reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

bąbelek- nie zazdroszczę sytuacji z pieskami:szok: Heh ale Cię kuzynka wzieła.. No tak jak juz ktoś tak zapyta to nie pasuję sie wypierać.:-p

Makao- wiem, przykre jest jak bliskie osoby nie rozumieją co my czujemy.. :/

Ostatnia edycja:
reklama
nadzieja gratuluję 11 tygodnia. zaraz trymestr skończysz. to chyba jakoś teraz na dniach będzie usg, co?

bąbelek współczuję psiego stereo ale jak to szczeniak, to szybko przestanie. przyzwyczai się, że sąsiedzi wychodzą i nie będzie ryjka piłował

Makao :-* we wtorek idę na wizytę do mojego prof od niepłodności kt mnie w styczniu operował, więc usg bedzie jupii :-D a prenatalne do mojego gin poloznik mam umówione na 21.10.

Babelek dobra Twoja kuzynka, nieźle Cię podeszła :)

Info z ostatniej chwili - mój brat spodziewa się syna. Widocznie dziś usg było, termin mają jakoś na pierwszą połowę marca. No to u mnie powinna być dziewczynka ;) Żeby było symetrycznie :)

Zosiasamosia gratulacje dla brata! Ja mam kuzynke 1,5 mca starsza i całe dzieciństwo jak siostry bliźniaczki byłyśmy. Tym bardziej ze ja mam tylko starszego brata a ona braci 3 też starszych...

Witam.
Znowu wstałam niewyspana mimo, że położyłam się wcześnie i spałam dość długo :p Pogoda dalej kiepska i głowa znów zaczyna boleć :(
Jakie plany macie na dzisiaj majóweczki?

aesthete ale Ty wcześnie dzisiaj na nogach! Gratuluję wygranego szlafroczka i masy innych prezentów :) Napewno się przydadzą. Szkoda, że u mnie w okolicy czegoś takiego nie ma :(

nadzieja ale lecą te tygodnie :)

Makao współczuje Ci tych mdłości. Po pierwszym trymestrze powinny trochę odpuścić.

Nadzieja ja mam 10 lat młodszą siostrę i brata rok starszego. Oczywiście dużo lepsze relacje mam z siostrą :) Ale mam nadzieje, że bobasy się będą dobrze dogadywały ;)

zosiasamosia- gratulację dla brata :) czyli my tez za jakieś 2 miechy bedziemy zaglądać co tam mamy :) Ja mam syna z sierpnia a mój brat tez syna z października tego samego roku. Jeszcze są za mali zeby ocenić jak sie dogadują. Ale wiem ze jak mieli po kilka miesiecy to było nie ciekawie bo zawsze było porównywanie "ten potrafi to, a tamten to" wiecie o co chodzi.
Lena- współczuje bólów głowy ;/ oby szybko mineły!
Straciatella, nadzieja- ale ten czas leci :) 1/4 za wami :p oby tak dalej leciało :-)

reklama
Dzień dobry :-)
Ejj, Wy już o ubraniach ciążowych? Już nie mogę się doczekać, kiedy będę je kupowała :)

Wydawało mi się, że jakoś szczególnie będę celebrować ten stan. A tymczasem... nie mam czasu na szczególne się traktowanie.
Kurcze, wczoraj 10h w pracy, dzisiaj pewnie to samo. Tylko mdłości (już mniejsze) przypominają mi o ciąży.

Czy Wy też potrzebujecie więcej snu niż "normalnie"?
Padam o 23, wstaję o 7!
Do tej pory wystarczyło mi 5-6 godzin.

Do góry