reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Olapalo mam to samo co Ty i Lena z żołądkiem... ostatnio mi trochę odpuścił, ale wczoraj znowu... już sama nie wiem czy ze mną wszystko w porządku bo ten ból jest na prawdę uciążliwy... :baffled:

reklama
struss ja tez mam w sierowaniu na badania glukozę..ale na czczo :) wiec tak samo i Ty pewnie masz... :)) ja mam taki pakiet wyników ze masakra!!! chyba z 5 fiolek będą musili krwi spuscic,... do tego mam tez na HIV :angry: az sama jestem zdziwniona bo przy 1 ciąży nie miałam... ale to inny lekarz mi prowadził:angry: tez miałyście??

Ja tez wlasnie mialam na hiv i sie zdzwiwilam i zestresowalam, no bo kurcze takie powazne badania - jeszcze osobiscie trzeba odbierac i podpisac krwia, ze sie odebralo. No ale jakos przezylam :) tez mialam duzo badan i trzy fiolki krwi mi do tego pobrali :( ale juz w sumie przyzwyczailam sie do tego pobierania krwi, a kiedys to nienawidzilam.

Hej Dziewczyny.., ja tez jestem po wizycie ale tylko sie zmartwilam - Gin powiedzial ,ze odkleja mi sie kosmowka- mam brac dalej luteine ale ,ze to byl Lekarz na NFZ i to z kiepskim sprzeciorem jestem umowiona na piatek do innego poleconego przez kumpele prywatnie - podobno ma dobry sprzet i wiedze rowniez- wiec licze ,ze moze ten sie pomylil - eh nie wiem.. i cos mi sie za mala dzidzia wydaje..,;/ bo 2.10.2013 - mial niby 17.6 mm a 8.10.- niby 18 ,, -ale mierzylo to dwoch rznych lekarzy na roznych sprzetach wiec moze ktorys zle zmierzyl?/ hmm nie wiem mam nadzieje ,ze w piatek uslysze cos dobrego - Trzymajcie kciuki- poki co wypoczywam !

ale najlepsze ,ze ten lekarz co powiedzial ,ze mam odklejajaca kosmowke i mowi - ma Pani duzo odpoczywac, nei dzwigac , oszczedzac sie etc.., po czym ja sie pytam o l4 czy bede mogla potem dostac jak by bylo cos gorzej - a On ,ze ciaza to nie choroba i ,ze tylko jak bede krwawic!!!!! rece mi opadly i wolalam juz stamtad wyjsc niz sie denerwowac... mam nadzieje ,ze ten gin w Pitek powie mi cos lepszego niz ten.....

Makao , Olapalo.= a ja nie polecam łozka pietrowego - z takowego wlasnie spadlam i bylo powaznie.. od tego momentu nigdy wiecej nie spalam na gorze- miala wowczas oklo 4 lat.

Cześc dziewczyny. Mam nadzieję, że chcoiaż częśc z Was mnie pamieta:-) Nie odzywałam sie bo nie miałam czasu. ostatnio moje zycie pędzi, miałam sporo stresów do tego dziecko chore, już drugi raz w ciagu dwóch tygodni. Mam nadzieję, że wkrótce znajdę czas żeby częściej z Wami pisać. Miłego dnia

ja tez w poprzedniej ciazy mialam badania na HIV i teraz tez - ja tam tego nie przezywam - badanie jak kazde inne :)

bylam dzisiaj w H&M - przymierzalam dresy ciazowe i legginsy - dresy dobre choc w brzuszku jeszcze luz - ale 80 zl za dresy nie dam

natomiast legginsy - dramat - wzielam rozm L - generalnie dobre ale tak dlugie ze sie okropnie marszczyly na calych nogach - w szoku bylam bo do niskich nie naleze i zawsze mam odwrotny problem - ze wszystko za krotkie - a rozm M bylby za ciasny - ja nie wiem w czym jak bede chodzic

no i chcialam kupic jakies jedno male ubranko - i chyba dopoki nie poznam plci to nic nie kupie - chcialam kupic uniwersalne - w bieli, zoltym..... a tu albo rozowe albo bezowe i blekitne, i w dodatku jesli np blekitne to maja np samochodzik na przodzie, albo samolot... no masakra....

wiec sie wstrzymam chyba poki co :)

To w 10 tyg juz ciezko z dotychczasowymi ubraniami? Kurcze ja jestem w 8 i sie zastanawiam, czy faktycznie za dwa tyg juz bede musiala sie przymierzac do jakichs ciazowych rzeczy? W sumie teraz na tym zwolnieniu caly czas w dresie siedze, wiec nie wiem jak tam przybywa :) moze jeszcze nie przybywa :)

Ja chciałam po prostu takie wyższe legginsy, które nie będą sie zsuwać, uciskać i nie będą wypływać moje boczki. Jednym słowem nic co wygląda chociaz troche jak biodrówki:)

reklama
Do góry