reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Anitajas przeczytalam i to jest straszne! A ja wlasnie ciasto zjadlam, kilka paluszkow i precelkow. Ale bylam teraz u gina i mowil, ze waga dziecka jest prawidlowa. Myslisz, ze pomimo tego moze byc niedocukrzenie?

Co tak cicho na forum?

iza nie mam pojęcia.
Jesooo jak sie fatalnie czuję. Mlody sie prezy, chodzic nie umiem bo bolą pachwiny, wysiusiac sie nie moglam bo krocze kłuje/boli i plecy...masakra
O! Mlody znowu ma czkawke bidulek :/

Anita tak nie lubie czkawek u mojej malej...biedna tak skacze :(. Ja tez sie zle czuje. Urobilam sie dzisiaj jak glupia teraz mnie wszystko boli. Najgorzej jest w nocy jak ide siku. Tak strasznie bola mnie wnetrznosci. A teraz boli mnie brzuch i plecy jak na okres, ale to chyba jeszcze nie to ;).

A ja dzisiaj się nie narobilam bo nie mialam sil. Twoja mala tez jest tak bardzo aktywna? Ten szaleje ze masakra.
Iza ja od wczoraj jakas nie najedzona. Co zjem to zaraz glodna jestem :/ No i ketony znowu mam wrrr...no ale wiecej jesc chyba nie mozna ;/

Anitka ja tez tak mialam ostatnio :(. Zjadlam sniadanie i dalej mialam.ssanie :(. Jeszcze sie wkurzylam, bo nawalilam sobie gore makaronu zalalam rosolkiem i okazalo sie, ze rosol sie zespul. Myslam, ze sie poplacze.
Tez jest aktywna :D. Akurat teraz spi, ale jak sie rusza to czasami az boli. Powiem Ci, ze z jednej strony ciesze sie, ze czuje jej ruchy a z drugiej chcialabym, zeby juz sie urodzila wlasnie ze wzgledu na to, ze boli.

cukier po kolacji powyzej 120 esh...

Jejuncu nie mam doswiadczenia w skurczach bo w 1 ciazy wody odeszly i juz ;) ale teraz mialam albo skurcze albo jakies nerwobole - masakra
Uffff...chyba sie uspokoilo wszystko, nawdt mlody sie uspokoil

reklama
Do góry