reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Za prośbą Straciatelli zrobiłam nową listę majowych mam - zerknijcie (stara zostanie usunięta)

Jeśli którąś pominełam lub chcecie uzupełnić swoje dane to dajcie znać do mnie na PW:-)

reklama
martuskubus- ehhh mnie sie nic niechche tylko bym spala , i obudzila sie na wiosne hehehe :) oszczedzaj sie kochana troche nie przesada tyle pracowac i potem jeszcze spacer ????nu nu !!!!!!!! uwazaj na siebie i nie wariuj :) ja chcialam trawe kosic w ogordku ale sobie odposzczam jak moj nie skosi to trudno tak zostanie i tyle nie bede tego targac :)

Ewelinka2106- gdzie nowa lista ?????

Hej a mnie dopiszecie??
Gratuluje nowym mamom:) Ja bym dzisiaj od 14 tylko spala a tu tyle mam do roboty. Tez mam faze na ogladanie dzieciecych zeczy i nawet wiem co kupie;) A tak to ok tylko troche mnie po tym usg brzuch pobolewa mam nadzieje ze nie zaszkodzilam dzidzi:( Ide nakolacje i spac.

perelka86 ja straciłam fasolkę dokładnie rok i miesiąc temu :( Przez teraz troche się boje, ale staram się myśleć, że wszystko będzie dobrze.
karmelowa ja narazie za ciuszkami się nie rozglądam, bo jeszcze chodzi za mną lęk o poprzednim poronieniu :( Co do przeczuć jak narazie żadnych nie mam. Chciałabym córcię teraz, ale i kolejny chłopaczek będzie super :) Byleby zdrowe było.
sagaa współczuje mdłości. Ja mam nadzieję, że tą ciąże przejdę jak poprzednio z synkiem. Czyli prawie bez mdłości :D
Martynia ja narazie leków żadnych nie biorę, bo lekarka mi powiedziała, że przeciwciała mam podwyższone, ale tylko trochę podnad normę. Wiem też, że napewno nie mam ani nadczynności ani niedoczynności. Planuję powtórzyć badania.
martuskubus no dokładnie :D ja też czuję sie jakby to już nie wiadomo, który tydzień był tak mnie wydyma :D

A mnie teraz na loda wzięło:tak:

a ja jem juz 3 obiad albo raczej kolacje nie wiem jak to nazwac jem i jem i nie moge przestac :D musze sie uspokic ciagle mam na cos ochote i nie wiem na co , chyba knedle za mna chodza :D wiec jutro zrobie :D

reklama
Do góry