reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witajcie.

Pamiętam o was, ale niekończące się mdłości wpływają na moją egzystencje w tak poważnym stopniu, że nawet mój czarny humor poszedł w pi**u ..

Jak dojde do siebie na tyle, żeby nie mieć ochoty przegryźć sobie układ pokarmowy, i nie będę wiecznie spała <nawet na klopie w dzień udaje mi się przysnąć> to do was wrócę pełną parą, póki co jestem tu na 1/4 etatu :-)

trzymajcie się w zdrowiu i godności i trzymajcie kciuki, żebym fasoli przez gardło nie urodziła :baffled:

Perełka mój gin prywatny do którego chodziłam w 1 ciąży idzie teraz na urlop , więc jakby się okazało , że ktoś u mnie zamieszkał na pewno to się zastanawiam czy nie pójśc na 1 wizytę właśnie do dr R. ;-) a koszty znośne?

Cześć dziewczyny! Do tej pory pisałam na wątku Staraczaki 2013, ale chyba czas trochę tu do Was pozaglądać ;) Ostatnią @ miałam 24-08, 24-09 zrobiłam test i był bardzo pozytywny :) Przed chwilą odebrałam wynik bety i jest 284,1 mIU/ml. Wg kalkulatora poród na 31 maja, marzył mi się czerwiec i kto wie, może tak będzie. Co jeszcze o mnie? Mam 27 lat, mąż ma 30 i to nasze pierwsze dziecko. Przygarniecie mnie do siebie? Postaram się trochę Was podczytać wstecz ;)

Cześć dziewczyny! Do tej pory pisałam na wątku Staraczaki 2013, ale chyba czas trochę tu do Was pozaglądać ;) Ostatnią @ miałam 24-08, 24-09 zrobiłam test i był bardzo pozytywny :) Przed chwilą odebrałam wynik bety i jest 284,1 mIU/ml. Wg kalkulatora poród na 31 maja, marzył mi się czerwiec i kto wie, może tak będzie. Co jeszcze o mnie? Mam 27 lat, mąż ma 30 i to nasze pierwsze dziecko. Przygarniecie mnie do siebie? Postaram się trochę Was podczytać wstecz ;)

Witamy, gratulacje i zapraszamy... będzie Ci ciężko nadrobić, bo produkcja tutaj niewąska, ale próbuj ;)

Karmelowa bidulko, trzymaj się! tęsknimy za Twoimi historyjkami :) wracaj szybko...

Bąbelek ja nie narzekam mni ostatnio bierze 60 zl, ale to wiesz do niego chodziłam nawet dwa razy w miesiacu jeszcze przed pierwsza ciaza jak byłam stymulowana itp.
A ty do kogo chodziłaś?
Lena-no
niech ten bół głowy minie tgo ci życze;-)

witam nowe mamusie;-)

to bardzo tanio Perełka !
Ja chodziłam do katowic w lux medzie prywatnie do gina któremu bardzo ufam, polecony przez wiele kobiet. Przyjmuje w D. G i Katowicach a w szpitalu pracuje w Sosnowcu i dlatego własnie tam rodziłam swoją córę ;)
Teraz tylko stawki tam są strasznie wysokie bo wizyta 110+usg 110 i nawet cytologia kosztuje 100 zl Wiec łącznie można zabólić ponad 300 zł- dla mnie dużo za dużo. Dlatego będę si starać aktywować jakiś pakiet u nich, żeby było taniej

Witanko Wszystkie nowe mamusie :-)

Nadzieja, pomecze cie jeszcze troche :p

ale jesli nowa umowa jest u tego samego pracodawcy to tez tak samo? nie liczy sie z ostatnich 12 miesiecy?

reklama
Do góry