reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Dziewczyny ja dzis zrospaczona jestem.
wybaczie ale musze sie komus wyzalic.

moj kochany mezulek zeszlej nocy zatrzymany przez policje za jazde po alkoholu. Toz to przeciez w glowie sie nie miesci. Obiecal mi ze zostawi samochod w pracy a tym czasem takie wiesci prZyniosl. Po sum walnal sie spac a ja juz zasnac nie moglam do rana. Jeszcze z tego mnie brzuch rozbolal.

nie wiem co teraz bedzie 1.11 ma sprawe w sadzie.
ja to mam zero tolerancji dla takich wystepkow. A tu jeszcze moj wlasny maz.

jak tak mozna ciezarna denerwowac. Przeciez ja juz sily na niego nie mam.

modle sie do mojej babuni w niebie zeby sie wszystko jakos poukladalo....

dobra juz nie smuce tak tylko chcialam sie wyzalic.

milego weekendu wam wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
No i druga drzemka zaliczona...

Danusia34 - faceci to przecież duże dzieciaki i wiecznie trzeba ich pilnować - obłęd... Nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze!

Co do tego farbowania, to może jak na usg 17.10 wszystko będzie dobrze (to będzie początek 11tc), to może wtedy się umówię... Nie wiem sama. W pierwszej też na siebie chuchałam i dmuchałam i skończyło się jak się skończyło, więc może nie ma co świrować, skoro lekarz mówi, że można, to chyba wie co mówi, nie?

Danusia34-wspolczuje,ale te chłopy już takie są brak myślenia a po piwsku za leniwi,żeby wrócić do domu na pieszo u mnie tylko patrzeć kiedy mojego złapią :) niemartw sie i nie denerwuj,naważył se piwa i niech sam teraz je wypije :)

Danusia sam siebie ukarał, bo będzie musiał się przesiąść na komunikację miejską. Durni ci faceci są. Auto mu zabrali na parking policyjny? Nie denerwuj się kochana, niech cię teraz po rozpieszcza w przeprosiny

Danusia 34-tak to jest z facetami..nie przejmuj sie..będzie z buta chodził;-) Co do ubranek to ja właśnie na allegro zamówiłam body i pajacyki;-))a ostatnio w lidlu kupiłam ogrodniczki dzinsowe,oczywiscie dwie pary;-)wiem,że to wcześnie,ale kurcze nie mogę się powstrzymać..najchętniej to już bym łóżeczka kupiła i wózek i wszystko:happy:

Danusia trzymaj sie! Wyobrażam sobie jakbym była na mojego wściekła.

Krzyż mnie strasznie boli i brzuch jak na @... Ciągle sie boję ze zacznę plamic... W mieszkanku została jedną szafa do złożenia, meble do odkurzenia i ciuchy i kosmetyki do ulozenia... Ale to juz we wtorek. M teraz ma dwa dni w pracy pod rzad po 16h na dobe, więc wolę być u mamy niż sama w domu.
.

Danusia trzymaj się...miałam taka sytuacje 2 lata temu mąz po piwie jechał na rowerze do sklepu i go łapali bo nie miał świateł:szok: ile wschodu zachodu a ile nerwów miałam bo i 300 zł za badania 200 zł sprawa i 100 zł mandat:wściekła/y:

nadzieja mnie też dzisiaj krzyże bolą, ale trochę porobiłam na ogrodzie i to samo różne kłocia teraz odpoczywam

a ja wam powiem ze........ jest nas na liscie 72 :)

przegladnelam wszystkie

i:

regularnie udziela sie u nas 49

nie znalazlam w uzytkownikach 6 dziewczyn - jakby skasowaly profil... nie wiem

jedna poronila bo znalazlam w innym watku
13 ostatniego posta napisaly na poczatku wrzesnia
jedna sie obrazila wiec nie pisze :)
jedna przeniosla sie na kwietniowki
jedna udziela sie tylko na majowki w UK

reklama
Do góry