reklama
No i sie dorobiłam! M przyniósł do domu przeziębienie, ale nawet kwarantanna nie pomogła. Już czuje ból gardła i katar... Jeszcze tego mi brakowało :/ tylko on cwaniak wyleczy sie fervexem a ja herbatka naprzemian z miodem albo sokiem malinowym :/ macie jakieś pomysły ?
nadzieja1984
Fanka BB :)
Hej dziewczynki,
a propos promocji to do jutra trwa weekendowa akcja rabatowa Twojego Stylu...
można korzystać z kuponów w sklepach stacjonarnych, ale w internetowych też, w tym z mojego ulubionego intymna.pl właśnie zrobiłam zamówienie na: legginsy ciążowe, poncho, staniczek i koszulkę... rabat 25% na kod rabatowy TwojStyl2013 jakby któraś chciała skorzystać...
po mału kładziemy się do snu, może Panaceum przed snem jeszcze da radę obejrzeć, ale jak znam siebie, to zasnę w połowie dobrej nocki dziewczynki! :*
a propos promocji to do jutra trwa weekendowa akcja rabatowa Twojego Stylu...
można korzystać z kuponów w sklepach stacjonarnych, ale w internetowych też, w tym z mojego ulubionego intymna.pl właśnie zrobiłam zamówienie na: legginsy ciążowe, poncho, staniczek i koszulkę... rabat 25% na kod rabatowy TwojStyl2013 jakby któraś chciała skorzystać...
po mału kładziemy się do snu, może Panaceum przed snem jeszcze da radę obejrzeć, ale jak znam siebie, to zasnę w połowie dobrej nocki dziewczynki! :*
Dziewczyny, na wizytę u gina we wtorek doszła mi jedna dziwna sprawa i muszę go koniecznie o to zapytać... Na brodzie zaczęły mi się pojawiać włoski . Nie wiem, czy to jakaś wariacja hormonów czy co...? Zaczyna mnie to niepokoić... Słyszałyście o czymś takim w ciąży? Mam nadzieję, że nie obrosnę w to bardziej.....
Nadzieja, Panaceum z Judem Law :-):-):-)
Nadzieja, Panaceum z Judem Law :-):-):-)
reklama
Podziel się: