reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Jesso jaka pogoda :szok: Nic, tylko usiąść i płakać, tym bardziej, że mam faze na ryk :D

Odprowadzałam dziś synka do "0" i jak zagrali hymn państwowy zgadnijcie kto jako jedyny się pobeczał? No własnie:zawstydzona/y:
Tak samo było w sali jak Nataniel się przytulił do nauczycielki a nawet w Kauflandzie bo przecenę pieluch mieli...

Fajnie się zapowiada :D

karmelowa hormony i wahania nastroju juz sie daja we znaki? ;-)
U mnie poki co kroluje nerwica :rofl2: wszystkie mnie denerwuje i na wszystkich wrzeszcze.

Witam nowe dziewczyny. Duzo piszecie więc nie odniosę się do wszystkiego

Tez jak większość Was jestem rozdzrażniona i powiększa mi się brzuch. Czuję się jakby ciągle była po mega posiłku. Podobno w drugiej ciąży szybciej pojawia się brzuszek jednak mysle ze na takie zmiany jest stanowczo za wcześnie. W pierwszej ciąży moje pierwsze spodnie ciążowe załozyłam koło 18 tc, a teraz wygląda na to ze bedę musiała niedługo je wyciągnąć. Na szczęście omijają mnie na razie mdłości, wymioty itp.

ewelinka
"stazi- ja proponuje to "olać" szkoda nerwów i Twojego zdrowia. Myśl o sobie i o maleństwie a wszystko sie jakoś ułoży!"

Eh wiem masz racje ale jak nadejdzie ten dzien jego wyjscia (piatek lub sobota) to wiem ,ze sie bede wkurzac:(
ania
"stazi24, a ja bym zrobiła wszystko żeby sie dowiedziała o ciąży;) może by zrozumiała że maluszek dużo zmienia;) i kobitko nie denerwuj się tak masz dbać o siebie i dzidziusia;* ps. ja mam męża od 1,5 miesiąca hehe;)"

He to widze podobny staz Malzenski mamy:p ja jak tylko slysze imie tej laski to sie we mnie gotuje ale jeszcze bardzij wnerwia mnie postawa M.

I dzis juz mi te nerwy dale swe znaki bo chodze cala taka rozdygotana.. a M. sobie gdzies wyszedl - tak o pozbieral sie i sobie poszedl - On to ma tupet!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
U mnie jak na razie z objawów ciąży to tylko mdli mnie :-( cały czas czuje taką gulę w gardle.
Jakiś większych nerwów nie zauważyłam na szczęście - chyba, że mój M sądzi inaczej zapytam go :-D.
Wzdęcia też nie odczuwam, jedynie bieganie do toalety na siusiu :-)

reklama
Dziewczyny załamana jestem nie pisałam tego wcześniej ale już trzy lata choruje na nerwicę lękową i trochę depresji ujawnia się to lękami objawami somatycznymi brałam na to tabletki depresyjne, ale po teście pozytywnym odłożyłam było nawet ok do dzisiaj dopadły mnie bóle wklatce piersiowej i zaczęły pojawiać się lęki :( troche sie trzęse tak jakby z zimna moja lekarka nie pozwoli mi brać tabletek ja nie dam rady tak długo okropne to jest muszę iść do niej co dalej czemu nie moge spokojnie przejść ciąży :(:-(

Lena_no tak mam stratę podobnie rok temu w tym samym cyklu zaszłam :(

ania// a mi baki za przeproszeniem ulge przynoszą;-)

witam nowe mamusie;-)

Do góry