reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Dzięki dziewczyny, mam cichą nadzieje. Wczoraj i przed wczoraj miałam śluz lekko zabarwiony. Raz plamka była brązowa, a drugi raz różowiutka (bardzo jasna). Czyli wychodziłoby na to, że to mogła być implantacja :)

Po 10-tej dzwoniłam do męża żeby wracając z pracy kupił mi test, bo chce go zrobić z rana.

Na wszelki wielki trzymajcie mi miejsce, ale boje się, że jednak się rozczaruje i będzie lipa.

reklama
matko, ile wy piszecie - nie nadarzam i nie ogarniam :)

ja dzisiaj zrobilam bete po raz drugi i jest juz wynik - 4986 :) a w czwartek byla 770 :)

stazi24, a ja bym zrobiła wszystko żeby sie dowiedziała o ciąży;) może by zrozumiała że maluszek dużo zmienia;) i kobitko nie denerwuj się tak masz dbać o siebie i dzidziusia;* ps. ja mam męża od 1,5 miesiąca hehe;)
niunia, ja też jestem właśnie taka burzliwa.. normalnie szukam powodow żeby móc pokrzyczeć;)
perełka, ja mam bardziej problem z tym ze w momęcie jak mam wzdęcie nie umiem sie powstrzymać zeby bąka nie puścic;) a jelita czasem bola jakby mi ktoś tam jezdził..
kurczaczek, witaj;) i ja równiesz mamą po raz drugi będę;) w prawdzie mało planowane dzieciątko było bo mała rożnic bedzie no ale rade trzeba dać;) wszystkie dzieci nasze są :biggrin2:
szkoła13, gratulacje!!!
malusiolka, bedzie dobrze &&& trzymamy;) bo miejsce jest:-) im więcej tym lepiej;)
ptysia, gratulacje pięknie rośnie :-)

za wami dziewczyny nadążyć piszecie i piszecie;)

reklama
hej. witam wszystkie nowe mamusie i gratuluje z calego serca. ja dzisiaj bylam u lekarza. potwierdzil ciążę(zrobil test ciazowy) i wyznaczył termin na 10 maj 2014, ale wszystko moze sie zmienic po pierwszym USG. wizyte z polozna mam dopiero 1 pazdziernika, a pierwsze USG 29 pazdziernika, ja nie wiem jak ja tyle wytrzymam;/ jakos bede musiala dac rade. To są wlasnie uroki mieszkania na Wyspach. Nie nadążam z czytaniem , tak sie rozpisalyscie :) pozdrawiam i zycze milego dnia :)

Do góry