reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Myślałam ze bolesność piersi mam już za sobą i spałam bez stanika oj aż mnie obudziło jak sie przewracałam na drugi bok chyba do konca ciąży bede spać w staniku wtedy jest ok

U mnie male urwanie glowy w pracy, ale teraz mam chwilke zeby zagladnac.
Sniadanie jadlam przed wyjsciem z domu, ale juz musialam do batonika sie dobrac, bo zoladek mi sciska z glodu:szok:

aesthete milego wypoczynku :)

anetusia kawa niezdrowa wiec na dobre nam wyjdzie :D

nanncy powiem Ci, ze ja tak czesto mam wysoki puls i kolatanie serca. Ale nigdy nie sprawdzalam przyczyny :(

Witam dziewczynki
Nie było mnie dwa dni i tyle napisałyście ze czytałam i czytałam.

Wczoraj byłam na wizycie.
Ciąza potwierdzona. Według USG jestem jeden dzien do przodu. A moje maleństwo jest wielkości "tic taka" :D Dosłownie tak mi lekarz powiedział, dokładnie ile ma mm nie powiedział :(
Tylko coś z moją macicą jest nie tak. Jakoś jest odchylona do tyłu:szok: miała któraś z was coś takiego?? I dlatego zero przytulanek do 12 tygodnia bo "tik tak" może "wylecieć".

Niby wszystko ok a ja zamiast sie cieszyć to wyszłam z gabinetu i ryczałam jak bóbr :( Wypłakałam sie i mi jakoś przeszło teraz myśle pozytywnie i sie cieszę.

Widziałam "tik taka" i słyszałam serduszko :)

Najlepszy w tym wszystkim był mój M- zapytał czy juz widać płeć :D heh rozwalił mnie

Następna wizyta za 4 tygodnie. Chyba ze coś sie bedzie działo to mam przyjść.

Ostatnia edycja:
U mnie male urwanie glowy w pracy, ale teraz mam chwilke zeby zagladnac.
Sniadanie jadlam przed wyjsciem z domu, ale juz musialam do batonika sie dobrac, bo zoladek mi sciska z glodu:szok:

aesthete milego wypoczynku :)

anetusia kawa niezdrowa wiec na dobre nam wyjdzie :D

nanncy powiem Ci, ze ja tak czesto mam wysoki puls i kolatanie serca. Ale nigdy nie sprawdzalam przyczyny :(

widzw po suwaczku ze ten nie żle lata

Ewelinka, chodzi ci o tylozgiecie macicy? to ja tak mam - ale to tak czasem bywa - jest tylozgiecie i przodozgiecie :)

a ja przed chwila zaliczylam pierwsze spotkanie z biala muszla :crazy:

reklama
ewelinka kochana najwazniejsze, ze fasolka ma sie dobrze :) Zapewne masz tylozgiecie macicy. Ja tego nie mam, ale slyszalam i czytalam o tym. Gratuluje serduszka :*

Ptysia wspolczuje mdlosci.

BubblesGirl beta wychodzi jeszcze przed pozytywnym testem wiec jesli bardzo sie niecierpliwisz to idz :) Przynajmniej bedziesz wiedziec.

Do góry