mi trzymaj się aż strach się bać bo to już tak daleko 11 tydzień...

A mnie dzisiaj dół praktycznie cały czas boli już może mniej, ale leze:-(

reklama

Bardzo mi przykro. Nie potrafię znaleźć słów zeby wyrazić swoje współczucie. Trzymaj sie sympatyczna. Jeszcze bedzie dobrze...

Do góry