reklama
szkola13
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie Ja dzisiaj skoczyłam na zakupy później na działeczkę Po działce humor mi sie poprawił a teraz gotuję rosołek bo mnie tak ochota naszła Zresztą dzisiaj na zakupach przy stoisku mięsnym ślinotoku normalnie dostałam na widok i zapach mięsa normalnie wariactwo
My o dzidzi powiemy jak będzie już serducho Najchętniej powiedziała bym dopiero w 2 trymestrze. Ja jutro zrobię ciasto ze śliwkami ;-)
Miłego dnia
My o dzidzi powiemy jak będzie już serducho Najchętniej powiedziała bym dopiero w 2 trymestrze. Ja jutro zrobię ciasto ze śliwkami ;-)
Miłego dnia
applecrumble
cześć kobietki;-) dziś na teście zobaczyłam piękne 2 kreseczki W poniedziałek wybieram się na betę, żeby potwierdzić, że ten mały cud naprawdę istnieje
Mam do Was pytanko, ile mg kwasu foliowego teraz bierzecie? Ja od kilku m-cy biorę Folik, jest w nim 0,4 mg. Myślicie, że wystarczy, czy lepiej zwiększyć dawkę?
Do lekarza chyba umówię się dopiero za jakieś 2 tyg (6 tc), może już usłyszę serduszko, wtedy dopytam o inne szczegóły.
Mam do Was pytanko, ile mg kwasu foliowego teraz bierzecie? Ja od kilku m-cy biorę Folik, jest w nim 0,4 mg. Myślicie, że wystarczy, czy lepiej zwiększyć dawkę?
Do lekarza chyba umówię się dopiero za jakieś 2 tyg (6 tc), może już usłyszę serduszko, wtedy dopytam o inne szczegóły.
szkola13
Gratulacje z okazji następnego pozytywnego testu:-) Ja biorę dalej kwas foliowy w dawce 0,4 mg w poniedziałek będę ugina to może jeszcze dopytam i napiszę.
Straciatella
apple - ciesze sie, że tu jesteś :-):-) Ja brałam cały czas 1x 0,4mg dziennie, ale teraz mam ponoć braz 2 razy 0,4 mg
CrystalEye
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny mnie na pizze wzięło. Zrobiłam ciasto i mam nadzieje ze będzie zjadliwe Śluz mam juz mleczny. Taki glut,gęsty Więc mam nadzieję ze i jak za pare dni bede mogla oficjalnie zostać majówką 2014 miłej soboty kochane
applecrumble
Straciatella, tak nieśmiało się tu wprowadzam:-) chociaż dalej nie wierzę ;-) ale co ma być to będzie.
Właśnie tak myślałam, że przydało by się zwiększyć dawkę. Może od jutra będę brała dwie, albo chociaż co drugi dzień.
Ja też mam gazy, ale za każdym razem jak poczuję ukłucie w brzuchu, a później okazuje się, że to tylko gazy, to czuję ulgę ;-)
A co do włosów, to ja muszę pomalować i to w najbliższych dniach. Opacholiłam się w lipcu na krótko i odrosty są teraz mega widoczne. Chyba aż tak to nie zaszkodzi dziecku? Moje koleżanki malowały w każdym razie a przed porodem to prawie wszystkie robiły się na bóstwo nowe ścięcie, nowy kolor na powitanie małego gościa;-)
Właśnie tak myślałam, że przydało by się zwiększyć dawkę. Może od jutra będę brała dwie, albo chociaż co drugi dzień.
Ja też mam gazy, ale za każdym razem jak poczuję ukłucie w brzuchu, a później okazuje się, że to tylko gazy, to czuję ulgę ;-)
A co do włosów, to ja muszę pomalować i to w najbliższych dniach. Opacholiłam się w lipcu na krótko i odrosty są teraz mega widoczne. Chyba aż tak to nie zaszkodzi dziecku? Moje koleżanki malowały w każdym razie a przed porodem to prawie wszystkie robiły się na bóstwo nowe ścięcie, nowy kolor na powitanie małego gościa;-)
reklama
Podziel się: