reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
czesc mamuski:-) witam wszystkie nowe majoweczki:-) kurcze dziewczyny,ale mi sie dluzy od wizyty do wizyty..dopiero za tydzien ide.,a i tak mam czesciej,bo przy blizniakach to co trzy tygodnie,juz bym chciala zobaczyc maluszki i uslyszec,ze wszystko o.k:-)

Olapalo dokładnie tak samo zgina mnie na kilka sekund po chwili się podnosze i już w tym miekscu nie boli nic. Dziś nawet w nocy jak z jednego boku na drugi chciałam się expresem przekręcić to też mnie to chwyciło

KPe007 na pewno wszystko w porządku :-) a jak starsze dzieciaki zareagowały na rodzeństwo ? Bo z tego co pamiętam dzieciaki maż już w wieku dorastania ;-)

Pozdrawiam z łóżka, dalej leżę i mam nadzieję że w pon na kontroli gin mi pozwoli wstawać.
Jestem mega wściekła bo dzisiaj musiałam powtarzać badania w innym labie bo znowu w medicoverze a raczej synevo bo oni im robią badania mnie oszukali. Teraz w takim stanie jakim jestem jest to do potęgi karygodne. Dziewczyny leczące się w medicoverze uważajcie na synevo.

olapalo z tego co ja wiem - tak mi Gin mowil- to mozliwe jest podanie tego zastrzyku w sumie 3 krotnie - 2 razy w czasie trwania ciazy i 3 zastrzyk po porodzie- stad skierowanie na badanie:)

moze sie ktorejs przyda: zastanawialam sie w jakiej kurtce bede chodzic zima - bezsensu kupowac na jeden sezon wieksza tym bardziej ze ceny kurtek powalaja - i dzisiaj przypadkiem kupilam super kurtke w PEPCO, byly granatowe i czarne, gumka z tylu w pasie, dwa rzedy napow wiec mozna regulowac, szeroki kolnierz i wielki kaptur - za 49zl :) naprawde jest super ;)

natomiast z dolem bedzie problem - patrzylam na spodnie ciazowe w h&m i C&A - dramat jak dla mnie, przymierzylam najwiekszy rozmiar 46 i kiszka - w biodrach sie nie mieszcze - a normalnie spodnie nosze teraz 42 spokojnie

bede jeszcze szukac w typowo ciazowych sklepach ale kiepsko to widze - jedynie pozostaja leggingsy ale ja niecierpie swoich nog w leggingsach :(

O! O tej kurtce z Pepco wczoraj mi koleżanka mówiła która na grudzień ma termin, ona ma 155cm wzrostu, brzuszek jak brzuszek duży i powiedziała, że przymierzała XL i nie mogła się dopiąć :-( może trafiła na złą rozmiarówkę. Ptysia jaki rozmiar kupiłas?bo ja w zeszłym roku u nich kupiłam L i jest akurat(tzn pewnie w grudniu będzie ciężko się dopiąć, więc chyba kupię nową większą) a grubasem nie jestem :-)

kupilam XL i jak ja naciagam do przodu to wydaje sie sporo miejsca

zobaczymy - jak sie nie dopne to trudno, ale innej kupowac nie bede bo szkoda kasy na raz :)

i tak nie zamierzam uskuteczniacc dlugich spacerow w zimie ani latac po sniegu :) na poruszanie sie autem wystarczy :)

reklama
49zł to rozsądna cena, nawet jeżeli wystarczy tylko na początek zimy :-) a co do spodni, to faktycznie masakra :-( nie dość że ceny z kosmosu, to jakieś niewymiarowe :-( ja szukam w lumpkach, bo wolę dać 5zł niż 100zł za spodnie które pewnie ze 3 razy ubiorę, a w ostateczności zostaną leginsy, których też nie lubię, ale lepsze to niż bieganie w spódnicach :szok:

Do góry