reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Straciatella na 99 % na prenatalnych się dowiesz:) Moja bratowa miała też prenatalne tez w 12 tyg i dowiedziała się że córka, a dopier teeaz w 19 lekarz prowadzący jej powieiedział również że dziewczynka :-)

Na prenatalnych maja konkretny sprzęcior i usg zazwyczaj 4D :)

a Jak synek sie ma ?

reklama
Bąbelek - jemu nic nie dolega. Nawet uszy go nie bolą. Ma tylko niewielki katar...
No i te zastrzyki. o 18 dostał kolejny, biedak tak płakał :-(

ojejku bieduś :-(
Ale zastrzyki działają chyba najszybciej i będzie zdrów jak rybka ! :tak:

Moja z kolei strasznie się meczy wogole przespać sie nie może przez ten okrutny kaszel . Mam nadzieję że leki zaczną cos działać

Witajcie,
Mnie też termin wychodzi na maj, więc pozwólcie, że nieśmiało do Was dołączę. Moja poprzednia ciąża skończyła się poronieniem w 5. tygodniu, tuż po poronieniu zaszłam w ciążę, która trwa do dziś (8t 2d). Jutro mam pierwsze usg - boję się. Przedwczoraj i wczoraj miałam silne zatrucie pokarmowe - wymioty, biegunka, byłam na granicy przytomności przez cały dzień, do tego miałam gorączkę. Dziś dochodzę powoli do siebie, nadrabiam braki w jedzeniu i wodzie. Martwię się, że to zatrucie mogło zaszkodzić dziecku :-( Od dwóch tygodni non stop męczą mnie mdłości, ale mam wrażenie, że dziś są słabsze niż zwykle - co potęguje mój strach... W wyobraźni widzę jutrzejsze usg - pusty pęcherzyk albo brak akcji serca... Umieram ze strachu co będzie...

Hej Dziewczyny!

Bąbelek - zdrówka dla synka mam nadzieję, że dzielnie zniesie te zastrzyki ;-)
Olapalo - witaj. Trzymam kciuki za wizytę, zobaczysz będzie dobrze.

Mnie dopadła jakaś chandra, już wogóle nic mi się nie chce. Czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie mam weny na odpisywanie :-(. Jutro mamy rocznicę ślubu, a mój M wyjeżdża dzisiaj w nocy do poznania na 2 dni :-(.

Dobranoc dziewczyny

Hej

ja tez niedawno wrocilam do domu

dzisiaj moja mama mi przyniosła ostatnia czesc greya już nie mogę się doczekać kiedy zaczne czytac tylko kiedy będę miała sily czytac bo checi sa ale sily brak :-)

ostatnio mam problem z moja starsza dzidzia:-) przylapuje ja na małych kłamstewkach i nie wiem jak ja tego oduczyć

kurczaczek ja tez ostatnio miałam rocznice slubu i tez meza nie było

czesc:)
Mozna dołączyć do majóweczek?
z kalkulatorów termin mam na 30 maja, więc dziś jest moj 5 tydz 3 dzien ciąży. Byłam już na pierwszym USG by podejrzeć czy maluszek jest tam gdzie trzeba, a teraz czekam na USG które pokaże czy jest serduszko:) Bardzo martwi mnie brak jakichkolwiek objawów. Nie boli mnie brzuch, nie mam mdości, piersi cały czas jak małe były tak małe są, do tego nie bolą. Jakos tak mnie martwi ten brak objawów. Jakbym w ciąży nie była dosłownie.Jak u Was było z objawami w tak wczesnym etapie? Mam nadzieję że wszystko będzie jednak dobrze. Czego i Wam z całego serca życzę:)

Cerutti, ja jestem w dokladnie tym samym tygodniu co ty i tez zadnych specjalnych objawow nie odczuwam prócz bólu piersi ale ja myślę ze powinnyśmy raczej cieszyć się brakiem dolegliwości aniżeli się tym martwić. ;)

reklama
W 4-5 tygodniu bóle podbrzusza + ból piersi. Po 5 tyg. odpuściły, a potem się zaczęło: mdłości, wymioty, wymioty, mdłości i tak nadal :tak:

Do góry