reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
*Bąbelek- a ja mam lepsze- bylam u mojej Prababci a ta tak na mnie patrzy i mowi - co tam slychac w ciazy jestes?- ja na nia wielkei oczy i mowie kto jej powiedzial (taka nieco zla w duchu ,ze juz Ktos Ja poinformowl) a Ona ,ze nikt Jej nie powiedzial tylko tak sobie pomyslala:D padlam:D A co do kurtek bo widze, ze szalejecie to i ja zaszalalam :D ale w Lumpku upolowlam swietna kurtałe :D za jakies 18 zl :D Z C&A - a najlepsze w niej Jest to ,ze ma takie sznureczki i dzieki NIm mozna Ja regulowac w pasie tam gdzie akurat brzusio wypada- idealna:D nie sadzilam ,ze w lumpku trafie na taka okazje:D bo rozmiarem nie grzesze to 48:D a i jeszcze upolowalam jakies rekawiczki skorzane, cieply komin i czape:D- zadowlona z lowow teraz tylko upra i mozna dumnie nosic:D a Oto kurtałą- kolor nieco zywszy na zywo:D

Załączniki

• kurtka1.jpg
    kurtka1.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 52
  • kurta2.jpg
    kurta2.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 50
Stazi to widzę, że tez zostałaś zrobiona na szaro :D Kurteczka fajna, przyda się zwłaszczą że jest z regulacja w pasie :tak: No i super bo nie trzeba było wydać majątku :)

U nas tez jest podział obowiązków ja kiedyś pracowałam dużo to dzieliliśmy się sprawiedliwie nie moge narzekać :tak: Ale dla mnie to też oczywiste, że jak jestem w domu większość czasu tak jak teraz a mój mąż tyra 6 dni w tyg calymi dniami to robie wiele rzeczy za niego ;-)

A ja ka obiad mam kalafiorową i gołąbki :) Na razie nie odrzuciło mnie od żadnego jedzenia- czasami to szkoda :D hehe

aesthete super zawszwe się rzeczy przydadzą :)

nadzieja ja podobnie chyba ide z Toba bo według OM już zaczęłam 12 tydzień :)o Straciatella też :)
Ja mam jeszcze pobrać 2 tygodnie luteine, ale troszkę sie boje ją odstawić :(
gdzie znalazłaś te warsztaty może gdzieś w okolicach Krakowa i Katowic też będą :
wiecie, a moja szwagierka to tak nie podność wysoko rąk, kiedy ci umyć okna :D

Bąbelek tak podpuszczała szwagierka moją mame bo jej nie chcieliśmy pói co mówić...

An_ka ja to potrafie 12 godzin spać :D

karmelowa dobrze Ci z tym sprzątaniem :)
Udana jesteś z tą zbrodnią usmiałam się :D

Mnie też coś od mięsa odrzuca. Zapach mi nie przeszkadza, ale jakoś nie mam nie ochoty. Dlatego dziś na obiad będą ziemniaczki z kapustą po żywiecku:tak:

AnKa co do spania u mnie to samo. Śnięta chodzę pół dnia i szybciej niż zazwyczaj ścina mnie z nóg :p Śpie po 8-9 godzin a i tak mi mało.

karmelowa ale Ty masz pomysły :-) Zaczaić się na męża z bananem :-D Dobrze, że mąż nie zaatakował :-D A Twój synek to też mały agent widzę :tak: Jedno jest pewne. Napewno się nie nudzicie :-)

reklama
Stazi24 super kurtka! Bardzo ładny kolor ma :happy2:

karmelowa obśmiałam się jak dzika norka :-D Jeszcze koleżance w pracy na głos czytałam i też leżała na biurku :-) U nas podział jako taki istnieje, mężu odkurza (chociaż ostatnio próbował się buntować), czasem nastawi zmywarkę, wyniesie śmieci i ogarnie swoją norkę. Aha, i raz chyba brodzik umył, żeby mu calkiem sprawiedliwość oddać. Niestety wszystko inne, wymagające większej dokładności robię ja. chociaż pracujemy oboje ;-) Ale nie narzekam na niego. Bardzo ;-)

Do góry