reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Drukujecie niezle ale coz o to chodzi :p nie odpisze kazdej bo za duzo mialam zaleglosci:p
Karmelowa czekam z niecierpliwoscia az do nas wrocisz...
Nana wspolczuje rwy oby szybko przeszla a do soboty czas zleci raz dwa;-)
Martynia smigaj do lekarza bo mozesz miec cos z oladkiem a sie nie mecz...
Nancy NFZ to doopa placi sie nie wiem za co jakby sie samemu odkladalo e skladki to bysmy mieli normalna kase na starosc i porzadnych lekarzy! nie dziwie sie ze jestes wqrzona...lepszego samopczucia zycze;-)
Babelek nie zaszkodzi i nie zawsze wysteouja plamienia..ja ufam lekarzom
Iwonamaja trzeba lepszych kryjowek szukac by nie bylo wpadek;-)
Aesthete staram sie 3 mac zdrowego zywiania ale czasami sie po prostu nie da...
ja w sobote ze znajomyi pozegalne ognisko lata wczoraj pogrzeb wujka i stypa, dzis zmeczona na maksa;/i non toper glodna;(

reklama
Wpadam na chwilkę.
Ale skrobiecie:szok: Człowiek na kilka godzin się wyloguje, a potem kilka stron nadrabiania:-p
Mąż prace dostał teraz czeka go tylko 3 dni treningu, który musi zaliczyć żeby podpisać kontrakt:tak:
Ale wierzymy, że teraz będzie dobrze:tak:

hej kochane:) melduje sie:) Przepraszam ze nie pisałam wczesniej ale urwanie głowy. Dzidzius rośnie, serduszko bije:):) jedyne co mnie zmartwiło to jak lekarz zaaplikował mi wziernik to tak zaczęłam krwawic ze szok. Powiedział mi ze mam straszna nadżerke i to dlatego !!!! że teraz z tym nic nie zrobimy ale po porodzie juz coś trzeba bedzie pomyślec. Troche tez przestraszył mnie gadka orodu w Irlandii, wiec troche miałam doła jak wróciłam z wizyty. A w niedziele jechaliśmy z rodzinka na zakupy. Mój synuś szedł dzisiaj pierwszy dzień do przedszkola i znowu stres:( Ale wszystko było okej:):) szczęśliwy, radosny. Ogólnie zadowolony :):) wiec i ja także:):) Mdłości dalej mnie dopadają. najbardziej w nocy i rano. Dzisiaj prawie cały dzien podjadam ser gouda. tak mnie naszło:):) I ogórki konserwowe:):) Za to porządnego obiadu nie zjadłam, bo na nic nie mam ochoty ;/;/ Jutro wstawie zdjęcie fasolki:):) Ginekolog mówił jeszcze ze z Usg to 6 tydzien a z miesiączki 7:):):) Najwazniejsze ze wszystko jak na razie jest dobrze:)):) Buziaczki kochane:):) I przepraszam ze nie zaglądam tak często, ale to przez brak czasu:(:(całuje wszystkie :*:*:*:*:*

Nancy- kochana nie przejmuj sie. ja z pierwszym synem jak czekałąm w kolejce do ginekologa to po 4 godzinach czekania poszłam w koncu do położnej z pytaniem kiedy w koncu moja kolej, ze juz mi słabo, w ciązy w koncu jestem i jestem juz bardzo głodna. W koncu wizyte miałam mieć na 14 a juz po 18 a ona do mnie............. To trzeba było sobie kanapki przynieść...... MASAKRA!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
soniafka, Makao witajcie!
Bąbelek, fajnie że udało się podejrzeć maluszka:-) rzeczywiście to jeszcze wcześnie i może wszystkiego nie było widać, ale wiesz, że dzidzia jest i że dobrze się ulokowała. Za kilka tyg jak pójdziesz to już na serducho się załapiesz:tak:a może zamiast tej nystatyny to jakiś probiotyk zapobiegawczo? kiedyś też chyba maiłam ten lek, ale nie wiem jak on ma się do ciąży.
Lena, gratuluję nowej pracy mężowi:-)
CrystalEye, gratuluję wizyty:happy2: super że z maluszkiem wszystko dobrze. A nadżerki z tego co wiem można wymrażać i podobno wcale to nie boli i trwa króciutko;-)

Mnie też ostatnio jakoś brzuch tak mocniej boli. Dziś nawet w nocy się obudziłam z tego wszystkiego. U mnie to taki ból zbliżony do miesiączkowego... ściśnie i odpuszcza:-(ale plamień na razie nie mam, więc nigdzie nie jadę. Za tydzień wizyta, to zobaczymy co tam słychać.

Zrobiłam dziś badania krwi, jutro odbieram wyniki. Poszło 172 zł na razie. Oczywiście wszystkiego nie zrobiłam, bo ... zapomniałam, że mam zrobić badanie moczu. Jak zauważyłam kubeczek, który postawiałam niby w widocznym miejscu, to już było po wszystkim:-p może jutro będę przytomniejsza, to zaniosę jeszcze do laboratorium. Troszkę się boje tych wyników. Nigdy nie robiłam badań na wirusowe zapalenie wątroby typu b czy c, a różne rzeczy się zdarzają. Niby wszędzie można się zarazić. Jutro zobaczymy co w trawie piszczy.

Crystal Eye, padłam z tymi kanapkami :szok:. Może jeszcze warto mieć ze sobą krzesełko turystyczne, bo przecież miejsca może nie być, aha no i herbatkę w termosie!
Ja to dziś ledwo żyłam bo to były badania z krwi na czczo i nie mogłam nic zjeść ani wypić zabardzo..a wiadomo jakie są mdłości na pusty żołądek :(((

Witam z wieczora..

Jestem załamana :-( Młody ma zapalenie USZU (więc już nie jednego).. ZASTRZYKI... :angry: biedaczek tak płakał..
Egzamin oblany, męża nie ma w domu bo... UCZY SIĘ U MAMY! W domu ma niesprzyjajace nauce warunki! Wyobrażacie sobie to? Ja tu ledwo zipie dziś, ciągle coś.... lekarz, apteka, zastrzyki, mdli mnie od tego wszystkiego... brzuch boli... a w domu roboty co nie miara.. :-( Przepraszam że tak ględze, ale tylko tutaj moge :-(

Crystal - gratuluję udanej wizyty :tak: Też miałam nadżerkę w 1 ciąży, po porodzie nie było po niej śladu.

Część dziewczyny w środę idę do lekarza na pierwszą wizytę i cholernie się denerwuje ze nic nie zobaczę na usg albo ze będzie coś nie tak z fasolką :(

reklama
Straciatella, zdrówka synkowi. Namęczy się biedaczek, a Ty razem z nim. I współczuję całej sytuacji, mam nadzieję, że wkrótce wszystko minie.

agatka91, każda z nas przed wizytą miała obawy:tak: a który u Ciebie tydzień ciąży?

Do góry