reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Dziękuje za przyjęcie ;-)
Widzę, że już jest trochę majówek ;-).
Nie nadrobię pewnie wstecz wiadomości, ale postaram się być na bieżąco na tyle na ile mi córa pozwoli ;-)

reklama
Jestem po wizycie cała szczęśliwa na razie jest wszystko ok.
Proszę dopiszcie mnie do listy:
Wiek 22 lata ciąża 2(1 poronienie), termin z ostatniej @ 31,07,2013 a porodu według ostatniej na 06,05,2014
Miłego dnia:)

Kurczaczek_k- witaj :) Duzo tutaj podwójnych mamusi :)
stazi- ja proponuje to "olać" szkoda nerwów i Twojego zdrowia. Myśl o sobie i o maleństwie a wszystko sie jakoś ułoży!
szkola- gratuluje pomyslnej wizyty:-)

Ostatnia edycja:
To dobrze, że jest dużo podwójnych mam, będzie kogo się podpytać co i jak;-)
Ciąża była planowana, ale jak się okazało, że sie udało to i pojawił się strach jak to będzie i czy dam radę :-(

Dziewczyny dacie radę. Ja też miałam obawy przy drugiej ciąży, ale jakoś daję radę i sama jestem cały dzień z dziećmi w domu, bo mąż pracuje. A teraz staramy się o 3 dzidziusia i mam nadzieję, że jutro teścik wyjdzie. Również mam obawy, że nie podołam temu, ale trzeba być pozytywnie do tego nastawionym, bo stres nie jest potrzebny :)

Malusiolka- oby było tak jak mówisz :) Trzymam kciuki za teścik:tak:
Kurczaczek- Nom Mateusz ma juz skończone 3 latka tak ze kawaler :p Damy radę napewno. Tylko ze ja chodze do liceum zaocznie i boje sie zebym mogła spokojnie chodzic, zebym ciąża przebiegała prawidłowo. No i juz jak urodzę to zeby maluch miał z kim zostać. Mateusz zostaje u tesciowej ale nie wiem jak to bedzie przy dwójce:no:

reklama
Do góry