reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam wieczorowa pora

ja wlasnie zawiozłam meza do pracy pewnie się zobaczymy za jakies dwa tygodnie tyle będę musiala czekac az rodzince powiem z pierwsza ciaza to zaraz jak test zrobiłam to do wszystkich dzwoniłam a teraz chcemy powiedzieć jak już będzie potwierdzenie od lekarza

zastanawiam się czy jutro do lekarza nie zadzwonić i poprosić o wizyte cos mnie dzisiaj brzuch bolał i ciagle się nakręcam czy wszystko z dzidzia ok jest ale z drugiej strony chciałabym już uslyszec bicie serduszka a nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie

nie dam rady przeczytać wszystkich postow i mam pytanie ile kosztują badania bo zastanawiam się czy czasem nie isc do zwykłego lekarza po skierowanie nie wiem czy da się tak zrobić

reklama
Witam.
Ja już na nogach i po śniadaniu. Oj ciężko było wstać..
I w dodatku niedobrze mi :( Tak więc dzień nie zapowiada się ciekawie :p

saga trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na wieści :)

:-)Dzień doberek majóweczki mam chwilkę czasu bo zaraz młoda do szkoły jeszcze śpi mnie wykopała z łóżka ale już się przyzwyczaiłam wstawać razem z moim Kubą do pracy a raczej jak on już wychodzi możne dlatego nie mam sił na nic wieczorem marzy mi się tylko podusia kołderka .
co do mojego stanu to jestem po pierwszej wizycie byłam w 6 tygodniu z racji mojej pracy bo pracuje w jednej z najsłynniejszej marki sklepu wiec jest co dźwigać a jeśli miało by się coś nie[FONT=Verdana, Tahoma, Arial, Sans] udać to dlatego ze tak wyszło a nie chce sie obwiniać ze coś dzwigłam . wystarczy m moje zamartwianie o to że brałam zastrzyki nie wiedząc ze już jestem w ciąży mam nadzieje ze nie wpłynęło to na rozwój ciąży przekonam się o tym już na kolejnej wizycie czyli 7.X jak na razie czuje sie dobrze nie mam żadnych plamień tylko czasami kuje ciągnie i pobolewa brzuszek ale to chyba normalne???? bo niewiele pamiętam z poprzedniej ciąży wiec liczę na waszą pomoc czy wy też tak macie .W 6 tygodniu na usg widać było tylko pęcherzyk ciążowy i to też ciężko bo nie wysikałam się przed badaniem[/FONT]:crazy:ale jest mam nadzeje ze teraz zobacze coś Wiejce ze te zastrzyki nie przeszkodzą

Witam.
Ja już na nogach i po śniadaniu. Oj ciężko było wstać..
I w dodatku niedobrze mi :( Tak więc dzień nie zapowiada się ciekawie :p

saga trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na wieści :)

herbatka z miętą moze ci pomoże nie miałam takich stanów jak poranne mdłości mi sie tylko odbija i nie za bardzo chce mi sie jeść

saga czekamy na info jak tam maluszek

Witam i ja

Anetusia78 a w jakim sklepie pracujesz ja niestety tez zawsze myslalam ze jak skoncze studia to będzie super ale się myliłam powiedziałam jednej z koleżanek i nie pozwala mi podnosić ciężkich rzeczy

a L4 ciążowe jest tak samo płatne jak zwykle L4 czy 100%

zaraz musze moja mala do przedszkola budzic i będę dzwonic do gina czy mogę dzisiaj przyjść

Dziewczyny jestem nie do życia ... No nie mogę spać w nocy - ciągle się budzę, chodzę po domu, masakra. I tak czy siak o 6 się budzę i dalej spać nie idzie :no:. Macie na to może jakieś sposoby?

a ja się trochę przejmuje bo w sumie to zadnych objawow nie mam tylko mnie brzuch boli i ciagle glod czuje ale wszystko mogę jesc zapachy mi nie przeszkadzają niby fajnie ale oczywiście jak to baba musze się przejmować wiec chciałabym już tego lekarza zaliczyc

iwonaimaja ja byłam u lekarza pierwszego kontaktu, powiedziałam jaka jest sytuacja i dała mi skierowanie na to mogła czyli morfologie, glukoza, badanie ogólne moczu, AST, ALT, Kreatynina, żelazo, resztę czyli: anty HBs, WR, HIV, Toxoplazmoza IgG i IgM, różyczka IgG i IgM, oraz grupę krwi muszę zapłacić z własnej kieszeni. Chyba że pójdziesz do ginekologa na NFZ i on da Ci skierowania na te wszystkie badania.

brandyy to i tak masz wypas, ja codziennie o 5 muszę wstać do pracy....

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Cześć, cześć, cześć :-D
I poniedziałek ;-) po weekendzie pracującym, ciężko było się dzisiaj podnieść, ale mały sąsiad z dołu mi pomógł ;-) o 5:30 zrobił płaczliwą pobudkę :-D nam i swoim rodzicom ;-)

Wczorajsze popołudnie poza domem ;-) obiadek u mamusi ;-) później deser u teściów ;-) a wieczór żużlowy przy tv ;-)

jak wróciłam od teściów, ślubny już był w domku i ani słowa o teście ... hmmm ... no nic, test położyłam mu w miejscu gdzie piżamę trzyma, więc czekałam cierpliwie ;-) wieczorem znalazł ;-) patrzy się i pyta: dwie kreski? Co to znaczy :-D normalnie wszystko trzeba ciołkowi tłumaczyć ;-) oczywiście uwierzyć nie mógł ;-) pytałam się dlaczego po moim smsie o zrobionym teście nic a nic nie napisał, a on normalnie myślał, że zrobiłam i wynik był negatywny, dlatego puściłam mu krzywy uśmiech (a to było najnormalniejsze oczko ;-) ) :-D
i dodam, że pierwsze słowa mojego męża brzmiały – ja to mam królewskie nasienie :-D wiedziałam, że tak powie ;-) a później, później leżał i fantazjował: gdybym został jedynym samcem na świecie to uratowałbym ludzkość ;-) ... i żyj z takim ;-) :-D
podjęliśmy decyzję, że pod koniec miesiąca pójdę do ginki prywatnie ;-) jakoś tak 8 tydzień ;-) jak wszystko będzie ok, to rozpowiemy dalej :tak:
i jak wcześniej uważał, że usg 4d w drugiej ciąży robić nie będziemy, tak wczoraj oczywiście zmiana zdania, robić będziemy :tak: z Mrówkiem pójdziemy i takie tam ;-)

jakaś mdłość mnie dopadła :sorry: ale się trzymam ;-) w pracy trzeba się trzymać jeszcze ;-) herbatka i do 15 jakoś dam radę ;-)

pogoda dzisiaj kiepskawa :-( padać, jeszcze nie pada ;-) ciekawe czy Mrówek będzie chciał iść na trening ;-) chcieć, to pewnie będzie chciał ;-) dostał wczoraj strój piłkarski od dziadków :-D mierzył i wzdychał ;-) siłą ściągałam przed snem :-D
ja w planach popołudniowych mam drzemkę :tak:

ANETUSIA mamy dzieci w podobnym wieku :-D czerwiec 2007 ;-)

mi też wyświetliła się informacja o ściągnięciu aplikacji i przekierowało mnie na tapatalk ;-) zainstalowałam, ale forum nie wynajduje :wściekła/y::no: więc w telu lecę przez przeglądarkę ;-) wczoraj czytałam, a rano nic nie pamiętałam :-D skleroza ciążowa ;-) już :eek:

Do góry