reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

witam:)

Ja sobie już trochę pośprzątałam zostało mi umycie podłóg , ale to powoli :) I pranie sie robi wkurzyłam sie bo wcześniej piekne słonko , a teraz padać zaczeło a tak ładnie by przesło :wściekła/y:
Ja ze względu na poprzednia ciąże tez muszę się wstrzymac to samo miałam w poprzedniej ze względu na długie starania i stymulacje, ale tak bym chciała ech

Gniesiak ja miałam być właśnie majówką 2013 i los zadecydował mam nadzieję, że szczęśliwie że będe majówką 2014 :)

stazi ten sam mam problem nie zrobią nic w ciąży z martwym bo to wyrwania a sie boja najlepeij płukac, ale ja się boje bo w tamtym roku mnie ząb ten sam bolał i ciąża obumarła nie wiem czy to miało wpływ czy to tylko przypadek mam nadzieje, że to drugie.

Straciatella ja już mam zrobione z tego glukoza morofologia mocz elektorlity tsh z poprzedniej czyli 10 miesiecy temu mam toksoplazmoze która przechodziłam Ob robione w lutym to samo kreatynina a nawet cholesterol :D nie miałam tylko HIV i chlamydia mam nadzieje, że te co mam nie będe powtarzać
No to może zostaniesz naszymi moderatorem :-)nie miałabym nic przeciwko:tak:

Nanncy jak szybko chodze to bardoz mi bije, ale wiem to normalne i nieraz jak siedze ale póki co nie sa to jakies kolosalne wartośći więc luzik
Ja cały czas pije melise :)
A ty chorujesz na niedoczynność tarczycy?

A jakie sa normy dla kobiet w ciąży wogóle TSH ja miałam teraz 2 co robiłam...

Mój wiek :27 ciąża 2

reklama
Hej Ciężarówki:) Mnie od wczoraj tak boli podbrzusze, i w krzyżu z lewej strony łupie..śluż zaczyna robić sie koloru mlecznego. Do testowania jeszcze 8 dni. Ale pewnie zrobie wczesniej:):)

Witam.
Nieśmiało dołączam do wątku ;) Dziś testowałam zobaczyłam II kreseczki ;) Według OM termin na 01.05.2014, ale według owu 05.05.2014. Udało się w drugim cyklu starań. Nie ukrywam, że trochę się boję. Pierwszą ciążę straciłam, ciążę z córką miałam problemową. Jestem jednak dobrej myśli. Ufam, że córeczka w maju nie będzie już jedynaczką ;) Na pierwszą wizytę jeszcze trochę zaczekam...chcę zobaczyć bijące serduszko ;)

Witam sie z Wami dziewczynki :-)

Podglądam tutaj Was od samego początku :) I juz dużej nie wytrzymam musze napisac:tak:
Jeszcze nie mogę oficjalnie do was dołączyć bo do poniedziałku czekam z testem. Ale intuicja mi podopowiada ze sie udało ;-) I juz mam jakieś objawy.. hm ale nic oficjalnie nie mówie zeby nie zapeszyć :no:
Trzymajcie kciuki :-)

To gdzie teraz mamy pisac? dalej tutaj??? :happy:

Straciatella, Parelka86 - byłam u endo 2-3 razy w trakcie staranek, robiłam TSh i Anty TPo, Anty tg ale endo powiedział, że do staranek wyniki są w porządku i nie dostałam żadnych leków. Powiedział tylko, że jeśli zajdę i wynik będzie powyżej 2,5 to mam odrazu przyjść bo trzeba zbić. W ciąży powinno być chyba 1,5 ale nie chcę skłamać.

majówka87 witaj nie martw się nie jesteś sama z obawami jak widzisz mój aniołek też odszedł i też się boje.

ewelinka2106 witaj imieniczko :)Kciku zaciśnięte :)

Nanncy nie dawno gdzieś doczytałam , że do dwóch mój gin mówił, że to normalne że w ciąży może wzrosnąć bo działa przysadka teraz to nie wiem:baffled:

Z innej beczki: jakie badania w ciąży robicie?
Ja wczoraj dostałam skierowanie na:

- HIV
- Toksoplazmoza
- kreatynina
- chlamydia
- glukoza
- ob
- morfologia
- poziomy różnych pierwiastków
- TSH

czy to nie za dużo jak na jeden raz? :confused:

Mialam to samo, razem 9 fiolek prawie padlam jak to zobaczylam!! Przynajmniej bedziemy dobrze przetestowane!!! :-):-)

Super mi sie Was tu wszystkie czyta, problem z tym ze jak wracam z pracy do domu to ledwo mam sile, zeby cos zjesc, umyc sie I spac!!! Moge teraz spac od 21-8mej rano, niezle co? Tez tak macie???

Juz sie nie moge doczekac wtorku, bedzie wizyta u gin plus usg...:happy:

Perelka Majoweczka - nie jestesmy w tych obawach same, ale nie dajmy sie zestresowac! Stres szkodzi naszym fasolinkom!!! MUSI byc dobrze I koniec!!!!

Straciatella - moj wiek 32, druga ciaza DZIEKI wielkie!!

Stazi
- nam gin powiedziala,zeby sie wstrzymac od seksowania az bedzie usg I bijace serduszko. Ale u mnie to przez to, ze biore leki przeciwzakrzepowe. Jak ktos jest zdrowy, nie ma zadnych przeciwwskazan :tak:

Ostatnia edycja:
martuskubus z początku chodziłam cały czas z bolącymi oczami teraz mi dokuczają gazy ale tak, że brzuch boli ja myśle że to od razu bóle @ ciężko rozróżnić :baffled:

reklama
Moje bety:

26.08: wynik 70
28.08: wynik 202
30.08: wynik 464 to dobry przyrost???

Martuskubus
, ja rano budzę się teraz bardzo wcześnie. Kiedyś mogłam spać do 11ej nawet a teraz 7 a ja już oczy jak 5zł :/ Ale popołudniu ścina mnie totalnie, głowa mi leci, chyba nawet zaraz się położę.

Perelka, ja też mam te gazy :tak:i to samo uczucie i obawa co Ty.

Do góry