reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Witajcie.

Pamiętam o was, ale niekończące się mdłości wpływają na moją egzystencje w tak poważnym stopniu, że nawet mój czarny humor poszedł w pi**u ..

Jak dojde do siebie na tyle, żeby nie mieć ochoty przegryźć sobie układ pokarmowy, i nie będę wiecznie spała <nawet na klopie w dzień udaje mi się przysnąć> to do was wrócę pełną parą, póki co jestem tu na 1/4 etatu :-)

trzymajcie się w zdrowiu i godności i trzymajcie kciuki, żebym fasoli przez gardło nie urodziła :baffled:

Perełka mój gin prywatny do którego chodziłam w 1 ciąży idzie teraz na urlop , więc jakby się okazało , że ktoś u mnie zamieszkał na pewno to się zastanawiam czy nie pójśc na 1 wizytę właśnie do dr R. ;-) a koszty znośne?

Cześć dziewczyny! Do tej pory pisałam na wątku Staraczaki 2013, ale chyba czas trochę tu do Was pozaglądać ;) Ostatnią @ miałam 24-08, 24-09 zrobiłam test i był bardzo pozytywny :) Przed chwilą odebrałam wynik bety i jest 284,1 mIU/ml. Wg kalkulatora poród na 31 maja, marzył mi się czerwiec i kto wie, może tak będzie. Co jeszcze o mnie? Mam 27 lat, mąż ma 30 i to nasze pierwsze dziecko. Przygarniecie mnie do siebie? Postaram się trochę Was podczytać wstecz ;)

Cześć dziewczyny! Do tej pory pisałam na wątku Staraczaki 2013, ale chyba czas trochę tu do Was pozaglądać ;) Ostatnią @ miałam 24-08, 24-09 zrobiłam test i był bardzo pozytywny :) Przed chwilą odebrałam wynik bety i jest 284,1 mIU/ml. Wg kalkulatora poród na 31 maja, marzył mi się czerwiec i kto wie, może tak będzie. Co jeszcze o mnie? Mam 27 lat, mąż ma 30 i to nasze pierwsze dziecko. Przygarniecie mnie do siebie? Postaram się trochę Was podczytać wstecz ;)

Witamy, gratulacje i zapraszamy... będzie Ci ciężko nadrobić, bo produkcja tutaj niewąska, ale próbuj ;)

Karmelowa bidulko, trzymaj się! tęsknimy za Twoimi historyjkami :) wracaj szybko...

Bąbelek ja nie narzekam mni ostatnio bierze 60 zl, ale to wiesz do niego chodziłam nawet dwa razy w miesiacu jeszcze przed pierwsza ciaza jak byłam stymulowana itp.
A ty do kogo chodziłaś?
Lena-no
niech ten bół głowy minie tgo ci życze;-)

witam nowe mamusie;-)

to bardzo tanio Perełka !
Ja chodziłam do katowic w lux medzie prywatnie do gina któremu bardzo ufam, polecony przez wiele kobiet. Przyjmuje w D. G i Katowicach a w szpitalu pracuje w Sosnowcu i dlatego własnie tam rodziłam swoją córę ;)
Teraz tylko stawki tam są strasznie wysokie bo wizyta 110+usg 110 i nawet cytologia kosztuje 100 zl Wiec łącznie można zabólić ponad 300 zł- dla mnie dużo za dużo. Dlatego będę si starać aktywować jakiś pakiet u nich, żeby było taniej

Witanko Wszystkie nowe mamusie :-)

Nadzieja, pomecze cie jeszcze troche :p

ale jesli nowa umowa jest u tego samego pracodawcy to tez tak samo? nie liczy sie z ostatnich 12 miesiecy?

reklama
Do góry