reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Ptysia - ja byłam mega zadowolona z tych bonprixowych. Zamawiałam mimo wszystko jeden rozmiar mniejszy niż powinnam,w bonprixie zawyżają rozmiarówke :-) Do tej pory są ładne, po wielu praniach... szkoda tylko, że letnie.

Hej dziewczyny:)
Witam nowe majóweczki:):)
Co do terminu porodu to mam na 17 maja a urodziny mam 22 maja:D:D: wiec moze bede miałą urodzinowy prezent:) Plamić juz nie plamię:) wiec moze faktycznie to ta naruszona nadżerka. W niedziele znowu wizyta u ginekologa i Usg też będe chciała zeby mi zrobiła:):)
Ciuszki to ja w zeszłej ciąży na allegro zamawiałąm:) teraz tez chce:)
a co do kilogramów to ostatnio było 17 na +. Teraz mam nadzieję ze więcej nie przybiore. Chociaz z moim nałogiem słodyczowym to niewiem czy mi wyjdzie;/;/

Crystal Eye fajnie, że już nie plamisz na pewno to przez nadżerke;-)

Straciatella ło boże co za ceny ja bym nie kupowała na samą ciąże takich ciuchów żal by mi kasy było.

W ogóle co do ubrań to ja kiedyś ważyłam około 60 kg i par spodni mam, ale ja lubie legginsy sa dla mnie wygodne więc na pewno będę chciała plus jakies jedne ciązwoe mi starczą. A co do kurtki to nawet nie wiem jaki rozmiar kupować bo ja teraz nosze S to jakbym kupiła l bądź xl to bym pływała:-)

BABELEK-no moje dzieci to 15 i 16 lat maja,syn nie przezywa,ale corka cieszy sie bardzo i caly czas by tylko o blizniakach gadala:-) bede miala z niej pomoc:-) CRYSTAL EYE-dobrze,ze przestalac plamic,juz sie nie denerwuj,a usg jak Ci zrobi to juz w ogole sie uspokoisz:-) STRACIATELLA-ja przytylam tez 3 kilosy,nie wiem co bedzie dalej,bo caly czas jem:-)

reklama
CrystalEye- to moze Ci sie uda prezencik urodzinowy :) Super ze plamienia ustały, teraz juz bedzie tylko dobrze. :tak:
Straciatella- strasznie drogie te ciuszki ciazowe. Ale kurtki mi sie podobają :D
Kpe007- to bedziesz mieć dużą róźnice wieku między dziciaczkami. I super pomoc naprawde:tak: zawsze Ci córa zostanie z nimi jak bedziesz musiała choćby nawet po sól wylecieć. Ja niestety wszędzie bede musiała z dzieciakmi tyle dobrze ze nie z bliźniakami :D

Dziewczyny no właśnie powiedzcie mi jak to jest z tymi rozmiarami ciazowymi? Kupujemy swój rozmiar z przed ciazy i ciuszki juz są do nas dostosowane? czy musimy kupować większe rozmiary??

karmelowa odezwij się. Jak się czujesz? Jak kluska? :) Ostatnio Cię tu nie "widzę" mam nadzieje ze wszystko dobrze. Mój "tic tak" wzywa swoją bliźniaczkę kluskową :)

Ostatnia edycja:
Do góry