reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
haha tez tak mam z tymi zapachami i perfumy strasznie mi przeszkadzaja i zapachy z lodówki ;-)mam nadzieje,ze niebawem to minie..Futurystka-witaj;-)

Ja też otwieram lodówkę i mnie odrzuca - ciągle mi się wydaje, że nie mam w domu niczego jadalnego :eek: Jestem głodna, a na myśl o jedzeniu podchodzi mi wszystko do gardła :baffled: Ciężki czas!

najlepsze jest to że na początku nie wiedziałam że jeste w ciązy(ok 4 tyg) kupiłam sobie perfumy które mi się bardzo podobały i w ogóle a po tyg jak je poczułam to ciągle miotowałam do teraz jak je czuje to mnie mdli feee!

Kurczę, gdzieś czytałam że jak za często się samemu słucha serca to to w jakiś sposób straszy dziecko i że lepiej u lekarza to robić... Ale to tak mniej więcej pamiętam ;)

No ale przecież dziecko nie słyszy naszymi uszami :-D

futurystka - nie, w ustawieniach na górze strony, masz opcję edycji sygnaturki - tam wklej

olapalo jak wklejam go tam w sygnaturce w edycji to pisze mi że nieprawidlowy plik, a jak dodaję go tu pod odpowiedzią to się wkleja normlanie ten sam link :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry