reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
stazi - weź nospe, najlepiej forte. Mi ginka wczoraj doradziła, że jak czuje takie ciągnące bóle, lub te przypominające okresowe to nospe forte moge wziąc (zwykła ponoć za słaba). No i 3 na dobe zjeść można. Uargumentowała to szybkim rozciąganiem się macicy :tak:

mysle ,ze skoro nie boli az tak tragicznie to chyba lepiej nie jesc przesadnie duzo tej nospy faktycznie jak nie bede umiec wytrzmac to wezme - dzieki za info ,ze moge;)

Witam sie w piękną sobote:-)

perelka86, Straciatella, aNilewe_ - dziekuje za miłe przyjęcie :) Fajnie może bedzie nas jeszcze wiecej :D

perelka86 - z tym notatnikiem to robie identycznie. Luteinę brałam w poprzedniej ciązy.

szkola13- ja pije kawe bo bez niej to raczej bym nie funkcjonowała normalnie.

majówka87- witamy :)

alxa- a skąd ta pewność ze chłopca nie bedzie?

Dziewczyny ale wy tu dużo skrobiecie, zeby nadrobić to trzeba czytać i czytac:tak: Nie wytrzymam do poniedziałku:no: Jutro bede sikać:tak:

O moich objawach i dolegliwościach narazie nie pisze nic żeby nie zapeszyć. Ale tak tylko cichutko powiem ze mam podobne jak wy.. :)

Ostatnia edycja:
Nanncy mam to mao przelewania kłocia okropne napięcie jelit i idę do wc już dwa razy tak miałam , a teraz kuje mnie pod żebrami :confused:
Ja sądzę, że to jelita ale też sie boje:-(

ewelinka 2106 mnie wyszedł dwa dni przed spodziewanym @ i to wieczorem tylko nie piłam tak dużo w ten dzień :)

Starciatella, Ptysia, perelka- Dzięki za odpowiedz:-)

perelka- ja spodziewaną @ mam miec 1-2 wrzesień, czyli jutro, poniedziałek. Wiec spokojnie mogę jutro zrobić test :-) Jak bedzie to jutro napewno pokaże:tak: Hmm trochę sie juz nakręciłam ;-)

aNilewe- Po suwaczku widzę ze braliście ślub 16.10.2010 ?! Hm to dokładnie w ten sam dzień co My :D Jaki zbieg okoliczności :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki :-)

Kurcze, ale mam zamęt w głowie i nie tylko....

Myślałam , że już nic z tego a teraz od nowa zaczynam się zastanawiać...

Przytulaliśmy się z mężem w 16 i 17 d.c przy cyklach 30-31 dniowych..
Od poczatku dziwnie się czułam i miałam przeczucia , że jestem w ciąży. Od samej owulki kuły mnie jajniki, ciagneło w podbrzuszu. Ale 33 dnia cyklu zaczelo sie lekkierozowawe plamienie, zrobiłam na nastepny dzien rano test wyszedł negatywnie plamienie trwało 3 dni a pozniej przez 2 dni mialam według mnie normalne krwawienie i to bogate czyli @ ale bez skrzepów( sorki za szczególy) . Po czym kolejny dzien juz znowu tylko plalniie i coraz ciemniejsze. Czyli tak jakby zanikający juz okres. Po tym był już czysto a w czwartek przytulałam się z męzem i od wczoraj mam znowu plamienia razem ze śluzem i jest czerwon :/ Normalnie zglupialam . Czy to jakies zaburzenia? Czy ciąża? Ale skad @ i negatywny test w 34 dniu cyklu ?
aaaa dodam , że czesniej nigdy nie mierzylam temperatury ale teraz od ponad tygodnia mierze i ciagle mam powyzej 37 .... kurcze :szok:

Do góry