reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

przyszlytata- zobaczymy zobaczymy Twoja zonka nam tutaj wszytsko napisze heheh a ty myslisz ze u Was cora czy syn bedzie ?:) opowiadaj :)

reklama
przyszlytata- zobaczymy zobaczymy Twoja zonka nam tutaj wszytsko napisze heheh a ty myslisz ze u Was cora czy syn bedzie ?:) opowiadaj :)

A niech pisze :) i mnie chwali (skromniacha). Jeśli chodzi o córkę czy syna to tak patrząc na rodzinkę to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że będzie syn ale jak będzie córcia to też się będę cieszył. Ważne żeby wszystko dobrze się potoczyło urodziło się zdrowe...innych marzeń nie mam

Hej Mamusie

Przekazuję informację i serdecznie zapraszam na krakowską edycję MIĘDZYNARODOWEGO TYGODNIA BLISKOŚCI, który już tuż tuż - od 7 do 12 października. Będą warsztaty chustowe, profilaktyka zadławień, warsztaty psychologiczne, slajdowiska, wykłady, baby-joga i wiele wiele innych - I WSZYSTKIE BEZPŁATNE!

szczegóły znajdziecie tu:
Międzynarodowy Tydzień Bliskości 2013

lub tu:
https://www.facebook.com/events/1419925691560010/?ref_newsfeed_story_type=regular

Naprawdę warto skorzystać!! Tegoroczne hasło - DAJ SIĘ PONIEŚĆ! :-)

Zobacz załącznik 584572

Witam mamuski :)
My mieszkamy w domku, ponad 70m2, salon, dwa pokoje, duza kuchnia, lazienka i 2 korytarze, w zupelnosci wystarcza:)
Co do witamin to biore PRENATAL CLASSIC i lekarz nie kazal brac dodatkowo kwasu foliowego, bo wystarczajaca ilosc jest w tych witaminach... wiec nie bierzcie wiecej niz trzeba :)
jak sie dzis czujecie??? mnie glowa pobolewa i zmeczona dziwnie jestem.. milego wieczorku ;-)
Natuszka na chorobowym dostaniesz tyle ile masz na umowie, ja tez poszlam na taka sama syt i bede miala 1600 na umowie na reke, wiec tyle dostane na chorobowym, a na macierzynskim, pierwsze pol roku 100% platne pozniej kolejne pol ponoc 80%, ale zawszce cos nic nie miec nic.. a troche duzy masz ten zus, bo ja bede placic ok 500 za miesiac..
Mi sie wydaje ze to dlatego Natuszka ma wiecej bo tyle samo płaci sie zysku za żonę co za siebie.

Jesli chodzi o ten zus, to ja się nie znam, ale mamy zaufaną, bardzo dobrą księgową, więc mam nadzieję, że wie co mówi.;-) Ja już po wizycie u koleżanki, ogladałam usg jej maleństwa 3D, 4D i genetyczne na dvd i naprawdę technika bardzo idzie do przodu. :tak: Było widać praktycznie wszystko, kości czaszki, doskonale kręgosłup, kości kolan, łokci itd, niesamowite, nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę moje maleństwo, w takim wymiarze. :)

Giovanna89 - możemy sobie ręce podać, mój również robi dla mnie wszystko, o co go poproszę i nie tylko, życie jak w Madrycie.:-D

Spadam spać. :)

Dobranoc Majóweczki. :* Kolorowych. :*

reklama
witam późną porą...

Coś ostatnio nie mam ochoty włączać laptopa chyba handra mnie dopada przed piątkową wizytą :(
Dzisia znów cały dzień praktycznie brzuch bolał ja nie wiem czy to wzdęcia, ale wydaje mi się że żołądek też :(
Co do bananów uwielbiam je:)

Straciatella my mamy dom, ale połowa jest mojego męża siostra na jednym i drugim poziomie jestponad 40 m póki co to nam wystarczy :)

kikifish87 trzymam kciuki,żeby beta ładnie przyrosła :)

aesthete powodzenia na wizycie:)
Fajny plan odnośnie domku potem super wyjść na ogródek z maluszkiem:)

Lena_no głodomor ci rośnie :-)

An_ka ja niestety teściów nie mam, ale mama moja nie pracuje więc spokojnie :)

ewelinka ja też biorę póki co sam kwas:)

kurczaczek odezwij sie:)
Donrej nocki

Do góry