reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Hej:)

Danusia, wiem że to trudne, ale dacie rade przeżyc. U mnie moj tato stracil prawko za jazdę po alkohou. co wiecej spowodował wypadek. Ale po za faktem ze rozbil auto, stracil prawko, i musial zwracac kase firmie ubezpieczeniowej to się jakos tak po kosztach rozeszło. Dzięki Bogu nikomu nic się nie stało.Jesli samochod macie sholowany na parking policyjny to szybciutko trzeba go zabrac bo to straszne koszty.Ale pewnie tam nie stoi. A Ty masz prawko? Mam nadzieję, że tak, bo teraz bez auta to jednak ciężko jest.

Nadzieja właśnie ja mam takie pobolewania brzucha i krzyża jednocześnie i martwie się czy nie bede plamic. Schizy łapię jakies.

Ptysia niezły z Ciebie analizator:) kim jesteś z wykształcenia/zawodu? Ja dziś podejrzałąm sobie tylko jedną majówkę bo tak sobie uświadomiłam że nagle przestałą pisać - niestety poroniła;((

Nanncy ja obstawiam hormony, gdzies właśnie słyszałąm że baby w ciąży się mogą włochate robic:) ja mam nadzieję że mnie ominie, bo jako ze ciemna mam karnację i włosy, cierpię na ich nadmiar tak po prostu i bez ciąży:D

Aśku moc zdrowia dla Was, jelitówka to straszne dziadostwo. Oby szybko Wam odpuściło i oby ślubnego chociaż oszczędziło.

Pat&mum zdrówka i dla CIebie

Moj mąż już w domu, odsypia bardzo długą i stresującą podróż. Przywiózł nam masę prezentów, a na lotnisku się nas nie spodziewał, i mił super niespodziankę. Synek nie mógł się nacieszyc tatusiem, az spac nie chciał iść z wrażenia:)

Kładę się więc i ja,
Dobrej nocki dla Was:*

reklama
Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia.

prawo jazde mu zabrali, samochod na policyjnym parkingu. Ciekawe ile nas ta przyjemnosc bedzie kosztowala.

teraz zagoniony do kuchni cos tam pichci. Czeka go jeszcze sprzatanie lazienki, mycie podlog i pranie.prynajmiej tyle a niego porzytku

a i calkowity zakaz picia az do odwolania.

w ogole nawet nie wiem o czym teraz na forum jest mowa, ale kiedys nadrobie.

moj m. Sie chyba naprawde przejal bo juz nawet sie nie odzywa. Chyba to do niego dotarly I brak prawka go zaboli.

ja mam usg w tym samym dniu co on ma spawe w sadzie I wiem ze b. chcial byc wiec kolejne kara dla niego.

To bedzie moj 12 tydz i 3 dzien ciazy. Myslicie ze bedzie widac plec?

tak sie cos dzisiaj zle czuje ze sobie zrobie jakas kapiel rozluxniajaca musze w koncu debacle o siebie i babla a nie tylko w stresie ciagle.

Dziewczyny pytanie - farbujecie włosy w I trymestrze ciąży? Mam takie odrosty (i to, o zgrozo, siwe :szok: ), że nie mogę na siebie patrzeć. Lekarz powiedział mi, że mogę iść do fryzjera, tylko aby w farbie nie było amoniaku. Ja jednak jeszcze nie poszłam i zastanawiam się do kiedy musiałabym się wstrzymać, aby w razie czego (...) nie mieć do siebie pretensji?
Czy przesadzam?

Pysia ja wlasnie dziś jestem świeżutkie po malowaniu włosów i wszystko ok z kolorem. Wyszedł taki jak zawsze.
Od dłuższego czasu maluje włosy Loreal Casting , ta farba nie ma amoniaku, dodatkowo pokrywa siwe włosy (wiem z doświadczenia)!!!
Powodzenia

Hej dziewczynki,

a propos promocji to do jutra trwa weekendowa akcja rabatowa Twojego Stylu...

można korzystać z kuponów w sklepach stacjonarnych, ale w internetowych też, w tym z mojego ulubionego intymna.pl :) właśnie zrobiłam zamówienie na: legginsy ciążowe, poncho, staniczek i koszulkę... rabat 25% na kod rabatowy TwojStyl2013 :) jakby któraś chciała skorzystać... :)

po mału kładziemy się do snu, może Panaceum przed snem jeszcze da radę obejrzeć, ale jak znam siebie, to zasnę w połowie ;) dobrej nocki dziewczynki! :*

Nadzieja napisz w jakich jeszcze sklepach są zniżki od Twój Styl
Z góry dziekuje

Witam po mojej małej nieobecności :)
Mąż właśnie pojechał zawieść rodziców na lotnisko i jakoś tak nie mogę już zasnąć. Troche mi smutno, bo fajnie jak wszyscy byliśmy razem :(
Moi rodzice w sumie już bardzo cieszą się z mojej ciąży, a moja mama mocno zaciska kciuki za wnusię :D Bardzo jej się marzy.
Eh od jutra już koniec laby i do pracy trzeba iść.
Ale w od soboty tydzień urlopu, bo do Polski z synkiem lecimy moich dziadów odwiedzić :)

ja też się witam :tak:
tyle, że pracująco ;-)

Mrówek dzisiaj już super :tak: właśnie wcinamy razem chrupki kukurydziane ;-)
popołudnie i wieczór :szok: biedulek był :-( na zmianę biegunka i wymioty ... wiem, że przy jelitówce można pić colę odgazowaną, ale uwierzcie mi - to jakaś cholerna odmiana była, bo zarówno ja jak i Mrówek nie mogliśmy łyczka płynów przyjąć :eek: wszystko od razu było zwracane :eek:
Mrówek przebierany kilka razy, pościel również, mam co prać - dobrze, że załadunek 8 kg mam ;-) zaraz wstawiam pranie z suszeniem ;-) wieczorem będzie czysta pościel i świeże piżamki ;-)
ślubny w ramach walki z jelitówką walną sobie setkę whisky ;-) ciekawe czy pomoże ;-)

dzisiaj jedziemy do szwagierki na 40 urodziny :-D więc popołudnie wyjściowe ;-)

Witam się niedzielnie:)
Aśku super że już lepiej z Mrówkiem, pewnie się bidulek wymęczył.
Lena nie boisz się lecieć samolotem?
My mieliśmy iść na obiad do teściówki, ale nie wiem czy pójdziemy bo dzisiejszy dzień upłynie pod znakiem kaca mordercy :-D Mężasty tak się raczył że mocno przesadził. hehehehhehe Cierp ciało jak się chciało:)
Co do farbowania włosów to ja normalnie farbuję. W pierwszej ciąży raz w miesiącu rozjaśniałam, teraz jak sobie przypomnę to farbuję.

Asku dobrze ze juz po chorobie, ja przechodziłam tydzień temu.

Ja z kolei dzien przywitałam przy muszli i śniadanie poszło do ścieków :(

Wczoraj byłam u przyjaciółki i dostałam od niej w prezencie buciki po jej synku. Zdjęcie niżej.
ImageUploadedByForum BabyBoom1381646162.496741.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1381646162.496741.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381646162.496741.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny mam pytatko jak sie szybko podnosicie lub obracacie tesz tak energicznie to ciagnie was tak od pepka w dol??
Przepraszam ze wam nie odpisalam ale pozniej nadrobie:)
Skonczyl mi sie dzis 11tydzien jupi:-)

reklama
WICHURKA współczuję porannej akcji ;-) a buciorki czaderskie :-D

zapomniałam wam napisać - wczoraj była u nas burza :szok: w trakcie mam talent ;-) ulewa niesamowita do tego ;-)

Do góry