reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

My na poczatku chcelismy po prostu wieksze mieszkanie ale wizja ogrodka i piaskownicy wlasnej nas przekonala:) nasz pies tez bedzie w siodmym niebie. Ten ktory nam sie najbardziej podoba jest na Ursynowie ma 4 sypialnie, salon, 3 lazienki, 2 garderoby i cos co nazywaja galeria i ma prawie 40m2, jest na samej gorze a wokol jest duzy taras, dzialka malutka ale wystarczy 400 m. Narazie go zarezerwowalismy i czekamy na decyzje kredytowa bo jednak nieduzy kredyt na potrzebny:)

reklama
aesthete- powiem Ci tak , mi kiedys na sam widok nie dobrze bylo sushi :D a potem maz mnie zmuszal zeby sprpbowala i mi posmakowalo srednio raz w tygodniu zawsze do chinskiej szlismy i bralismy na wynos heheh i obowiazkowo sushi teraz dla mnie :d powiem ci ze surowe mieso to tez nie dla mnie ja uwielbiam to wegetarianskie tylko z ryzem i np ogorkiem mowie ci musisz sorobwac pychaaa!!!!!! mnie tez nosi w sklepie a moj se cole kupuje a ja tylko sie oblizuje heheeh jak dzidzius sie uordzi to pierwsze co zamawiam owoce morza sushi i red bulla zeby odzyc hehe , co do domu to widze ze mamy to samo zdanie :D dom to dom :d dla dzieci raj :D zwlaszcza ze u mnie niema zadnego placu zabaw w okolicy ani nic wiec zrobimy w ogrodku , najbardziej to lubie wieczoram lezec na balkonie i podziwiac zachod slonca ehhhhh

An_Ka-no tak ty z Wawy to u Was ceny ze szok :) ja wlasnie chcialam dom zeby miec ogrodek to se sadze warzywka i owocki w sumie nie lubie kosic trawy :p i sniegu w ziemie sprzatac ale kupuje se sol to ide posypie i starczy hehehe a aile pokoi macie? to kredyt powiem ci dupny masz i na ile lat? ja na 30 wzielam i jeszcze 28 lat i splace heheh akurat bede miec 50 :D

kikifish87 - ja mialam jedno ze swiezych i jedno z mrozonych i niestety obydwa nie udane a koszt ogromny niesttey :/ a dawali mi superr szanse ze wzgledu na wiek i wyniki tez ekstra a jednak :/:( trzymam kciuki za Twoje malenstwo wiesz co moj dzidzuis to spiszek bo dopiero zagniezdzil sie 14 dni po owu a niby zagniezdzenie jest miedzy 8-12 dniem po :) wiec aby do piatku :)

My na poczatku chcelismy po prostu wieksze mieszkanie ale wizja ogrodka i piaskownicy wlasnej nas przekonala:) nasz pies tez bedzie w siodmym niebie. Ten ktory nam sie najbardziej podoba jest na Ursynowie ma 4 sypialnie, salon, 3 lazienki, 2 garderoby i cos co nazywaja galeria i ma prawie 40m2, jest na samej gorze a wokol jest duzy taras, dzialka malutka ale wystarczy 400 m. Narazie go zarezerwowalismy i czekamy na decyzje kredytowa bo jednak nieduzy kredyt na potrzebny:)

Super! Przez kilka lat mieszkaliśmy na Ursynowie (dokładnie na Kabatach) i mam ogromny sentyment do U.! Cudnie nam się tam żyło :-)
A to inwestycja deweloperska? Która?

aesthete- powiem Ci tak , mi kiedys na sam widok nie dobrze bylo sushi :D a potem maz mnie zmuszal zeby sprpbowala i mi posmakowalo srednio raz w tygodniu zawsze do chinskiej szlismy i bralismy na wynos heheh i obowiazkowo sushi teraz dla mnie :d powiem ci ze surowe mieso to tez nie dla mnie ja uwielbiam to wegetarianskie tylko z ryzem i np ogorkiem mowie ci musisz sorobwac pychaaa!!!!!! mnie tez nosi w sklepie a moj se cole kupuje a ja tylko sie oblizuje heheeh jak dzidzius sie uordzi to pierwsze co zamawiam owoce morza sushi i red bulla zeby odzyc hehe , co do domu to widze ze mamy to samo zdanie :D dom to dom :d dla dzieci raj :D zwlaszcza ze u mnie niema zadnego placu zabaw w okolicy ani nic wiec zrobimy w ogrodku , najbardziej to lubie wieczoram lezec na balkonie i podziwiac zachod slonca ehhhhh

An_Ka-no tak ty z Wawy to u Was ceny ze szok :) ja wlasnie chcialam dom zeby miec ogrodek to se sadze warzywka i owocki w sumie nie lubie kosic trawy :p i sniegu w ziemie sprzatac ale kupuje se sol to ide posypie i starczy hehehe a aile pokoi macie? to kredyt powiem ci dupny masz i na ile lat? ja na 30 wzielam i jeszcze 28 lat i splace heheh akurat bede miec 50 :D

kikifish87 - ja mialam jedno ze swiezych i jedno z mrozonych i niestety obydwa nie udane a koszt ogromny niesttey :/ a dawali mi superr szanse ze wzgledu na wiek i wyniki tez ekstra a jednak :/:( trzymam kciuki za Twoje malenstwo wiesz co moj dzidzuis to spiszek bo dopiero zagniezdzil sie 14 dni po owu a niby zagniezdzenie jest miedzy 8-12 dniem po :) wiec aby do piatku :)

30 lat, 2 pokoje (60 m) + garaż
Takie realia :crazy:

An_Ka tak to inwestycja deweloperska. Osiedle Kuropatwy 6. Rodzice M. mieszkaja na Kabatach przy metrze i ta lokalizacja zeby do nich nie bylo za daleko:) Bo moi to niestety 120 km od Warszawy. Mam nadzieje, ze w grudniu ten domek bedzie nasz:)

ja tez chciałam domek najlepsze jest to ze od urodzenia mieszkałam w domku a teraz musiałam się przenieść do bloku i to w miescie ale niestety po przemyśleniu wszystkiego doszliśmy do wniosku ze lepiej wziasc mniejszy kredyt i sobie niczego nie odmawiać niż się wkopać w kredyt i tylko liczyc czy nam starczy na splate a może kiedyś nam się poprawi i będzie nas stać na domek

u nas domek to w granicach 400000zl można kupic

w tamtym roku wynajmowałam domek tzn pietro i wszystko musiałam robic sama maz w trasie i czasami było tak ze o 23 jak wracałam z pracy musiałam isc do pieca i palic bo tak zimno było miałam już tego dosc

niunia kochana u nas nie ma szans inaczej niz inf czy crio, wiec tylko w tym jest nadzieja. staram sie nie myslec ale jak? jestem na L4 siedze sama w domu i zajecia nie umie sobie znalesc, i przeplata sie we mnie zwatpienie z nadzieją, O kasie i długach juz nie wspomne.

kikifish87 - oj uwierz rozumiem bo ja do niedawna splacalam moje ivf tzn moje 5 minut nadziei ale nie zaluje , i wiem co przrzywasz ..... ale trzymaj sie o odpoczywaj a co dostalas na podtrzymanie ? ja bralam caly czas progesteron a nie mozesz isc na bete tam gdzie robilas w 10 dpt ? i zeby zobaczyli ? ja tez sama w domku caly dzien az mozna powariowac , posprztaam ugotuje pranie zrobie poprasuje i pol dnia i tak nie mam co robic a ty nogi do gory i lezec!!!!!

reklama
Do góry