reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witajcie. Dołączam się do Was moje drogie. Na teście w czwartek pojawiły sie dwie kreski. OM 02.08,dziś powinnam dostać kolejną @, termin wg kalkulatorów na ok 9/10 maj. Bety nie robiłam, do gin wybieram sie w połowie września. Póki co oswajam się z myślą, że jest we mnie nowe życie. Bedzie to moja druga ciąża i drugie dziecko. Z dolegliwości mam jedynie zmęczenie, ból brzucha i piersi. No i strasznie chce mi się pić. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.[FONT=&quot][/FONT]

reklama
Bąbelek- moim zdaniem to @ a pewnie przez przytulanie jest taka nieregularna. Hm ale ta tem. troche zastanawia:baffled: Najlepiej idź do gina w wszystko bedzie jasne.

Wasila- ogromne gratulacje :) Witamy serdecznie :)

Kurcze najwcześniejszy termin u gina na 11 września ( prywatnie)

Pozostało mi czekać.. najgorsza jest ta niepewnosc, boje sie glupilego piwa wypic, tabletke wziać przez te zawirowania

Wasila gratulacje! :) Widze, że masz córeczkę Kornelię- jak kiedyś miałabym drugą córcię to bardzo chciałabym ją nazwać Kornelia;) Mąż juz się zogdził, ale rodzinka (starsze pokolenie( kreci nosem. Oczywiście nie bede sie kierować ich opinią ;) A jak mówisz zdrobniale do swojej córeczki ? Kornelcia ? :D
Ja mam córę Amelkę

Wasia dokladnie imie piękne :) Teraz moja bratowa będzie rodzic córkę i chcą ja nazwać NELA. BOję się , że w przyszłości będzie to troche kolidować z "moją" Kornelą..

Ewelinka
wlasnienie chce ześwirowac całkiem z tym testem :D BO już miałam pewność że dzidzi nie ma a teraz wątpliwości od nowa

Wasila - witamy, witamy :-) gratulacje.
Jak samopoczucie?

nimitii - kciuki zaciśnięte! &&&&&&&&&&&&

Bąbelek - siknij sobie, a co! A najepiej zrób bete w poniedziałek. &&&&&&&&&&&

Witam się po obiadku...

Dziś rano zaszalałam i wybralam się z moim Paniczem na rower. Przejechaliśmy z 10 km :tak: żółwim tempem.. zajęło nam to troche, milion przerw - ale poprawiło mi się samopoczucie. Nawet mdłości przeszły.

Ciężarówki, jak się dziś czujemy? Co pichcimy na obiad? ;-)

Dziękuję za mile przyjęcie! Ja się czuje wyśmienicie, na obiad dziś leczo z cukinią, cały tydzień już za mną chodzi.

reklama
Widzę, że majówek przybywa ;) Gratuluję i trzymam za wszystkich kciuki. Pochwaliłyście się już dobrą wiadomością najbliższym? My jeszcze czekamy za wizytą. Nie chcemy zapeszać. Najbardziej boję się przekazać wiadomość przyjaciołom, którzy starają się już 2,5 roku o dzidziusia. ;( U nich niby wszystko ok a nie mogą zaciążyć. Ja mam policystyczne jajniki i udało nam się.

Do góry