reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
dziewczyny poddaje sie z tym czytaniem!spac mi sie chce a Wy takie gadułki :) jutro poczytam

straciatella do tabelki: 23 lata i druga ciaza imie Anastazja a chlopca nie bedzie na pewno :zd

Hello Gerlz;-)
gratki dla nowych ciężarówek:-):-):-)

Dziś byłam u gina i ciąża jest starsza, stąd tak wysoka beta. 7 tyg 1 dzień. Więc termin mam na 17.04. Muszę więc przenieść się na kwietniowki ... choć miło tu było:-)
trzymam kciuki za wszystkie&&&

widziałam dziś bijace serducho:-):-):-)

Malusiolka polecałabym zamiast wątróbki buraki. Może i wątróbka ma dużo żelaza ale i ma toksyny, to organ, który ich najwięcej zbiera.

alxa jutro będzie tego jeszcze więcej do czytania :)

Dziewczyny na tego typu chorobę jak cholestaza tj za wcześnie nie bo mnie od czasu do czasu normalnie swędzi ciało przed ciaża tez nie raz , ale teraz mam uczuce jakby cos po mnie chodziło:szok:

Dziewczyny w watrobce chodzi o to, ze zawiera bardzo duze ilosci witaminy A, ktora w nadmiarze jest niebezpieczna dla dzidzi. Chodzi o to, zeby jej nie jesc codziennie, ale co jakis czas z pewnoscia mozna.:tak::tak:

Czy ktoras z Was jest moze na diecie wegetarianskiej albo weganskiej? Ja nie jem miesa, ale jajka, ryby I przetwory mleczne tak. Postanowilam sobie, ze jak najdzie mnie ochota na mieso w trakcie ciazy,to sie jej poddam. Tymczasem zastepuje proteiny w inny sposob. Jestem ciekawa, czy ktoras z Was jest moze na podobnej diecie???:confused:

Czesc dziewczynki nareszcie was doczytalam;) Tez tak mam ze wieczorem podam a o 6-7 juz sie budze wyspsana. Ja jak bylam w 1ciazy to lekarka zabronila jesc watrobke a na dobre zelazo jesc wolowine. Mam pytanko moze dziwne ale pijecie kawe? Bo ja jak sie dowiedzialam o dzidzi to przestalam, a tska mam ochote. Do tabelki dopisze sie po wizycie bo narazie sie boje. A wizyta juz w poniedzialek i sie nie moge doczekac:) Milego dnia zycze:);)

Hej z rana! troszkę martwi mnie pobolewanie brzuszka :( nad ranem męczą mnie takie przelewania, jakby gazy, brzuszek napięty ...i zaraz po wstaniu odrazu kierunek - wc :baffled:

reklama
stazi24 co do sluzu to bialy jest bardzo dobrze. generalnie wszedzie pisza ze duzo bialego to objawa sluzu i na staraczkach zawsze sie juz cieszylo ze bedzie ciaza bo jest bialy sluz, a tu sie okazuje ze nie zawsze od razu jest duzo bialego, ale jak jest juz po wykryciu ciazy to dobrze, wszystko idzie zgodnie z natura :) nie martw sie

stazi w ciazy nie mozna wedzonych ryb typu makrela losos, do tego zero pasztetow watrobek itp.

ten sluz wlasnie pojawil sie niedawno i dobrze wiedziec czego nam nie wolo wcinac;P

Do góry