reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Ale nasze uszy na pewno maja jakis przewod do brzucha i wtedy slyszy ;) to wszystko jest jakos polaczone ;) heh

No nie żartuj :rofl2: Bujna fantazja :-D

olapalo jak wklejam go tam w sygnaturce w edycji to pisze mi że nieprawidlowy plik, a jak dodaję go tu pod odpowiedzią to się wkleja normlanie ten sam link :(

Widzę dwa razy - pod postem i w sygnaturce - czyli spokojnie możesz wywalić z treści postu :tak:

reklama
dziewczyny większość z Was pisze, że już w spodnie się nie mieści i widać brzuszek; ja tam we wszystko się mieszczę na razie przytyłam 1kg ja widzę już zaokrąglenie ale moi bliscy nie a już myślałam że 3 miesiąc to za szybko na brzuszek aż z ciekawość sprawdzałam w google figury kobiet w 3miesiącu bo myślałam, że to za szybko i coś ze mną nie tak!

Lekkie wybrzuszenie jest ok, ale brzuch wywala na poważnie zwykle dopiero około 5. miesiąca - wtedy jest go już ciężko ukryć, chyba, że kobieta nie należy do szczupłych, to może się dłużej ukrywać ;-)

dziewczyny większość z Was pisze, że już w spodnie się nie mieści i widać brzuszek; ja tam we wszystko się mieszczę na razie przytyłam 1kg ja widzę już zaokrąglenie ale moi bliscy nie a już myślałam że 3 miesiąc to za szybko na brzuszek aż z ciekawość sprawdzałam w google figury kobiet w 3miesiącu bo myślałam, że to za szybko i coś ze mną nie tak!

No ja mysle, ze to ze mna cos nie tak, bo bylam przekonana, ze na tym etapie, co jestem nic totalnie nie bedzie jeszcze widac, ale niestety brzuch sie powiekszyl i co zrobic ;) musze go polubic, bo wciagnac sie juz nie daje :)

reklama
Do góry