reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Ptysia - ja byłam mega zadowolona z tych bonprixowych. Zamawiałam mimo wszystko jeden rozmiar mniejszy niż powinnam,w bonprixie zawyżają rozmiarówke :-) Do tej pory są ładne, po wielu praniach... szkoda tylko, że letnie.

Hej dziewczyny:)
Witam nowe majóweczki:):)
Co do terminu porodu to mam na 17 maja a urodziny mam 22 maja:D:D: wiec moze bede miałą urodzinowy prezent:) Plamić juz nie plamię:) wiec moze faktycznie to ta naruszona nadżerka. W niedziele znowu wizyta u ginekologa i Usg też będe chciała zeby mi zrobiła:):)
Ciuszki to ja w zeszłej ciąży na allegro zamawiałąm:) teraz tez chce:)
a co do kilogramów to ostatnio było 17 na +. Teraz mam nadzieję ze więcej nie przybiore. Chociaz z moim nałogiem słodyczowym to niewiem czy mi wyjdzie;/;/

Crystal Eye fajnie, że już nie plamisz na pewno to przez nadżerke;-)

Straciatella ło boże co za ceny ja bym nie kupowała na samą ciąże takich ciuchów żal by mi kasy było.

W ogóle co do ubrań to ja kiedyś ważyłam około 60 kg i par spodni mam, ale ja lubie legginsy sa dla mnie wygodne więc na pewno będę chciała plus jakies jedne ciązwoe mi starczą. A co do kurtki to nawet nie wiem jaki rozmiar kupować bo ja teraz nosze S to jakbym kupiła l bądź xl to bym pływała:-)

BABELEK-no moje dzieci to 15 i 16 lat maja,syn nie przezywa,ale corka cieszy sie bardzo i caly czas by tylko o blizniakach gadala:-) bede miala z niej pomoc:-) CRYSTAL EYE-dobrze,ze przestalac plamic,juz sie nie denerwuj,a usg jak Ci zrobi to juz w ogole sie uspokoisz:-) STRACIATELLA-ja przytylam tez 3 kilosy,nie wiem co bedzie dalej,bo caly czas jem:-)

reklama
CrystalEye- to moze Ci sie uda prezencik urodzinowy :) Super ze plamienia ustały, teraz juz bedzie tylko dobrze. :tak:
Straciatella- strasznie drogie te ciuszki ciazowe. Ale kurtki mi sie podobają :D
Kpe007- to bedziesz mieć dużą róźnice wieku między dziciaczkami. I super pomoc naprawde:tak: zawsze Ci córa zostanie z nimi jak bedziesz musiała choćby nawet po sól wylecieć. Ja niestety wszędzie bede musiała z dzieciakmi tyle dobrze ze nie z bliźniakami :D

Dziewczyny no właśnie powiedzcie mi jak to jest z tymi rozmiarami ciazowymi? Kupujemy swój rozmiar z przed ciazy i ciuszki juz są do nas dostosowane? czy musimy kupować większe rozmiary??

karmelowa odezwij się. Jak się czujesz? Jak kluska? :) Ostatnio Cię tu nie "widzę" mam nadzieje ze wszystko dobrze. Mój "tic tak" wzywa swoją bliźniaczkę kluskową :)

Ostatnia edycja:
Do góry