reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Dzięki dziewczyny, mam cichą nadzieje. Wczoraj i przed wczoraj miałam śluz lekko zabarwiony. Raz plamka była brązowa, a drugi raz różowiutka (bardzo jasna). Czyli wychodziłoby na to, że to mogła być implantacja :)

Po 10-tej dzwoniłam do męża żeby wracając z pracy kupił mi test, bo chce go zrobić z rana.

Na wszelki wielki trzymajcie mi miejsce, ale boje się, że jednak się rozczaruje i będzie lipa.

reklama
matko, ile wy piszecie - nie nadarzam i nie ogarniam :)

ja dzisiaj zrobilam bete po raz drugi i jest juz wynik - 4986 :) a w czwartek byla 770 :)

stazi24, a ja bym zrobiła wszystko żeby sie dowiedziała o ciąży;) może by zrozumiała że maluszek dużo zmienia;) i kobitko nie denerwuj się tak masz dbać o siebie i dzidziusia;* ps. ja mam męża od 1,5 miesiąca hehe;)
niunia, ja też jestem właśnie taka burzliwa.. normalnie szukam powodow żeby móc pokrzyczeć;)
perełka, ja mam bardziej problem z tym ze w momęcie jak mam wzdęcie nie umiem sie powstrzymać zeby bąka nie puścic;) a jelita czasem bola jakby mi ktoś tam jezdził..
kurczaczek, witaj;) i ja równiesz mamą po raz drugi będę;) w prawdzie mało planowane dzieciątko było bo mała rożnic bedzie no ale rade trzeba dać;) wszystkie dzieci nasze są :biggrin2:
szkoła13, gratulacje!!!
malusiolka, bedzie dobrze &&& trzymamy;) bo miejsce jest:-) im więcej tym lepiej;)
ptysia, gratulacje pięknie rośnie :-)

za wami dziewczyny nadążyć piszecie i piszecie;)

reklama
hej. witam wszystkie nowe mamusie i gratuluje z calego serca. ja dzisiaj bylam u lekarza. potwierdzil ciążę(zrobil test ciazowy) i wyznaczył termin na 10 maj 2014, ale wszystko moze sie zmienic po pierwszym USG. wizyte z polozna mam dopiero 1 pazdziernika, a pierwsze USG 29 pazdziernika, ja nie wiem jak ja tyle wytrzymam;/ jakos bede musiala dac rade. To są wlasnie uroki mieszkania na Wyspach. Nie nadążam z czytaniem , tak sie rozpisalyscie :) pozdrawiam i zycze milego dnia :)

Do góry