reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
*Bąbelek- a ja mam lepsze- bylam u mojej Prababci a ta tak na mnie patrzy i mowi - co tam slychac w ciazy jestes?- ja na nia wielkei oczy i mowie kto jej powiedzial (taka nieco zla w duchu ,ze juz Ktos Ja poinformowl) a Ona ,ze nikt Jej nie powiedzial tylko tak sobie pomyslala:D padlam:D A co do kurtek bo widze, ze szalejecie to i ja zaszalalam :D ale w Lumpku upolowlam swietna kurtałe :D za jakies 18 zl :D Z C&A - a najlepsze w niej Jest to ,ze ma takie sznureczki i dzieki NIm mozna Ja regulowac w pasie tam gdzie akurat brzusio wypada- idealna:D nie sadzilam ,ze w lumpku trafie na taka okazje:D bo rozmiarem nie grzesze to 48:D a i jeszcze upolowalam jakies rekawiczki skorzane, cieply komin i czape:D- zadowlona z lowow teraz tylko upra i mozna dumnie nosic:D a Oto kurtałą- kolor nieco zywszy na zywo:D

Załączniki

• kurtka1.jpg
    kurtka1.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 48
  • kurta2.jpg
    kurta2.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 46
Stazi to widzę, że tez zostałaś zrobiona na szaro :D Kurteczka fajna, przyda się zwłaszczą że jest z regulacja w pasie :tak: No i super bo nie trzeba było wydać majątku :)

U nas tez jest podział obowiązków ja kiedyś pracowałam dużo to dzieliliśmy się sprawiedliwie nie moge narzekać :tak: Ale dla mnie to też oczywiste, że jak jestem w domu większość czasu tak jak teraz a mój mąż tyra 6 dni w tyg calymi dniami to robie wiele rzeczy za niego ;-)

A ja ka obiad mam kalafiorową i gołąbki :) Na razie nie odrzuciło mnie od żadnego jedzenia- czasami to szkoda :D hehe

aesthete super zawszwe się rzeczy przydadzą :)

nadzieja ja podobnie chyba ide z Toba bo według OM już zaczęłam 12 tydzień :)o Straciatella też :)
Ja mam jeszcze pobrać 2 tygodnie luteine, ale troszkę sie boje ją odstawić :(
gdzie znalazłaś te warsztaty może gdzieś w okolicach Krakowa i Katowic też będą :
wiecie, a moja szwagierka to tak nie podność wysoko rąk, kiedy ci umyć okna :D

Bąbelek tak podpuszczała szwagierka moją mame bo jej nie chcieliśmy pói co mówić...

An_ka ja to potrafie 12 godzin spać :D

karmelowa dobrze Ci z tym sprzątaniem :)
Udana jesteś z tą zbrodnią usmiałam się :D

Mnie też coś od mięsa odrzuca. Zapach mi nie przeszkadza, ale jakoś nie mam nie ochoty. Dlatego dziś na obiad będą ziemniaczki z kapustą po żywiecku:tak:

AnKa co do spania u mnie to samo. Śnięta chodzę pół dnia i szybciej niż zazwyczaj ścina mnie z nóg :p Śpie po 8-9 godzin a i tak mi mało.

karmelowa ale Ty masz pomysły :-) Zaczaić się na męża z bananem :-D Dobrze, że mąż nie zaatakował :-D A Twój synek to też mały agent widzę :tak: Jedno jest pewne. Napewno się nie nudzicie :-)

reklama
Stazi24 super kurtka! Bardzo ładny kolor ma :happy2:

karmelowa obśmiałam się jak dzika norka :-D Jeszcze koleżance w pracy na głos czytałam i też leżała na biurku :-) U nas podział jako taki istnieje, mężu odkurza (chociaż ostatnio próbował się buntować), czasem nastawi zmywarkę, wyniesie śmieci i ogarnie swoją norkę. Aha, i raz chyba brodzik umył, żeby mu calkiem sprawiedliwość oddać. Niestety wszystko inne, wymagające większej dokładności robię ja. chociaż pracujemy oboje ;-) Ale nie narzekam na niego. Bardzo ;-)

Do góry