MsMickey powodzenia, i zagladaj czasem do nas
szkola13 ja pijalam zwykle latte z samego rana a treaz sie ograniczam. czytalam ze wolno 1 kawe i do tego 4 czarne herbaty albo 6 herbat i zero kawy, cola tez liczy sie jak kawa. W moim przypadku kawe pije dla smaku bo mnie nie pobudza ani troche, jak wypije w poludnie to wrecz senna sie po niej robie. Jest jakas norma w dziennej dawce kofeiny, ktora niestety nie tylko w kawie wystepuje.
ewelinka2106 jaki ten swiat maly, nie dosc ze
nosimy to samo imie to jeszcze slubowalysmy w tym samym dniu. u nas to byla nasza 7 rocznica zwiazku takze w tym roku 3 slubu a 10 lat razem
*Bąbelek* mi np. temperatura spadala w 1dzien okresu, z racji niedoczynnosci tarczycy podstawowa jest bardzo niska i ok 35,8, takze teraz bedac w ciazy nie przekraczam 36,6, skoro tobie utrzymuje sie ponad 37 to dobry znak, jednak kilka dni po terminie juz test powinien wyjsc, a nie chcesz zrobic bety??
ja mam Kornelia z bierzmowania, bardzo mi sie kiedys to imie podobalo.
Wasila, ania//, applecrumble gratuluje! i witamy
nimitii trzymamy mocno kciuki za twoje testowanie
Straciatella my idziemy na rowery jutro
w planach tez okolo 10-15km rekreacyjnie oczywiscie
Co do oglaszania to my czekamy do usg ktore bedzie w okolicy 11-13 tygodnia i dopiero wtedy bedziemy oglaszac.
niuniaa nie przejmuj sie tesciowa, przeciez to dopiero poczatek, jeszcze zobaczysz jak brzuszek lekko podrosnie i ci spokoju nie dadza
ja biore 0,8 kwasu foliowego bo tyle ma fembion classic (od stycznia do czerwca bralam 0,4)
U mnie bol piersi juz nie taki mocny, teraz juz sutki daja o sobie znak, bola niemilosiernie. brzuch nie kluje, jestem spokojna, pije mega duzo wody i nawet nie biegam do toalety. chociaz na noc wczoraj najadlam sie arbuza i pol nocy nie spalam biegajac za potrzeba
poki co sporo bialego sluzu i temp. na wysokim poziomie, nie wiem ile jeszcze mierzyc.
na staraczkach dziewczyny pisaly zeby przestac mierzyc bo potem maly spadek i sie wariuje