reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
czesc mamuski:-) witam wszystkie nowe majoweczki:-) kurcze dziewczyny,ale mi sie dluzy od wizyty do wizyty..dopiero za tydzien ide.,a i tak mam czesciej,bo przy blizniakach to co trzy tygodnie,juz bym chciala zobaczyc maluszki i uslyszec,ze wszystko o.k:-)

Olapalo dokładnie tak samo zgina mnie na kilka sekund po chwili się podnosze i już w tym miekscu nie boli nic. Dziś nawet w nocy jak z jednego boku na drugi chciałam się expresem przekręcić to też mnie to chwyciło

KPe007 na pewno wszystko w porządku :-) a jak starsze dzieciaki zareagowały na rodzeństwo ? Bo z tego co pamiętam dzieciaki maż już w wieku dorastania ;-)

Pozdrawiam z łóżka, dalej leżę i mam nadzieję że w pon na kontroli gin mi pozwoli wstawać.
Jestem mega wściekła bo dzisiaj musiałam powtarzać badania w innym labie bo znowu w medicoverze a raczej synevo bo oni im robią badania mnie oszukali. Teraz w takim stanie jakim jestem jest to do potęgi karygodne. Dziewczyny leczące się w medicoverze uważajcie na synevo.

olapalo z tego co ja wiem - tak mi Gin mowil- to mozliwe jest podanie tego zastrzyku w sumie 3 krotnie - 2 razy w czasie trwania ciazy i 3 zastrzyk po porodzie- stad skierowanie na badanie:)

moze sie ktorejs przyda: zastanawialam sie w jakiej kurtce bede chodzic zima - bezsensu kupowac na jeden sezon wieksza tym bardziej ze ceny kurtek powalaja - i dzisiaj przypadkiem kupilam super kurtke w PEPCO, byly granatowe i czarne, gumka z tylu w pasie, dwa rzedy napow wiec mozna regulowac, szeroki kolnierz i wielki kaptur - za 49zl :) naprawde jest super ;)

natomiast z dolem bedzie problem - patrzylam na spodnie ciazowe w h&m i C&A - dramat jak dla mnie, przymierzylam najwiekszy rozmiar 46 i kiszka - w biodrach sie nie mieszcze - a normalnie spodnie nosze teraz 42 spokojnie

bede jeszcze szukac w typowo ciazowych sklepach ale kiepsko to widze - jedynie pozostaja leggingsy ale ja niecierpie swoich nog w leggingsach :(

O! O tej kurtce z Pepco wczoraj mi koleżanka mówiła która na grudzień ma termin, ona ma 155cm wzrostu, brzuszek jak brzuszek duży i powiedziała, że przymierzała XL i nie mogła się dopiąć :-( może trafiła na złą rozmiarówkę. Ptysia jaki rozmiar kupiłas?bo ja w zeszłym roku u nich kupiłam L i jest akurat(tzn pewnie w grudniu będzie ciężko się dopiąć, więc chyba kupię nową większą) a grubasem nie jestem :-)

kupilam XL i jak ja naciagam do przodu to wydaje sie sporo miejsca

zobaczymy - jak sie nie dopne to trudno, ale innej kupowac nie bede bo szkoda kasy na raz :)

i tak nie zamierzam uskuteczniacc dlugich spacerow w zimie ani latac po sniegu :) na poruszanie sie autem wystarczy :)

reklama
49zł to rozsądna cena, nawet jeżeli wystarczy tylko na początek zimy :-) a co do spodni, to faktycznie masakra :-( nie dość że ceny z kosmosu, to jakieś niewymiarowe :-( ja szukam w lumpkach, bo wolę dać 5zł niż 100zł za spodnie które pewnie ze 3 razy ubiorę, a w ostateczności zostaną leginsy, których też nie lubię, ale lepsze to niż bieganie w spódnicach :szok:

Do góry