reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

stazi- świetna ta kurtka, bardzo w moim klimacie:-)

a teraz będę się chwalić

WP_20131004_005.jpgWP_20131004_012.jpg
1. Mołotow zwany Mołkiem lub hihihi Czołgiem:p
2. Ribbentrop zwany Tropkiem, gościnnie nos psa Vadera

Załączniki

• WP_20131004_005.jpg
    WP_20131004_005.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 34
  • WP_20131004_012.jpg
    WP_20131004_012.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Kebab i Kabanos.jpgVader.jpg

3. Kebab i Kabanos, dziś dużo większe
4. Vader, który już wystąpił gościnnie
Jan Zombie.jpg

5. Jan Zombie. kiedyś mu się nudziło więc postanowił zrobić użytek z moich ulubionych cieni do powiek:p

Załączniki

• Kebab i Kabanos.jpg
    Kebab i Kabanos.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 32
  • Vader.jpg
    Vader.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 28
  • Jan Zombie.jpg
    Jan Zombie.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 29
U mnie z sennością nie jest tak źle - przeszło mi w tym tygodniu, ale wcześniej było ciężko. Budziłam się o 7, a o 10-11 musiałam mieć drzemkę, bo byłam nie do życia. A jak mi się nie udało przespać, to szłam do pracy jak zombie i wracałam do domu na autopilocie, prosto do łóżka :sorry2:

brandyy, obawiałaś się że tam się reklamują, więc Ci powiem, że kilka firm tak, mówi o swoich produktach, ale dzięki temu się dowiedziałam o firmie kosmetycznej z kosmetykami dla pań w ciąży i są naprawdę rewelacyjne i zamierzam kupić :D jak mówili o fotelikach samochodowych, to nikt nie kładł nacisku na maxi cosi, mówili ogólnie jak wybrać odpowiedni... :) no wg mnie warto :D o karmieniu dużo się dowiedziałam, bo tego się obawiałam najbardziej :p

zosiasamosia, u mnie w okolicy niestety nie ma w najbliższym czasie, więc nie skorzystam. ale ja mam 21.10 usg 4D bo będę mieć prenatalne :)

ewelinka, mi się zajęcia dopiero w listopadzie zaczynają. jeszcze robię od razu magistra i podyplomówkę i więcej zajęć jest :szok: no ale... sama chciałam :p a na obiad nie wiem... ja na razie zjadłam żurek, a mężowi schabowe zrobię, bo dla niego obiad bez mięsa to nie obiad :p

nadzieja, to super :) jak jest możliwość to idź z partnerem :) mój zadowolony ze strefy taty, bo on nigdy nie miał do czynienia z małymi dziećmi, tylko z moim chrześniakiem, ale nim to za bardzo się nie zajmował, tylko klocki poukładał czasami ;)

Bąbelek, moi sąsiedzi mają psa, który nie może sam zostawać bo od razu ujada :no: i tak muszą sobie czas organizować żeby zawsze ktoś był w domu :p ja mam to szczęście że mój pies nie szczeka :D zdarzy mu się raz na miesiąc w zabawie :p

Makao, to współczucia... moja mama to bardzo wyrozumiała jest... nawet jak z nią na zakupy poszłam to nie pozwalała mi siatek nieść pomimo że ona jest po operacji biodra. i jak głupie szłyśmy i sobie tą siatkę wyrywałyśmy :p a od mięsa to mnie już dawno odrzuciło :/ nie jestem w stanie przełknąć :/
wesołą gromadkę masz w domu :D my na razie we dwójkę jesteśmy plus pies ;) rozpieszczony do granic możliwości :p

Lena, ja nie wstałam tak wcześnie :p zasnęłam w salonie, padnięta po tych warsztatach i się obudziłam i poszłam spać do sypialni :p no i zasnąć nie mogłam :/ to na tel forum czytałam ;) dopiero przed 6:00 zasnęłam :no:

karmelowa, u nas też jest podział :) M zawsze ściera kurze, odkurza i myje podłogi w salonie sypialni i na przedpokoju. Ja myję łazienkę i wc i podłogę tam. A kuchnia na zmianę, bo oboje nienawidzimy myć naczyń ;) ja mu w ogóle mówię że muszę okna przed zimą umyć to on do mnie żebym to zostawiła jak będzie miał wolne to mi pomoże :shocked2::shocked2::shocked2: ON NIGDY NIE MYŁ OKIEN! najlepsze jest to, że w swoim rodzinnym domu jego jedynym obowiązkiem było wynoszenie śmieci. a mieszkał w wieżowcu, więc zanosił je do zsypu :p no więc zrobiłam duży postęp, teściowa chyba jest dumna :p mam z kolei z nim problem taki, że wszystko na ostatnią chwilę zostawia :/ i to naprawdę ważne rzeczy i nie da się doprosić. Opaskę z drzwi od tygodnia wozi w samochodzie, bo musi ją zawieźć do stolarza i jakoś trafić tam nie potrafi :dry: a ta opaska to przez całe auto idzie, po skosie i źle mi się biegi zmienia, no ale jak zwykle to ja przesadzam :/

skorupka, miałam podobnie, bo opórcz tego zestawu ciuchów za 93zł, wylicytowałam spodnie ciążowe z H&M w ogóle nie zniszczone za 5,50zł ;) więc warto polować na okazje :D

Ptysia, ja właśnie zajrzałam w zalecenia od lekarza, bo mi drukuje po każdej wizycie i tam jest napisane, żeby kwas foliowy brać do 24 tygodnia ciąży.

stazi, świetny płaszczyk! ja to po lumpkach tylko z ciocią chodzę, bo ona to cudeńka potrafi wyhaczyć :D

perelka, tutaj są te warsztaty i można się zapisać http://bezpiecznymaluch.com.pl/

a ja zaraz jadę kupić mojej kuzynce i kuzynowi prezent na urodziny :) jadę do nich na weekend na imprezkę urodzinową ;) a to na wsi, 250 km stąd, więc odpocznę od M a on ode mnie :D

miłego dnia wam życzę :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry