reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ja miałam paciorkowca. Leczenie w dniu porodu ale trzeba sie dostac do niego w miare wczesnie zeby chociaz jedna dawke na 4 godz. przed porodem otrzymac. Nie ma sensu go leczyc wczesniej bo sie potrafi nawracac. Leczylam dziada w ciazy i dostalam od wyjalowienia grzybicy tylko. Szkoda zdrowia.
Wpadlam na chwile też po to aby pozyczyc Wam porodów w terminie i duzo milosci i wsparcia ze strony bliskich a przede wszystkim sily wewnetrznej do przekonania, że wszystko bedzie dobrze.
Pozdrawiam jeszcze raz. Tym razem się odmeldowywuje na dluzej. Wichurka Ty nastepna co?
Cześć majóweczki.

reklama
Milenka1603 niemartw sie to jakos instynkt macierzynski sie wlacza :) jak zobaczysz to sloneczko, ten zapach. Maluszki maja taki swoj przyjemny zapach :) te raczki te nuzi ojeju jakie to wszystko jest kochane :) nawet niebedziesz chciala zeby ci ktos przy tych zeczach pomagal :) :)
Ja rodzilam jak mialam 22 lata nikogo tu niemialam (z reszta teraz tez niemam) oprocz meza oczywiscie :). Tez sie balam tej pierwszej kompieli ale niema czego tak naprawde :) 2 godziny po zszyciu po cieciu cesarskim dzwonilam w dzwonek ale zadna pieliegniarka mnie nieodwiedzila musialam sama usiasc na tyle ile dalam rade i wymienic pieluche dla synka bo zrobil kupke no i plakal :) i tak zrozumialam ze niema co myszlec ze niedam rady bo niemam wyjscia.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak czytam to nasze forum....a nie czytalam od wczoraj :) to jestem strasznie szczesliwa, ze jutro juz maj sie zaczyna! Jak patrze na to wszystko to nie boje sie czy dam sobie rade z pielegnacja tylko mysle, ze chce juz miec coreczke w ramionach :D.

Anitajas u mnie na czczo 92 wyjatkowo ;). Bylam u diabetologa i za tydz wizyta. Jak nie wezme sie za siebie to insulinka. Dzis robie ciasto i jeszcze taka przekaske na wieczor, bo mam ochote a od jutra znow scisla dietka. A o co chodzi z tym niedocukrzeniem?

Rurka dziekuje za to co napisalas o porodzie, bo dodaje mi to otuchy! Jestes kochana! Fajnie, ze do nas zagladasz. Strasznie sie ciesze, ze piszesz i pomimo swojej tragedi nas wspierasz :*

iza, no rodzące się maleństwa mają problemy z właściwym poziomem cukru. Najbardziej na niedocukrzenie narażone są m.in. maleństwa matek z cukrzycą.

ale mamy kapryśna pogode :baffled: raz deszcz,burza i grad a za pol godziny patelnia :sorry2: nie ogarniam tej pogody :szok: bylysmy na lodach ale sie rozpadalo na plac zabaw wiec nie dotarlysmy.Pozniej szybkie zakupki dla mnie na 4 dni.Dojezdzamy do domu a tu jak sie nie rozpadalo i grad padal 15min siedzialysmy w aucie :baffled: Emilka spakowana na wyjazd :tak: bedzie mi sie teskni bo najdluzej wyjechala na weekend :-( czyli 2 dni.Ale z drugie strony mi juz coraz ciezej a mąż bedzie blizej poniedzialku,więc chociaz sie rozerwie troszke z dziecmi pobawi.

reklama
Do góry