reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

widze ze mamy duzo mlodych mam jak i tych starszych i bardziej doswiadoczonych superrr :) ze mozemy tutaj razem byc w tych waznych dla nas chwlach :)

reklama
czekałam na wyniki bety zanim się do was wbiję ;-) wynik z bety 4-5 tydzień ciąży, ostatnia @ 2 sierpnia, wizyta u gina dopiero 26 września, ale kalendarz ciąży pokazuje mi termin porodu na 8 maja :-D
przyjmiecie mnie do siebie? ;-)

aesthete pewnie :tak:

Dziewczyny ja już wole mieć mdłości niż bóle brzucha naprawdę mnie one wykańczają sa dosłownie wszędzie :-(

Moja beta z dziś: 1054 :happy2: 72h temu była 464 więc chyba nadal jest ładnie. Mimo to nadal nie dowierzam i czekam na usg...a tu jeszcze tyle czekania...
Perelka
, słyszałam, że mdłości też nie są przyjemne ;-)Ja nadal łączę się z Tobą w bólu podbrzusza. Jak u Ciebie z pracą zawodową itp? Robisz coś na co dzień? jak sobie radzisz? ja chyba nie wytrzymam długo w pracy z tymi objawami :/

Ostatnia edycja:
nanncy ja mialam mdlosci bez wymiotow przez swoja chorobe i wole to niz bóle brzucha bo mnie dosłownie nie tylko boli podbrzusze ale bardziej wyzej nad pępkiem i tam gdzie on i nieraz mi ciezko oddac gazy juz dzisiaj kupilam espumisan nie wiem jak sobie z tym poradzic czy ja to jakis wyjatek zeby tak bolało :(
Ja nie pracuje siedze w domku więc mam możliwość poleżenia sobie.
A betka ładnie rośnie :) Kiedy robiłas przed ostatnia w sobote czy piatek?

cześć dziewczynki,

ja dziś już padam z nóg. Zachciało mi się robić przetwory, to mam za swoje... dziś rano byłam na becie, jutro po południu odbieram wyniki.

U mnie objawy jakoś przycichły:-( nie boli mnie krzyż, nie boli jak na @. Czasami tylko pobolewa któryś jajnik. Zazwyczaj lewy. Martwię się, czy wszystko jest ok. Może przesunę wizytę na wcześniejszy termin.

Dziewczyny, a w którym tc słychać już serduszko? w 6?

mnie z kolei boli podbrzusze i cały brzuch, że go dotknąć nie mogę :-( i sutki mnie bolą i senna non stop chodzę, ale nie wiem czy tu akurat objaw :-p

widziałam listę majowych mam :-p więc można u mnie edytować: wiek 26, ciąża: 1 ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :) Kurcze współczuje wam tych buli brzucha zwłaszcza że mnie też wzdęcie męczyło znowu pół nocy to wiem o co chodzi. am 1 w miarę sprawdzony sposób na takie wzdęcia i przy tym zatwardzenie. Zróbcie sobie barszcz czerwony ale taki prawdziwy lub buraczki do drugiego. Mi rano po toalecie przechodzi jak ręką odioł. A macie może jakiś sposób na zgagę?? Bo mnie dzisiaj o 1 w nocy obudziła i nie mogłam dać z nią rady.
Wczoraj gin mi mówił że takie uczucie rozciągania to norma Ale jak zacznie mnie tak mocniej pobolewać to mam sie zgłosić wcześniej.
Dzisiaj zauważyłam że mam śluz kremowy i taki leciutko podbarwiony na brunatno i to mnie zastanawia czy to po badaniu czy po prostu coś się zaczyna dziać:-(

Do góry