reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Cześć dziewczyny;)
przyszłam do was się pochwalić :happy: teścik wyszedł pozytywny;) tzn taka jasna ta druga kreseczka ale już ją widać;)
perełko
ja też mam gazy niestety.. w poprzedniej ciąży też tak miałam więc biore to za dobry objaw;)
stazi24 ja bym mojego nie puściła.. u nas jest nieco inaczej bo mamy wspólnych znajomych więc praktycznie zawsze idziemy razem;)
szkoła13 powodzenia u lekarza;-)
lena_no gratulacje:-)
niunia dbaj o siebie &&& ;)
samopoczucie w miare dobre gdyby nie ból głowy;( i podbrzusze jakoś tak ciągnie..

Witam ie z Wami majoweczki:-)
to 1 cykl staran i owocny, termin @ na 4.09 wczoraj juz wyszla mega blada krecha 25dc dzis mocniejsza 26dc, mam kiepskiej jakosci foto ale cos tam widac na nim bo golym okiem bez problemu. Dzis robilam bete czekam na wyniki moze uda mi sie je dzis otrzymac. Po krotce mamy juz synka jak widac na sygnaturze bylam sierpnioweczka 2011 koniec koncow urodzilam 31.07, mam przeczucia ze bedzie teraz dziewuszka tak o ;-) ale niewazne co byle by bylo zdrowe;-)
Objawy mam od dobrych kilku dni:
-bol brzucha
-bol krzyza
-spanie
-zmeczenie
-mdlosci plus jeden heft
-nerwowosc
-zgaga
-moczoped
-zawroty glowy
-mega bolace cyce
od tego wiedzialam ze beda 2 krechy bo tak jak przy poprzedniej ciazy najpierw mialam objawy potem krechy
.
Pytanie czy was tez tak boli brzuch czasami dluzej czasami krocej?
kiedy najlepiej pojsc do lekarza moja gin dopiero bedzie po 24 wrzesnia a na wizyte nie wie kiedy mnie zapisze ;/ wolalalbym wiedziec wczesniej czy zarodek sie dobrze zagniezdzil..
Poki co ie dopisujcie mnie do listy bo roznie moze byc...choc jestem dobrej mysli;-) IMAG0474.jpggolym okiem widac normlanie;p do gory z dzis na dole z wczoraj:-)

Załączniki

• IMAG0474.jpg
    IMAG0474.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Witam ie z Wami majoweczki:-)
to 1 cykl staran i owocny, termin @ na 4.09 wczoraj juz wyszla mega blada krecha 25dc dzis mocniejsza 26dc, mam kiepskiej jakosci foto ale cos tam widac na nim bo golym okiem bez problemu. Dzis robilam bete czekam na wyniki moze uda mi sie je dzis otrzymac. Po krotce mamy juz synka jak widac na sygnaturze bylam sierpnioweczka 2011 koniec koncow urodzilam 31.07, mam przeczucia ze bedzie teraz dziewuszka tak o ;-) ale niewazne co byle by bylo zdrowe;-)
Objawy mam od dobrych kilku dni:
-bol brzucha
-bol krzyza
-spanie
-zmeczenie
-mdlosci plus jeden heft
-nerwowosc
-zgaga
-moczoped
-zawroty glowy
-mega bolace cyce
od tego wiedzialam ze beda 2 krechy bo tak jak przy poprzedniej ciazy najpierw mialam objawy potem krechy
.
Pytanie czy was tez tak boli brzuch czasami dluzej czasami krocej?
kiedy najlepiej pojsc do lekarza moja gin dopiero bedzie po 24 wrzesnia a na wizyte nie wie kiedy mnie zapisze ;/ wolalalbym wiedziec wczesniej czy zarodek sie dobrze zagniezdzil..
Poki co ie dopisujcie mnie do listy bo roznie moze byc...choc jestem dobrej mysli;-)Zobacz załącznik 580588golym okiem widac normlanie;p do gory z dzis na dole z wczoraj:-)

JA widze bladziochy:d mialam takie same na poczatku:D

Stazi bladziochy na foto;p na oko piekne bledsze od tej drugiej widoczne ale sa kreseczki, beta bedzie po 15;-)

Dziekuje za przyjecie dziewczyny :)

Ja tez mam juz 4 letniego synk :)
Z tym, ze mysmy w ogole sie nie starali, a tutaka niespodzianka :D
Poki co samopoczucie ok.
Troche podbrzusze mnie pobolewa i ogolne wahania nastroju.
Mam nadzieje umowic sie do lekarza juz na dzisiaj, bo 2 miesiace temu wykryto u mnie przeciwciala tarczycy i boje sie, ze zaszkodza fasolce :(

ewelinka, ania

Eh ta dziewczyna psuje mi krew od juz jakiegos czasu- jestemy ze soba prawei 4 lata , malzenstwem ledwo od 2 miesiacy... a jak slysze jej imie to mi sie robi niedobrze...

Ja rozumiesz przyjaciele etc ale Ona nastawia mojego M przeciw mnie a to nie jest normalne a co najgorsze to moj M staje po jej stronie co tez nie jest fajne a ze mni robi wariatke ;/ dzis sie we mnei gotowalo normlanie czulam jak mi serce wali z nerwow:( ale On ma to w nosie bo On uwaza ,ze to kwestia zaufania i przesadzam ... i ,ze on ma prawo do takich wyjsc - I On nie widzi nic zlego i jemu sie wydaje ,ze ja sie boje o jakies zdrady a to nie o to wogole chodzi;/ jest mi przykro .. bo On wogole nie liczy sie w tej kwesti z moim zdaniem wie ,ze mnie drazni ta laska ale On tylko gada ,ze mam obsesje i mu nie ufam i przesadzam i traktuje jak psa na lancuchu..

ewelinka, ania

Eh ta dziewczyna psuje mi krew od juz jakiegos czasu- jestemy ze soba prawei 4 lata , malzenstwem ledwo od 2 miesiacy... a jak slysze jej imie to mi sie robi niedobrze...

Ja rozumiesz przyjaciele etc ale Ona nastawia mojego M przeciw mnie a to nie jest normalne a co najgorsze to moj M staje po jej stronie co tez nie jest fajne a ze mni robi wariatke ;/ dzis sie we mnei gotowalo normlanie czulam jak mi serce wali z nerwow:( ale On ma to w nosie bo On uwaza ,ze to kwestia zaufania i przesadzam ... i ,ze on ma prawo do takich wyjsc - I On nie widzi nic zlego i jemu sie wydaje ,ze ja sie boje o jakies zdrady a to nie o to wogole chodzi;/ jest mi przykro .. bo On wogole nie liczy sie w tej kwesti z moim zdaniem wie ,ze mnie drazni ta laska ale On tylko gada ,ze mam obsesje i mu nie ufam i przesadzam i traktuje jak psa na lancuchu..

stazi- moim zdaniem powinnac spokojnie o tym porozmawiac ze swoim M. Powedziec mu co Cie boli i poprosic zeby Cię zrozumiał. Powołaj sie na ciąze, ze chcesz spokojnie ""siedziec i zeby chociaz spróbował ograniczyc swoje kontakty z przyjaciółką. Innym sposobem jest tez troche odpuścić, nie rób scen zazdrości (wiem ze to trudne) ale moze zobaczy ze Ci to obojętne i odpuści przyjaciółkę i bedzie bardziej "latał" koło Ciebie. Hm rozumie Cię dokładnie bo ja mam taki sam charakter "Zazdrośnica" i napewno bym sie tak denerwowała jak Ty. Ale teraz musisz myśleć o dzidzi! Trzymaj sie ! :tak:

ps. a ta "przyjaciółka" wie ze spodziewacie sie malucha?

Ostatnia edycja:
reklama
stazi- moim zdaniem powinnac spokojnie o tym porozmawiac ze swoim M. Powedziec mu co Cie boli i poprosic zeby Cię zrozumiał. Powołaj sie na ciąze, ze chcesz spokojnie ""siedziec i zeby chociaz spróbował ograniczyc swoje kontakty z przyjaciółką. Innym sposobem jest tez troche odpuścić, nie rób scen zazdrości (wiem ze to trudne) ale moze zobaczy ze Ci to obojętne i odpuści przyjaciółkę i bedzie bardziej "latał" koło Ciebie. Hm rozumie Cię dokładnie bo ja mam taki sam charakter "Zazdrośnica" i napewno bym sie tak denerwowała jak Ty. Ale teraz musisz myśleć o dzidzi! Trzymaj sie ! :tak:

ps. a ta "przyjaciółka" wie ze spodziewacie sie malucha?

sek w tym ,ze co bym nie powiedzila to On pojdzie na to spotkanie bo uwaza ,ze ja przsadzam albo nie pojdzie ale ja to potem wyrzygam jesli wiesz o co chodzi...

Co do ciazy Ona nie wie i w sumie nawet nie mam ochoty tej baby o tym informowac bo jak kiedys powiedzilismy ,ze chcemy miec w najblizszym czasie dzieci to Ona zrobial wielkeo oczy i zaczela krytykowac i powiedzila ,ze ona planuj ekolo 35 a moze pozniej.. i jeszcze w zyczeniach na "kawalerskim" napisla mojemu M zebym nie zacharowywal sie na zone i dziecko a myslal o sobie i swoich marzneiach i ,ze ona zawsze stanie po jego stornie "barykady" wiec serio nie czuje potrzeby by jej cokolwiek mowic...

malo tego jak ja dostalam furi z okazji jego "kawalerskiego" z samymi babami to On jej to powiedizal i Ona do mnie bezczelnei wydzwaniala mowiac co i jak i zebym sie zgodzila... w koncu uleglam ale jak si epotem dowiedzilam co moj M na to wszytsko bylo mi jeszcze bardziej przykro niz mi sie moglo przysnic .. bo On powiedzial ,ze On chcial zrezygnowac z tego spotkania ale nie po to by mi zorbic dobrze ale zeby mi udowodnic ,ze ma wspanialych przyjaciol , ktorzy to zrozumieja ,ze ma taka zazdrosna kobiete.., i ,ze ja z pewnoscia nie mam takich prawdziwcyh przyjacil...

bardzij dotknelo mnie jego zachowanie niz jej..

a teraz 2 miechy po slubie historia sie powtarza...

wpier niby mialo byc wspolne ale ja od razu wiedzilam ,ze watpie by ona cos takiego proponowala i tez sie nie mylilam.. i wpierw M naskoczyl ,ze ja doszukuje sie zlego a gdy wyszlo na moje zminil taktyke i mowi ,ze powinnam mu ufac i on idzie..

w zlosci odparlam ,ze ciesze sie ,ze przyjaciolki, ktore beda na zawsze bo ja jego zona na zawsze byc nie musze.. (gadalismy teraz przez gg jak on jest w pracy ) nie wiem za bradzo jak mam sie zachowywac jak wroci do domu..

jest mi przykro ,ze znow "przyjacolka" jest wazniejsza...;( (wybaczcie ,ze sie tak Wam wyplakuje)

Do góry