reklama
czekałam na wyniki bety zanim się do was wbiję ;-) wynik z bety 4-5 tydzień ciąży, ostatnia @ 2 sierpnia, wizyta u gina dopiero 26 września, ale kalendarz ciąży pokazuje mi termin porodu na 8 maja
przyjmiecie mnie do siebie? ;-)
przyjmiecie mnie do siebie? ;-)
Moja beta z dziś: 1054 72h temu była 464 więc chyba nadal jest ładnie. Mimo to nadal nie dowierzam i czekam na usg...a tu jeszcze tyle czekania...
Perelka, słyszałam, że mdłości też nie są przyjemne ;-)Ja nadal łączę się z Tobą w bólu podbrzusza. Jak u Ciebie z pracą zawodową itp? Robisz coś na co dzień? jak sobie radzisz? ja chyba nie wytrzymam długo w pracy z tymi objawami :/
Perelka, słyszałam, że mdłości też nie są przyjemne ;-)Ja nadal łączę się z Tobą w bólu podbrzusza. Jak u Ciebie z pracą zawodową itp? Robisz coś na co dzień? jak sobie radzisz? ja chyba nie wytrzymam długo w pracy z tymi objawami :/
Ostatnia edycja:
perelka86
Fanka BB :)
nanncy ja mialam mdlosci bez wymiotow przez swoja chorobe i wole to niz bóle brzucha bo mnie dosłownie nie tylko boli podbrzusze ale bardziej wyzej nad pępkiem i tam gdzie on i nieraz mi ciezko oddac gazy juz dzisiaj kupilam espumisan nie wiem jak sobie z tym poradzic czy ja to jakis wyjatek zeby tak bolało
Ja nie pracuje siedze w domku więc mam możliwość poleżenia sobie.
A betka ładnie rośnie Kiedy robiłas przed ostatnia w sobote czy piatek?
Ja nie pracuje siedze w domku więc mam możliwość poleżenia sobie.
A betka ładnie rośnie Kiedy robiłas przed ostatnia w sobote czy piatek?
applecrumble
cześć dziewczynki,
ja dziś już padam z nóg. Zachciało mi się robić przetwory, to mam za swoje... dziś rano byłam na becie, jutro po południu odbieram wyniki.
U mnie objawy jakoś przycichły:-( nie boli mnie krzyż, nie boli jak na @. Czasami tylko pobolewa któryś jajnik. Zazwyczaj lewy. Martwię się, czy wszystko jest ok. Może przesunę wizytę na wcześniejszy termin.
Dziewczyny, a w którym tc słychać już serduszko? w 6?
ja dziś już padam z nóg. Zachciało mi się robić przetwory, to mam za swoje... dziś rano byłam na becie, jutro po południu odbieram wyniki.
U mnie objawy jakoś przycichły:-( nie boli mnie krzyż, nie boli jak na @. Czasami tylko pobolewa któryś jajnik. Zazwyczaj lewy. Martwię się, czy wszystko jest ok. Może przesunę wizytę na wcześniejszy termin.
Dziewczyny, a w którym tc słychać już serduszko? w 6?
mnie z kolei boli podbrzusze i cały brzuch, że go dotknąć nie mogę :-( i sutki mnie bolą i senna non stop chodzę, ale nie wiem czy tu akurat objaw
widziałam listę majowych mam więc można u mnie edytować: wiek 26, ciąża: 1 ;-)
widziałam listę majowych mam więc można u mnie edytować: wiek 26, ciąża: 1 ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
szkola13
Hej Kurcze współczuje wam tych buli brzucha zwłaszcza że mnie też wzdęcie męczyło znowu pół nocy to wiem o co chodzi. am 1 w miarę sprawdzony sposób na takie wzdęcia i przy tym zatwardzenie. Zróbcie sobie barszcz czerwony ale taki prawdziwy lub buraczki do drugiego. Mi rano po toalecie przechodzi jak ręką odioł. A macie może jakiś sposób na zgagę?? Bo mnie dzisiaj o 1 w nocy obudziła i nie mogłam dać z nią rady.
Wczoraj gin mi mówił że takie uczucie rozciągania to norma Ale jak zacznie mnie tak mocniej pobolewać to mam sie zgłosić wcześniej.
Dzisiaj zauważyłam że mam śluz kremowy i taki leciutko podbarwiony na brunatno i to mnie zastanawia czy to po badaniu czy po prostu coś się zaczyna dziać:-(
Wczoraj gin mi mówił że takie uczucie rozciągania to norma Ale jak zacznie mnie tak mocniej pobolewać to mam sie zgłosić wcześniej.
Dzisiaj zauważyłam że mam śluz kremowy i taki leciutko podbarwiony na brunatno i to mnie zastanawia czy to po badaniu czy po prostu coś się zaczyna dziać:-(
Podziel się: