reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ja nie jem miesa z wyboru od jakiegos czasu ale w ciazy pozwalam sobie na owoce morza,czy ryby. I odziwo duzo owocow jem. Ciagnie mnie do nich niesamowicie:)

Nadzieja nie stresuj sie, duzo odpoczywaj. Mojego meza kuzynka ma krwiaka ale wszystko jest dobrze i czeka na dzidzie :)

reklama
hmm już wyjaśniam co do grupy.
Otóż mamy zamkniętą grupe majówek 2014. Są w niej osoby już nam dobrze poznane i zaufane. Piszemy w niej na tematy których nie chcemy tak ogólnie na otwartym, dodajemy również zdjęcia i nikt obcy nie ma do nich dostępu.
Żeby dołączyć do grupy trzeba się udzielać na otwartym, wzbudzić nasze zaufanie itp. Jeśli któraś z nas zdecyduje ze chce nową osobę w grupie to pozostałe dziewczyny będące w grupie muszą wyrazić zgodę. To tak ogólnie:tak:

ewelinka2106 dziekuję za wyjaśnienie, czyli tzw Elita :-) no to trzeba się postarać by wstapić w grono zamkniętej grupy :-)Majóweczki jutro idę na morfologię, mocz i glukozę, mam pytanko czy ta glukoza to poprostu z krwi, czy wcześniej musze kupić w aptece glukozę, wypić i iść 2 raz na pobranie, czy tak się robi dopiero gdy jest podejrzenie cukrzycy?

struss- ja w poprzedniej ciązy musiałam kupić glukozę i wypić godzine przed badaniem. Ale to miałam chyba 25 tc. Wiec tak wcześnie to nie wiem czy tez tak czy z krwi. Ale jak nic Ci nie mówili o kupnie glukozy i wcześniejszym wypiciu to pewnie tak tylko z krwi będzie mieć.

Struss ta pierwsza glukoza to zwykła z krwi, trzeba byc tylko na czczo. Jak wynik bedzie kiepski robi sie tzw obciążenie glukoza i wtedy sie juz pije :-)

jak jest podejrzenie cukrzycy to się pije glukozę ja miałam w pierwszej ciąży dwa razy robiona bo z krwi mi wyszla podwyzszona

a ja się kiepsko czuje spalam teraz i mam takie dziwne odczucia cala się trzese i mocno bije mi serce zaraz musze isc po majke i nie wiem czy dam rade

reklama
Do góry