reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

ja już po kolacji zjadłam zapiekanki teraz wcinam chipsy i jakos mi nie smakują;-) odstawiłam co u mnie nie jest normalne nie jem często chipsów bo wiem ze sa niezdrowe ale czasami się skusze no i dzisiaj o dziwo nie mam na nie ochoty

i tez spalam w dzień prawie godzinke moje biedne starsze dziecie bo musi się sama bawic na szczęście od małego potrafi się sama sobą zajac

reklama
hej kochane:) pare dni mnie nie było, ale jakas deprecha mnie dopadła. Widze ze duzo napisałyscie. Mysle ze jutro nadrobie:) do mojej wizyty jeszcze 11 dni:):) juz doczekac sie nie mogę:):) Pogoda w Irlandii jeszcze dobija;/;/;/ brzuch pobolewa od czasu do czasu a cyce swędza i bolą;/;/;/

Oczywiscie witam nowe majóweczki:):)

cola odgazowana jest dobra ale nie duo migdały woda z cytryna chyba ale niestety na mnie nic nie działa :(

No cola wczoraj troszkę mnie uspokoiła na chwilkę ale nie wiem czy można ją pić.... ?? :/ Woda z cytryną jakoś mi nie wchodzi. Migdałów nie próbowałam, jutro spróbuję. Macie jeszcze jakieś sposoby? jak narazie nie wymiotuję, mam tylko straszne mdłości i nieraz jedzenie podchodzi mi do gardła, jak przy refluksie, ale bez wymiotów.

no a u nas byli rodzice :tak: tzn. moi rodzice i mama męża :tak: miły wieczór spędziliśmy, dostałam kwiatki od męża, a jutro jedziemy :-)

w ogóle wrzucę wam foto. Zobaczcie: leci mi 7 tydzień, a jaki już mam bęben... Jak tak dalej pójdzie, to pod koniec ciąży w drzwiach się mieścić nie będę :confused2: wy też tak macie?

DSC_0116.jpg

Załączniki

• DSC_0116.jpg
    DSC_0116.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0116.jpg
    DSC_0116.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 70
Aesthete u mnie to samo... Ostatnio nosilam same za ciasne spodnie, bo chciałam trochę zrzucić i nie kupowalam większych i w niedzielę odwiedziłam happymum i kupiłam jeansy ciążowe i teraz mi mega wygodnie, wzięłam ciut większe żeby starczyły na dłużej ;-)

kurde, Lena, rośnie jak na drożdżach :-p obawiam się, że będę rodzić ośmiokilogramowego potwora :-p muszę nosić takie leginsy jak jeansy, bo w zwykłych spodniach się po prostu nie zapnę, ale mocno brzuch uciskają :confused2: ja myślałam, że brzuch to koło 5 miesiąca mi zacznie rosnąć :-p

reklama
O matko :szok: Jaka tu produkcja!!!

annte a kiedy miałaś OM?

agnes witaj

sagga mnie umówiała położna , która w recepcji pracuje. Ale poczekam cierpliwie, nic mi nie pozostaje:)

aesthete piękny brzunio:)

Kobietki czy któraś z Was jest na urlopie wychowawczym i co w tej sytuacji macie zamiar zrobić?

Ja w poprzedniej ciąży miałam ssanie na lody, ale nic więcej słodkiego. A teraz już czuje, że też mnie do lodów ciągnie;)

Dostałam dziś od mężuśka piękne kwiatki. Koszyk wiklinowy i w środku ten kwiatek z papryczkami :) Taki jesienny:) I oczywiście ja bardzo cierpliwa wypaplałam już teściom :) Ucieszyli sie bardzo jak zawsze, był szampan. Nie wytrzymałam :)

Do góry