reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Witajcie. Dołączam się do Was moje drogie. Na teście w czwartek pojawiły sie dwie kreski. OM 02.08,dziś powinnam dostać kolejną @, termin wg kalkulatorów na ok 9/10 maj. Bety nie robiłam, do gin wybieram sie w połowie września. Póki co oswajam się z myślą, że jest we mnie nowe życie. Bedzie to moja druga ciąża i drugie dziecko. Z dolegliwości mam jedynie zmęczenie, ból brzucha i piersi. No i strasznie chce mi się pić. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.[FONT=&quot][/FONT]

reklama
Bąbelek- moim zdaniem to @ a pewnie przez przytulanie jest taka nieregularna. Hm ale ta tem. troche zastanawia:baffled: Najlepiej idź do gina w wszystko bedzie jasne.

Wasila- ogromne gratulacje :) Witamy serdecznie :)

Kurcze najwcześniejszy termin u gina na 11 września ( prywatnie)

Pozostało mi czekać.. najgorsza jest ta niepewnosc, boje sie glupilego piwa wypic, tabletke wziać przez te zawirowania

Wasila gratulacje! :) Widze, że masz córeczkę Kornelię- jak kiedyś miałabym drugą córcię to bardzo chciałabym ją nazwać Kornelia;) Mąż juz się zogdził, ale rodzinka (starsze pokolenie( kreci nosem. Oczywiście nie bede sie kierować ich opinią ;) A jak mówisz zdrobniale do swojej córeczki ? Kornelcia ? :D
Ja mam córę Amelkę

Wasia dokladnie imie piękne :) Teraz moja bratowa będzie rodzic córkę i chcą ja nazwać NELA. BOję się , że w przyszłości będzie to troche kolidować z "moją" Kornelą..

Ewelinka
wlasnienie chce ześwirowac całkiem z tym testem :D BO już miałam pewność że dzidzi nie ma a teraz wątpliwości od nowa

Wasila - witamy, witamy :-) gratulacje.
Jak samopoczucie?

nimitii - kciuki zaciśnięte! &&&&&&&&&&&&

Bąbelek - siknij sobie, a co! A najepiej zrób bete w poniedziałek. &&&&&&&&&&&

Witam się po obiadku...

Dziś rano zaszalałam i wybralam się z moim Paniczem na rower. Przejechaliśmy z 10 km :tak: żółwim tempem.. zajęło nam to troche, milion przerw - ale poprawiło mi się samopoczucie. Nawet mdłości przeszły.

Ciężarówki, jak się dziś czujemy? Co pichcimy na obiad? ;-)

Dziękuję za mile przyjęcie! Ja się czuje wyśmienicie, na obiad dziś leczo z cukinią, cały tydzień już za mną chodzi.

reklama
Widzę, że majówek przybywa ;) Gratuluję i trzymam za wszystkich kciuki. Pochwaliłyście się już dobrą wiadomością najbliższym? My jeszcze czekamy za wizytą. Nie chcemy zapeszać. Najbardziej boję się przekazać wiadomość przyjaciołom, którzy starają się już 2,5 roku o dzidziusia. ;( U nich niby wszystko ok a nie mogą zaciążyć. Ja mam policystyczne jajniki i udało nam się.

Do góry