reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam się z rana :)
Zaraz do pracy uciekam. Dobrze, że to już połowa tygodnia :)
W sobotę synuś ma 4. urodziny i powinnam już myśleć o jakimś torcie.

aesthete z brzuszkiem to różnie bywa :) U jednych pojawia się wcześniej, u drugich póżniej. W pierwszej ciąży widać po mnie było, że jestem w ciąży dopiero w 6 miesiącu. A w 9 jak przyszłam na porodówkę to pielęgniarka nie wierzyła, że to już końcówka :D Mówiła, że pewnie będe mieć małe dziecko, a tu proszę... Tomek ważył 3850g :)

CrystalEye ja wizytę będe mieć o 10:30 to zdam relacje i będe czekać na wieści od Ciebie :)

Wasila super wieści : Gratuluje serduszka :)

izzimum gratulacje i witaj :)

Hej dziewczynki skoro świt... Dzisiaj pospalam... ;-)

Izzimum witamy! Pewnie nie planowaliscie tak szybko, ale fajnie bo mała różnica wieku będzie...

Lena udanego dnia w pracy, oby szybko zlecial...

witam :tak:
spać, spać, spać :zawstydzona/y: cała rodzinka miała problemy ze wstaniem :sorry: delikatny poślizg do pracy ;-) ale ostatecznie i tak przed 7 odbijałam kartę, więc jakiegoś wielkiego spóźnienia nie było ;-) tylko w drodze do przedszkola młody musiał za mną lecieć :laugh2: gnałam do przedszkola niczym Robert Korzeniowski ;-) z niecierpliwością odliczam dni do końca remontu ulicy przy przedszkolu mrówkowym :tak: by podjeżdżać pod przedszkole, a nie porzucać auto na jakimś osiedlu ;-) 15 minut zawsze więcej w domku przy normalnej trasie :shocked2:

Asku nie wiem czy już pisałam wczoraj ale mamy mniej więcej takie same fasolki ja dzisiaj według usg mam 4 tydzień i 3 dzien
zobaczymy co mi wyjdzie na usg ;-) wizyty jeszcze nie miałam :sorry:

w ogóle wrzucę wam foto. Zobaczcie: leci mi 7 tydzień, a jaki już mam bęben... Jak tak dalej pójdzie, to pod koniec ciąży w drzwiach się mieścić nie będę :confused2: wy też tak macie?

Zobacz załącznik 583215
spokojnie ;-) może teraz wyskoczy, a później będzie rósł wolniej ;-) przy Mrówku mój brzuchol wyskoczył po 16 tygodniu, a kilka dni przed terminem w pasie miałam - uwaga -123 cm :eek: do 22 tygodnia chodziłam w normalnych spodniach :sorry:
teraz również mi nie rośnie, bo najpierw musi przez sadło się przebić ;-) :-D

Melduje, że u nas wszystko w porządku, serduszko bije, fasolka rośnie a ja sie niezmiernie cieszę! Jutro dopisze więcej w odpowiednim dziale,dobranoc
super, gratki, gratki!

Lena, Aśku, obawiam się że mogę mieć podobnie jak moja siostra. Ona już w 3 miesiącu miała brzuch jak moja koleżanka w 7. ;) a przed porodem miała podobnie, bo 130 cm w pasie :o

Dziewczyny, ja weszłam na moment, bo jadę na chwilę do biura i potem z mężem jedziemy odpocząć :) wracamy jutro wieczorem więc nie piszcie za dużo żebym nadrobiła ;)

Miłego dnia :*

Lena, Aśku, obawiam się że mogę mieć podobnie jak moja siostra. Ona już w 3 miesiącu miała brzuch jak moja koleżanka w 7. ;) a przed porodem miała podobnie, bo 130 cm w pasie :o

Dziewczyny, ja weszłam na moment, bo jadę na chwilę do biura i potem z mężem jedziemy odpocząć :) wracamy jutro wieczorem więc nie piszcie za dużo żebym nadrobiła ;)

Miłego dnia :*

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, odpoczywajcie i bawcie sie dobrze ;-)

Witam i ja

Anetusia78 a w jakim sklepie pracujesz ja niestety tez zawsze myslalam ze jak skoncze studia to będzie super ale się myliłam powiedziałam jednej z koleżanek i nie pozwala mi podnosić ciężkich rzeczy

a L4 ciążowe jest tak samo płatne jak zwykle L4 czy 100%

zaraz musze moja mala do przedszkola budzic i będę dzwonic do gina czy mogę dzisiaj przyjść

Ja w biedronce a chorobowe ciążowe płatne jest 100% ja tak miałam w tesco jak pracowałam w ciąży z Pati do dzioś jestem wdzięczna Ewie ale ile ktoś może robić za ciebie wiec tu bez wachania poszłam na l4 i z tego co słyszę nikt nie mówi zeżle zrobiłam:-)

reklama
Mnie dzisiaj od kawy odrzuciło :szok:
Do tej pory piłam kilka dziennie, a dzisiaj robiłam 2 podejścia i 2 kubki wylałam :p
W ogóle mi nie smakuje.
I w ogóle chodzę głodna jak wilk cały czas.
Na obiad objadłam się spagetti i zaraz za robienie sałatki się zabieram :D

Witaj w klubie ja też od kawy stronię jak nigdy nawet rozpuszczalna mi nie wchodzi:no:a piłam oporowo nawet zamias cherbaty

Do góry