reklama
*Bąbelek- a ja mam lepsze- bylam u mojej Prababci a ta tak na mnie patrzy i mowi - co tam slychac w ciazy jestes?- ja na nia wielkei oczy i mowie kto jej powiedzial (taka nieco zla w duchu ,ze juz Ktos Ja poinformowl) a Ona ,ze nikt Jej nie powiedzial tylko tak sobie pomyslala padlam A co do kurtek bo widze, ze szalejecie to i ja zaszalalam ale w Lumpku upolowlam swietna kurtałe za jakies 18 zl Z C&A - a najlepsze w niej Jest to ,ze ma takie sznureczki i dzieki NIm mozna Ja regulowac w pasie tam gdzie akurat brzusio wypada- idealna nie sadzilam ,ze w lumpku trafie na taka okazje bo rozmiarem nie grzesze to 48 a i jeszcze upolowalam jakies rekawiczki skorzane, cieply komin i czape- zadowlona z lowow teraz tylko upra i mozna dumnie nosic a Oto kurtałą- kolor nieco zywszy na zywo
Załączniki
Co dzisiaj pichcicie babki? Ja pierożki z kapustą czyli chłopskiego jedzienia ciąg dalszy
Ja na razie dałam tylko radę ugotować kaszę Liczę na to, że mąż kupi jedzenie na wynos, ale wiem, że on woli kupić rybę i obawiam się, że moja ochota na kotlecika zostanie niezaspokojona buuu
Stazi to widzę, że tez zostałaś zrobiona na szaro Kurteczka fajna, przyda się zwłaszczą że jest z regulacja w pasie No i super bo nie trzeba było wydać majątku
U nas tez jest podział obowiązków ja kiedyś pracowałam dużo to dzieliliśmy się sprawiedliwie nie moge narzekać Ale dla mnie to też oczywiste, że jak jestem w domu większość czasu tak jak teraz a mój mąż tyra 6 dni w tyg calymi dniami to robie wiele rzeczy za niego ;-)
A ja ka obiad mam kalafiorową i gołąbki Na razie nie odrzuciło mnie od żadnego jedzenia- czasami to szkoda hehe
U nas tez jest podział obowiązków ja kiedyś pracowałam dużo to dzieliliśmy się sprawiedliwie nie moge narzekać Ale dla mnie to też oczywiste, że jak jestem w domu większość czasu tak jak teraz a mój mąż tyra 6 dni w tyg calymi dniami to robie wiele rzeczy za niego ;-)
A ja ka obiad mam kalafiorową i gołąbki Na razie nie odrzuciło mnie od żadnego jedzenia- czasami to szkoda hehe
ewelinka2106
Fanka BB :)
Ide zjeść obiadek. Później na zakupy i na zajęcia.
Odezwe się pewnie dopiero w poniedziałek
Trzymajcie się majóweczki! :*
Odezwe się pewnie dopiero w poniedziałek
Trzymajcie się majóweczki! :*
skorupka89
Zaangażowana w BB
mnie mam dziś poratowała kapuśniakiem :-) jeszcze się nie przestawiła, że w domu została ich 3 i dalej gotuje jak dla wojska
stazi24 upolowałaś cacuszko :-) podoba mi się ;-)
stazi24 upolowałaś cacuszko :-) podoba mi się ;-)
perelka86
aesthete super zawszwe się rzeczy przydadzą
nadzieja ja podobnie chyba ide z Toba bo według OM już zaczęłam 12 tydzień o Straciatella też
Ja mam jeszcze pobrać 2 tygodnie luteine, ale troszkę sie boje ją odstawić
gdzie znalazłaś te warsztaty może gdzieś w okolicach Krakowa i Katowic też będą :
wiecie, a moja szwagierka to tak nie podność wysoko rąk, kiedy ci umyć okna
Bąbelek tak podpuszczała szwagierka moją mame bo jej nie chcieliśmy pói co mówić...
An_ka ja to potrafie 12 godzin spać
karmelowa dobrze Ci z tym sprzątaniem
Udana jesteś z tą zbrodnią usmiałam się
nadzieja ja podobnie chyba ide z Toba bo według OM już zaczęłam 12 tydzień o Straciatella też
Ja mam jeszcze pobrać 2 tygodnie luteine, ale troszkę sie boje ją odstawić
gdzie znalazłaś te warsztaty może gdzieś w okolicach Krakowa i Katowic też będą :
wiecie, a moja szwagierka to tak nie podność wysoko rąk, kiedy ci umyć okna
Bąbelek tak podpuszczała szwagierka moją mame bo jej nie chcieliśmy pói co mówić...
An_ka ja to potrafie 12 godzin spać
karmelowa dobrze Ci z tym sprzątaniem
Udana jesteś z tą zbrodnią usmiałam się
Mnie też coś od mięsa odrzuca. Zapach mi nie przeszkadza, ale jakoś nie mam nie ochoty. Dlatego dziś na obiad będą ziemniaczki z kapustą po żywiecku
AnKa co do spania u mnie to samo. Śnięta chodzę pół dnia i szybciej niż zazwyczaj ścina mnie z nóg Śpie po 8-9 godzin a i tak mi mało.
karmelowa ale Ty masz pomysły :-) Zaczaić się na męża z bananem Dobrze, że mąż nie zaatakował A Twój synek to też mały agent widzę Jedno jest pewne. Napewno się nie nudzicie :-)
AnKa co do spania u mnie to samo. Śnięta chodzę pół dnia i szybciej niż zazwyczaj ścina mnie z nóg Śpie po 8-9 godzin a i tak mi mało.
karmelowa ale Ty masz pomysły :-) Zaczaić się na męża z bananem Dobrze, że mąż nie zaatakował A Twój synek to też mały agent widzę Jedno jest pewne. Napewno się nie nudzicie :-)
reklama
zosiasamosia
Stazi24 super kurtka! Bardzo ładny kolor ma
karmelowa obśmiałam się jak dzika norka Jeszcze koleżance w pracy na głos czytałam i też leżała na biurku :-) U nas podział jako taki istnieje, mężu odkurza (chociaż ostatnio próbował się buntować), czasem nastawi zmywarkę, wyniesie śmieci i ogarnie swoją norkę. Aha, i raz chyba brodzik umył, żeby mu calkiem sprawiedliwość oddać. Niestety wszystko inne, wymagające większej dokładności robię ja. chociaż pracujemy oboje ;-) Ale nie narzekam na niego. Bardzo ;-)
karmelowa obśmiałam się jak dzika norka Jeszcze koleżance w pracy na głos czytałam i też leżała na biurku :-) U nas podział jako taki istnieje, mężu odkurza (chociaż ostatnio próbował się buntować), czasem nastawi zmywarkę, wyniesie śmieci i ogarnie swoją norkę. Aha, i raz chyba brodzik umył, żeby mu calkiem sprawiedliwość oddać. Niestety wszystko inne, wymagające większej dokładności robię ja. chociaż pracujemy oboje ;-) Ale nie narzekam na niego. Bardzo ;-)
Podziel się: