reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Dzięki:)

Właśnie jestem w trakcie nadrabiania waszych postów:)

Może dodam, że ostatnia @ była 20.08. Dziś 27dc zrobiłam test ACON ( z córcią wyszedł już w 25dc więc szczęśliwy) i ku mojemu zdziwieniu wyszła druga baaardzo blada kreseczka. Więc jutro pobiegne pewnie na bete. Wg. kalkulatorów wychodzi termin z OM 26.05:) Na lipcówkach byłam jedną z pierwszych, a tu pewnie ostatnia:)

Ach , a sądziłam, że w drugiej ciąży nie będę sie denerwować, a tu proszę:) Zawsze jakaś niepewność. Rano powtórze test na czczo (bo robiłam popołudniu) i pobiegnę na becie;)

reklama
Gratuluje nowym mamusiom i witajcie;-)
Karmelowa wymiatasz napisz no jaka autobiografie;D:D:D usmialam sie do lez, ale nie zazdroszcze sytuacji w ktorej jestes:p

mnie wariuja hormony pobeczalam sie jak koles kolo 70 lat nazwijmy to"spiewal" w must by masakra ...teraz zajadam sie pestkami z dyni jutro wizyta zapomnialam na ktora;P mam nadzieje ze wsio bedzie ok

I jak tam dzień minął kobitki??

U nas leniwie:-). Ale od jutra nowy tydzień i znowu całe dnie sama z mała.

U mnie z jedzenia najbardziej wchodzą mi kanapki z masełkiem i samym pomidorkiem ( w pierwszej ciąży jadłam na początku kanapki z samym świeżym ogórkiem :-))

Zmykam oglądać serial i spać ;-)

Dobranoc Majóweczki :-)

ja również witam nowe majóweczki :happy:

sagaa, no ja też nie mogłam z tego faceta, hahaha :-D ale laska co Łoza dotykała też niezła była :-D:-D:-D

my dzisiaj u rodziców byliśmy i wiadomo, raz się śmiałam, raz wku...rzona i mama się pyta co takie humory mam :-p no ale tata ją przywołał do porządku, że ona też tak miała i to normalne w tym stanie ;-)

i ciągle mnie brzuch boli :confused2: mam już dość tego bólu :confused2:

ania-aneczka witaj :) mam nadzieje ze ciaza sie potwierdzi :) ja tez sie steresuje chociaz duzo mniej jak w pierwszej ciazy :)

lena nie moga dac mi wczesniej drugiego usg bo nie sprawdza wszystkiego dobrze, ale jak bedzie tak bedzie ;)

ja tez jestem na dzialem kulinarnym :D
a co do jedzenia to raczej moge jesc wszystko co zawsze nie mam jak narazie specjanych zachcianek ani tez obrzydzenia do czegos.

ide poogladac film I do spania :) dobranoc majoweczki

Malusiolka kochana:) Pamiętasz mnie :) Fajna u Was różnica wieku :) W takim razie życzę synka:) Nam bardzo zależało na chłopcu pierwszym, ale jest Emilka:) A teraz to nam obojętnie. Nie trafialiśmy nawet szczególnie w dni płodne więc będzie co ma być:)

Aesthete ja właśnie też się sporo wzruszam. Właściwie nie mam objawów, ale dało mi do myślenia właśnie to moje wzruszanie się no i sny....dla mnie to pierwszy objaw ciąży. Hard core z tymi snami:)

Karmelowa mimo nieciekawej sytuacji, świetnie to napisałaś:) Zdolności literackie?;)

Sagaa również oglądamy Must be...:)

Marteczka, a miałaś już wizytę? Zastanawiam się na kiedy się umówić. Z córką w 8 tygodniu usłyszałam bicie serduszka. Wcześniej w 5tc było tylko samą fasolkę widać.

dziewczyny, może niech każda napisze propozycje jakiś wątków, które byśmy mogły założyć :happy: ja napiszę swoje propozycje, sugerowałam się wątkami z poprzednich lat również :) i czekam na inne pomysły :-)
1. Próbki, konkursy etc. - wiadomo, że na wielu stronach można zgarnąć darmowe próbki dla maluszka, warto wrzucać linki, aby wszystkie przyszłe mamy mogły skorzystać ;-)
2. Sesje zdjęciowe: ciążowe/noworodkowe - nie wiem jak wy, ale ja chcę taką sesję :) można się dzielić namiarami na dobrych fotografów, a może mamy na forum jakąś fotografkę, która by chciała się wykazać ;-)

i na pewno wątek kulinarny, o którym już któraś dziewczyna pisała, dlatego nawet nie wpisuję jako mój pomysł :)

ania-aneczka, pamiętam i miło wspominam :) Zastanawiałam się kiedy do nas dołączysz. natkusia, pisała że na razie czasu masz mało, bo Emilka i budujecie się, Ciesze się i życzę powodzenia :) Kolejna ciąża i nasze dzieci w tym samym wieku będą :D

Dziewczyny, ja też Must be the music oglądam. Jak dla mnie sztywno, w poprzednich edycjach ciekawiej było.

aest, fajny pomysł. Trzeba się teraz zastanowić jaki temat założyć, tak by przypadło do gustu :D

Dobranoc :)

reklama
Do góry