juuustysienkaaa
Fanka BB :)
Rurka w tamtym tyg dostawala mm przez 4 dni bo ja bralam antybiotyk i wlasnie w tym 4 dniu mi wyzygiwala wszystko bylismy wtedy w szpitalu ale akurat w szpitalu jak jej podalam swoje to juz nie zygala i nas do domu odeslali. A wczoraj dalam jej jedna butle zeby sie zaczela przyzwyczajac bo mojego mleka co raz mniej no a mala cos jesc musi. I jak mi wyzagala to mm wczoraj tak dzis mi zyga moim a nie je nawet 50 ml na posilek i tak oddaje a kupka byla wczoraj jedna i od tej pory nic tylko bylo jej duzo cala sluzowata zielonkawa i smierdziala a dzis tylko siku. Chyba wpadne w dola albo juz mam bo ona sie meczy a mnie serce peka
zadzwonilam do lekarza i jedziemy na 12 mamy byc tam. A zaraz jak skonczylam rozmawiac z lekarka mala zrobila kupke ale juz zolta i troche lepszej konsystencji choc sluz byl tez. Ale zjadla teraz i zobaczymy jak zareaguje... moze to faktycznie ta nietolerancja laktozy... no zobaczymy co lekarz powie.
zadzwonilam do lekarza i jedziemy na 12 mamy byc tam. A zaraz jak skonczylam rozmawiac z lekarka mala zrobila kupke ale juz zolta i troche lepszej konsystencji choc sluz byl tez. Ale zjadla teraz i zobaczymy jak zareaguje... moze to faktycznie ta nietolerancja laktozy... no zobaczymy co lekarz powie.
Ostatnia edycja: