reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Nie widzę tematu w który mogłabym się przedstawić, a więc tutaj. Dołączam do Was drogie majówki. Mój termin to koniec maja. ok 28-29, Mam na imię Sylwia, lat 27 to nasze drugie dzieciątko. Starsza córeczka ma 14 miesięcy i ma na imię Natalka. Udało się w pierwszym cyklu staraczkowym.

I nie wiem czy tu mogę pytać ale czy któraś poszła na L4 od razu i ma zamiar ciągnąc do końca ciąży?

POzdrawiam wszystkie majówki

reklama
sylwuskavol - Witamy ciepło :-) rozgość się i czuj się jak u siebie..
Jak samopoczucie? Jakieś objawy ciążowe? Jesteś już po wizycie u ginka?

Co do L4 niestety się nie wypowiem, ale pewnie znajdzie się tu niejedna dziewczyna służąca pomocą ;-)

Hej Dziewczyny
Jestem opisałam wizytę w odpowiednim wątku, jak mała pójdzie na drzemkę to postaram się nadrobić co u was bo teraz nie daje mi za bardzo.

Miłego dzionka dziewuszki ;-)

Dziewczyny, pobolewa mnie dziś brzuch z lewej strony, zwłaszcza jak siadam...martwię się :-(

Sylvuskavol
, ja poszłam niemalże od razu na L4. Lekarz kazał. Zmusiłam się do pracy jeszcze przez jakiś tydzień ale był to prawdziwy koszmar i nie dałam rady dłużej ....Jak się czujesz? lekarz kazał Ci iść czy sama chcesz? ze względu na samopoczucie czy pracę? czy może po prostu chcesz odpoczywać? Pisz jak coś

dzien dobry :)

witam przy kawusi :)

Jeśli chodzi o dom, to my wynajmujemy w zamian za opiekę nad tym domkiem 150m2. Jest ogromny. I mase sprządania. Jest to dom ciotki M która od zawsze jest za granicą. Jakieś 10 lat temu wybudowała go dla swoich rodziców. Niestety mama jej szybko zmarła a tatę musiała zabrać do siebie bo potrzebuje opieki. Planujemy albo kupic ten domek albo wziąść sie za budowę.

Hm i co ja mam zrobić z tym kwasem. Widze zdania podzielone :) A jesli chodzi o witaminy to jestem troche zdziwiona bo w poprzedniej ciąży gin nie kazał brać zadnych witamin w 1 trym. a teraz na pierwszej wizycie odrazu przepisał:szok:

Sylwia- witaj serdecznie :)

Witaj Sylwuskavol ja jestem na L4 od pierwszej wizyty u gin, a co?

Straciatella :-* jest ok, tylko jak kaszle to brzuch przytrzymuje bo mnie czasem ostro zakluje...

Oglądam hotel 52 od 1 odcinka i sprzatam ;-)

Nie widzę tematu w który mogłabym się przedstawić, a więc tutaj. Dołączam do Was drogie majówki. Mój termin to koniec maja. ok 28-29, Mam na imię Sylwia, lat 27 to nasze drugie dzieciątko. Starsza córeczka ma 14 miesięcy i ma na imię Natalka. Udało się w pierwszym cyklu staraczkowym.

I nie wiem czy tu mogę pytać ale czy któraś poszła na L4 od razu i ma zamiar ciągnąc do końca ciąży?

POzdrawiam wszystkie majówki

Witaj :-)
Ja chciałabym pracować do końca. W domu bym oszalała:baffled:

Sylwuskavol ja jestem na L4 od kilku dni ze względu na to ze 2 razy poroniłam i teraz zaczełam plamic, ale na szczescie juz przeszło. Chciałam wrócic do pracy jak tylko bede mogła, mimo ze niewuem czy w ogole bedzie to mozliwe, ale moj szef powiedzial ze niechce zebym byla w pracy przez tydzien a pozniej znowu pojde na zwolnienie, wiec mam siedziec caly czas w domu a on sobie znajdzie kogos na moje miejsce. Skoro tak to nie mam zamiaru pchac sie na siłe...

Kurcze niedawno wstałam a usnelam pewnie przed 24. strasznie sie ostatnio nie wysypiam... mogłabym spac całą dobe...
I znowu brak pomysłu na śniadanie... Wrrr...

A tak, przy okazji: właśnie jestem po spotkaniu z szefem. I co usłyszałam? "Szykujmy się na ciężką orkę od marca, bo otwieramy nowy oddział firmy"
FUCK :szok:

reklama
Witaj Sylwuskavol :happy2: co do L4 to mi się nie opłaca, bo mam swoją działalność i jeszcze mi nie minęły 2 lata prowadzenia działalności i mam preferencyjny ZUS... więc gdybym poszła na L4 to bym dostawała jakieś 250zł miesięcznie :p no to lepiej wychodzę pracując :D

Nanncy, nic się nie martw. mnie też często pobolewa po lewej stronie, takie silne kłucie w jajniku. Ale jak czytałam na necie to ponoć to nic takiego. :happy2:

nadzieja, lepiej uważaj, bo ja jak kiedyś chora byłam to zaczęłam oglądać na tvn playerze i ipli seriale :p co ja nigdy seriali nie oglądałam :D no i obejrzałam cały hotel 52, przyjaciółki, prawo Agaty, przepis na życie... nie wiem czy coś jeszcze :p ale potrafiłam w jeden dzień cały sezon obejrzeć :szok:

Do góry