reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ja sie czuje alej fatalnie. Musialam wziac Apap bo mi glowa pekal. Leze w lozku i wstaje tylko na siku :(
Madziulek dopisalam Cie:)
Czekam na reszte dziewczyn bo jeszcze sporo brakuje:)

U mnie rano była masakra z głową. Od 4 nie mogłam z bólu spać. Spróbuj kawke wypić bo może to od ciśnienia i posmaruj skronie amolem... Trzymaj sie :-*

reklama
Hej Dziewczyny;) ja mam okorpne dni - trzeci dzien czuje sie fatalnie- łomocze mi serce, jest mi slabo i wymiotuje- wczoraj idac do znajomych myslam ,ze bede haftowac w krzaki bo nie bylo gdzie indziej - naszczescie pomoglo troche coli- o zbawienie moje inaczej to pewnie przechodnie mieliby niezly ubaw!~..

Ja natomiast jestem dzisiaj czwarty dzień z kolei w pracy (każdy po 11 godzin) i dzisiaj zasypiam. Rano ledwo wstałam. Teraz trzęsą mi się ręce, nie mam pojecia z jakiego powodu, bo chyba jeszcze nigdy tak nie miałam... Jeśli chodzi o mdłości to pojawiaja sie raczej wieczorem (wg. naszych polskich zabobonów oznacza to że będzie chłopiec ;-)). Jutro na szczęście dzień wolny. a we wtorek wizyta u lekarza. Juz nie moge sie doczekac. Mam ogromną nadzieje że będzie wszystko dobrze i że usłysze upragnione serduszko. Będzie to najcudowniejszy dzien w moim życiu.

Giovana moja frend miala wiczorne wymoty i urodzila core;-)
Kasia ja nie spradzam..
Stazi wspolczuje wymiotow;/
Lena naj dla Tomeczka:-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny mam nadzieje że mnie przyjmiecie! także i u mnie zaświeciło słoneczko i w 7 cyklu starań wreszcie zobaczyłam II kreseczki. Jestem prze szczęśliwa, wizytę mam dopiero 9.10.2013 już się nie mogę doczekać. pozdrawiam was serdecznie

KASIU ja nie sprawdzam ;-)

GIOVANA ja miałam i poranne, i nocne ;-) i mam męskiego Mrówka :tak:

ależ mnie ten mój ciołek ślubny wkurzył :wściekła/y: oznajmił mi, że nie będzie siedział ze mną na meczu, że chce ze swoimi kumplami ... noooo, poczułam się zajebiście :-( wszyscy mamy bilety na ten sam sektor, ba nawet na ten sam rząd ;-) od początku sezonu mamy te miejsca :wściekła/y: a on chce iść na inny sektor... doradziłam mu łaskawie by dla swojego dobra jednak siedział przy mnie i Mrówku ;-) jeśli nie usiądze ... no cóż, zemsta będzie bardzo słodka ;-) :tak:
gdyby mi tak powiedział w momencie zakupu biletów, to bym w ogóle zastanawiała się czy nie lepiej zostać w domu i przed tv spędzić ten wieczór :sorry: uwielbiam żużel, uwielbiam nasz falubaz, ale uwielbiam to wszystko w połączeniu z moim mężem, a nie obcymi ludźmi ... no i kurczę zebrało mi się na płacz :-D hormony ;-)
dodam, że przy swoim bracie traci ten mój ciołek rozum i się robi taki jakiś ... egoistyczny, męski paskud :confused2: wkurza mnie to niesamowicie, tyle razy mówiłam mu, że nie lubię takiego zachowania ...

reklama
Dziewczyny - jeszcze jedno pytanie: kiedy powinno być widać pęcherzyk ciążowy na usg? Kiedy Wy w tej lub poprzednich ciażach zobacyzłyście po raz pierwszy? Czy któraś z Was miała tak, że w 5 tyg jeszcze nie było wiadać, a potem bylo ok?

Do góry