reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Lena - tak mam 28 wrzesnia wizytę:):) Tak jak ty:):) Ale ja dopiero na 19 godzine:(:( to całą sobote bedę chodziła nerwowa:D:D:D
Właśnie wysyłam męza po kebaba..... Taka mnie zachciewanka naszła :D:D:D:D:D

reklama
Lena nie widziałam jeszcze serduszka, lekarz powiedział że to za wcześnie...

Perełka dzidziuś miał 1,5 mm, to nie dużo, no powiedzmy w sam raz ;-) :tak:
Super że u Ciebie po wizycie też ok :-)

Karmelowa Tobie też gratuluję udanej wizyty ;-)

Co do coca-coli to nie wiem jak Wy ale ja mam od zawsze bardzo niskie ciśnienie, w 1 ciąży lekarz wręcz nakazał mi pić kawę, a że ja kawy nie pijam i nie potrafię się do no niej zmusić to nadrabiałam coca-colą... Lekarz na to przystał. :tak:

Tez rano mam lekkie mdłości ale nie wymiotuje, dzisiaj myślałam że zębów nie umyję bo mnie cofało, w ciąży z córcią chyba tylko raz lub dwa razy zwymiotowałam... ale te mdłości pamiętam doskonale... były takie że marzyłam aby wreszcie zwymiotować i choć na chwilę ulgę poczuć...

Aesthate super brzuszek :tak: Też muszę rozpocząć sesję co tygodniową na pamiątkę. :tak:

Dziewczyny zabijcie mnie, karmelowa bije Ciebie i Twoje czerwone włoski na głowę...

Od 2 tyg biorę 2x dziennie duphaston i 2x dziennie luteine... Doustnie... Właśnie przypadkiem przeczytałam na opanowaniu luteiny: DOPOCHWOWA...

Normalnie myślałam, że pekne ze śmiechu, ale oczywiście moja mateczka musiała mnie sprowadzić na ziemię, ze jestem nieodpowiedzialna... Powiedziałam, że gin nic nie mówił, ze jedną mam brać w te drugie usta, no to mi odpalila, ze pewnie myslal, ze rozmawia z osobą wyksztalcona... Chyba sie na nią obrazę...

Dziewczyny zabijcie mnie, karmelowa bije Ciebie i Twoje czerwone włoski na głowę...

Od 2 tyg biorę 2x dziennie duphaston i 2x dziennie luteine... Doustnie... Właśnie przypadkiem przeczytałam na opanowaniu luteiny: DOPOCHWOWA...

Normalnie myślałam, że pekne ze śmiechu, ale oczywiście moja mateczka musiała mnie sprowadzić na ziemię, ze jestem nieodpowiedzialna... Powiedziałam, że gin nic nie mówił, ze jedną mam brać w te drugie usta, no to mi odpalila, ze pewnie myslal, ze rozmawia z osobą wyksztalcona... Chyba sie na nią obrazę...

To jak w kawale z czopkami
lekarz: i jak pomagają panu te czopki
Pacjent : pomagają, pomagają ale pakudnie smakują :D

Podziwiam i włączam Cię do karmelkowej rodziny bo już myślałam, że takie cuda to tylko u nas i w erze :-D

Melduje, że u nas wszystko w porządku, serduszko bije, fasolka rośnie a ja sie niezmiernie cieszę! Jutro dopisze więcej w odpowiednim dziale,dobranoc

Gratulacje!!! :-D

Karmelowa trochę sie wystraszyłam, ale poczytałam, że za dużo szkody narobic nie mogłam. Jedynie słabiej działała i mogłam mieć po niej biegunki, a raczej mam na odwrót ;-) a wygląda jak doustna, mogła by być jął czopek to może bym sie zastanowiła... Ale tylko może ;-)

Zgubilo mnie to ze wiele razy brałam juz luteine i zawsze doustnie. Dlatego sie nie wglebialam ;-)

Wasila, super, gratuluję :happy:

nadzieja, hahaha :-) udana jesteś :-)

dobra, to ja wam opowiem historię sprzed... hmm, może 10 lat albo więcej :-p

dorabiałam sobie w oriflame no i zapisywałam nowe konsultantki ;-) zapisałam koleżankę i musiałam umowę wysłać faksem. Nigdy wcześniej faksu nie wysyłałam i razem z koleżanką poszłam na pocztę to wysłać.
Dałam pani z okienka kartki i nr faksu. Pani zniknęła w głębi, po chwili wraca, oddaje mi kartki i mówi "2,30 się należy".
moja mina :eek: i hasło "to pani tego nie wysłała????? " . Jej mina to było :eek: razy 1000. I z ironią powiedziała "no przecież kartki nie będą szły kablami..." :confused2:

Kolejka wybuchła takim śmiechem, że szok :zawstydzona/y: to jest teraz anegdota całej rodziny :-p dodam, że jestem naturalną blondynką, hahaha :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ania-aneczka, om miałam 08.08.2013.

Ależ Wy produkujecie tych postów! Trudno za Wami nadążyć i Was poznać. No ale mamy dużo czasu. :)
Ja jakoś nie mam zbytnio objawów - może lekkie mdłości i rano jestem głodna jak wilk. A no i szybko się męczę.
Podobnie miałam z Ninką, właściwie gdyby nie brak @ i test ciążowy to bym długo nie wiedziała, że jestem w ciąży.
Oby dwie ciąże były planowane , pierwsza trafiona za pierwszym cyklem, druga za drugim :)

Do góry