reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

witam:)

Ja sobie już trochę pośprzątałam zostało mi umycie podłóg , ale to powoli :) I pranie sie robi wkurzyłam sie bo wcześniej piekne słonko , a teraz padać zaczeło a tak ładnie by przesło :wściekła/y:
Ja ze względu na poprzednia ciąże tez muszę się wstrzymac to samo miałam w poprzedniej ze względu na długie starania i stymulacje, ale tak bym chciała ech

Gniesiak ja miałam być właśnie majówką 2013 i los zadecydował mam nadzieję, że szczęśliwie że będe majówką 2014 :)

stazi ten sam mam problem nie zrobią nic w ciąży z martwym bo to wyrwania a sie boja najlepeij płukac, ale ja się boje bo w tamtym roku mnie ząb ten sam bolał i ciąża obumarła nie wiem czy to miało wpływ czy to tylko przypadek mam nadzieje, że to drugie.

Straciatella ja już mam zrobione z tego glukoza morofologia mocz elektorlity tsh z poprzedniej czyli 10 miesiecy temu mam toksoplazmoze która przechodziłam Ob robione w lutym to samo kreatynina a nawet cholesterol :D nie miałam tylko HIV i chlamydia mam nadzieje, że te co mam nie będe powtarzać
No to może zostaniesz naszymi moderatorem :-)nie miałabym nic przeciwko:tak:

Nanncy jak szybko chodze to bardoz mi bije, ale wiem to normalne i nieraz jak siedze ale póki co nie sa to jakies kolosalne wartośći więc luzik
Ja cały czas pije melise :)
A ty chorujesz na niedoczynność tarczycy?

A jakie sa normy dla kobiet w ciąży wogóle TSH ja miałam teraz 2 co robiłam...

Mój wiek :27 ciąża 2

reklama
Hej Ciężarówki:) Mnie od wczoraj tak boli podbrzusze, i w krzyżu z lewej strony łupie..śluż zaczyna robić sie koloru mlecznego. Do testowania jeszcze 8 dni. Ale pewnie zrobie wczesniej:):)

Witam.
Nieśmiało dołączam do wątku ;) Dziś testowałam zobaczyłam II kreseczki ;) Według OM termin na 01.05.2014, ale według owu 05.05.2014. Udało się w drugim cyklu starań. Nie ukrywam, że trochę się boję. Pierwszą ciążę straciłam, ciążę z córką miałam problemową. Jestem jednak dobrej myśli. Ufam, że córeczka w maju nie będzie już jedynaczką ;) Na pierwszą wizytę jeszcze trochę zaczekam...chcę zobaczyć bijące serduszko ;)

Witam sie z Wami dziewczynki :-)

Podglądam tutaj Was od samego początku :) I juz dużej nie wytrzymam musze napisac:tak:
Jeszcze nie mogę oficjalnie do was dołączyć bo do poniedziałku czekam z testem. Ale intuicja mi podopowiada ze sie udało ;-) I juz mam jakieś objawy.. hm ale nic oficjalnie nie mówie zeby nie zapeszyć :no:
Trzymajcie kciuki :-)

To gdzie teraz mamy pisac? dalej tutaj??? :happy:

Straciatella, Parelka86 - byłam u endo 2-3 razy w trakcie staranek, robiłam TSh i Anty TPo, Anty tg ale endo powiedział, że do staranek wyniki są w porządku i nie dostałam żadnych leków. Powiedział tylko, że jeśli zajdę i wynik będzie powyżej 2,5 to mam odrazu przyjść bo trzeba zbić. W ciąży powinno być chyba 1,5 ale nie chcę skłamać.

majówka87 witaj nie martw się nie jesteś sama z obawami jak widzisz mój aniołek też odszedł i też się boje.

ewelinka2106 witaj imieniczko :)Kciku zaciśnięte :)

Nanncy nie dawno gdzieś doczytałam , że do dwóch mój gin mówił, że to normalne że w ciąży może wzrosnąć bo działa przysadka teraz to nie wiem:baffled:

Z innej beczki: jakie badania w ciąży robicie?
Ja wczoraj dostałam skierowanie na:

- HIV
- Toksoplazmoza
- kreatynina
- chlamydia
- glukoza
- ob
- morfologia
- poziomy różnych pierwiastków
- TSH

czy to nie za dużo jak na jeden raz? :confused:

Mialam to samo, razem 9 fiolek prawie padlam jak to zobaczylam!! Przynajmniej bedziemy dobrze przetestowane!!! :-):-)

Super mi sie Was tu wszystkie czyta, problem z tym ze jak wracam z pracy do domu to ledwo mam sile, zeby cos zjesc, umyc sie I spac!!! Moge teraz spac od 21-8mej rano, niezle co? Tez tak macie???

Juz sie nie moge doczekac wtorku, bedzie wizyta u gin plus usg...:happy:

Perelka Majoweczka - nie jestesmy w tych obawach same, ale nie dajmy sie zestresowac! Stres szkodzi naszym fasolinkom!!! MUSI byc dobrze I koniec!!!!

Straciatella - moj wiek 32, druga ciaza DZIEKI wielkie!!

Stazi
- nam gin powiedziala,zeby sie wstrzymac od seksowania az bedzie usg I bijace serduszko. Ale u mnie to przez to, ze biore leki przeciwzakrzepowe. Jak ktos jest zdrowy, nie ma zadnych przeciwwskazan :tak:

Ostatnia edycja:
martuskubus z początku chodziłam cały czas z bolącymi oczami teraz mi dokuczają gazy ale tak, że brzuch boli ja myśle że to od razu bóle @ ciężko rozróżnić :baffled:

reklama
Moje bety:

26.08: wynik 70
28.08: wynik 202
30.08: wynik 464 to dobry przyrost???

Martuskubus
, ja rano budzę się teraz bardzo wcześnie. Kiedyś mogłam spać do 11ej nawet a teraz 7 a ja już oczy jak 5zł :/ Ale popołudniu ścina mnie totalnie, głowa mi leci, chyba nawet zaraz się położę.

Perelka, ja też mam te gazy :tak:i to samo uczucie i obawa co Ty.

Do góry