reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Hello Gerlz;-)
gratki dla nowych ciężarówek:-):-):-)
Dziś byłam u gina i ciąża jest starsza, stąd tak wysoka beta. 7 tyg 1 dzień. Więc termin mam na 17.04. Muszę więc przenieść się na kwietniowki ... choć miło tu było:-)
trzymam kciuki za wszystkie&&&
widziałam dziś bijace serducho:-):-):-)
gratki dla nowych ciężarówek:-):-):-)
Dziś byłam u gina i ciąża jest starsza, stąd tak wysoka beta. 7 tyg 1 dzień. Więc termin mam na 17.04. Muszę więc przenieść się na kwietniowki ... choć miło tu było:-)
trzymam kciuki za wszystkie&&&
widziałam dziś bijace serducho:-):-):-)
martuskubus
Zaciekawiona BB
Dziewczyny w watrobce chodzi o to, ze zawiera bardzo duze ilosci witaminy A, ktora w nadmiarze jest niebezpieczna dla dzidzi. Chodzi o to, zeby jej nie jesc codziennie, ale co jakis czas z pewnoscia mozna.
Czy ktoras z Was jest moze na diecie wegetarianskiej albo weganskiej? Ja nie jem miesa, ale jajka, ryby I przetwory mleczne tak. Postanowilam sobie, ze jak najdzie mnie ochota na mieso w trakcie ciazy,to sie jej poddam. Tymczasem zastepuje proteiny w inny sposob. Jestem ciekawa, czy ktoras z Was jest moze na podobnej diecie???
Czy ktoras z Was jest moze na diecie wegetarianskiej albo weganskiej? Ja nie jem miesa, ale jajka, ryby I przetwory mleczne tak. Postanowilam sobie, ze jak najdzie mnie ochota na mieso w trakcie ciazy,to sie jej poddam. Tymczasem zastepuje proteiny w inny sposob. Jestem ciekawa, czy ktoras z Was jest moze na podobnej diecie???
szkola13
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki nareszcie was doczytalam Tez tak mam ze wieczorem podam a o 6-7 juz sie budze wyspsana. Ja jak bylam w 1ciazy to lekarka zabronila jesc watrobke a na dobre zelazo jesc wolowine. Mam pytanko moze dziwne ale pijecie kawe? Bo ja jak sie dowiedzialam o dzidzi to przestalam, a tska mam ochote. Do tabelki dopisze sie po wizycie bo narazie sie boje. A wizyta juz w poniedzialek i sie nie moge doczekac Milego dnia zycze
reklama
stazi24 co do sluzu to bialy jest bardzo dobrze. generalnie wszedzie pisza ze duzo bialego to objawa sluzu i na staraczkach zawsze sie juz cieszylo ze bedzie ciaza bo jest bialy sluz, a tu sie okazuje ze nie zawsze od razu jest duzo bialego, ale jak jest juz po wykryciu ciazy to dobrze, wszystko idzie zgodnie z natura nie martw sie
stazi w ciazy nie mozna wedzonych ryb typu makrela losos, do tego zero pasztetow watrobek itp.
ten sluz wlasnie pojawil sie niedawno i dobrze wiedziec czego nam nie wolo wcinac;P
stazi w ciazy nie mozna wedzonych ryb typu makrela losos, do tego zero pasztetow watrobek itp.
ten sluz wlasnie pojawil sie niedawno i dobrze wiedziec czego nam nie wolo wcinac;P
Podziel się: