reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ewe dokladnie tak :). Jak to jest z tym ktg, bo mnie gin nic nie mowil o tym. Czy ja mam sama sie zapisac czy co?

Mimi nie mam pojecia niestety :(.

Czytalam wszystkie Wasze dzisiejsze posty, ale jest ich az tyle, ze mozna sie pogubic ;)

reklama
iza_marta jak bylam na wizycie jakos w 33tc to powiedzial ze nastepna wizyte w 36tc bede miec z ktg.We czw(24.04) bylam wiec na wizycie plus ktg i mowil zeby zapisala sie na 28.04 oraz na 8.05 ktg a na 14.05 ustalil CC.Przy Emilce pod koniec ciazy tj.od 38tc do 40tc 2 razy w tyg. na KTG

Iza_marta właśnie o tym tygodniu pisalam :) bo w porannym poscie napisalas ze zaczynasz 37 tydzień i to mnie zdziwiło :)
Co do ktg, to w moim szpitalu nie potrzeba ani skierowania, ani zapisów... Poprostu się przychodzi i czeka, bo czasem mała kolejka jest. Jak cos ciezarna niepokoi to w każdej chwili może sobie przyjechać do szpitala i zrobić ktg.

Kurcze laseczki ale sie rozsypujecie!!! Jak szalone normalnie!!!
Nie nadążam pisac gratulacji bo co chwila kolejna rozpakowana :) Wiec dla tych co nie są juz w dwupaku GRATULACJE!!!
Ja znów miałam przepowiadajace i znów po nich cisza ehh szlag mnie zaraz tafi!!! Mogłoby sie juz zacząć bo to czekanie jest nieznośne :(

iza_marta ja też nie miałam ktg...a jutro mam wizytę... ciekawe czy coś powie. Nie wiem na jakiej podstawie to robią , może jak coś się dzieje

reklama
Diabliczka to daj znac po wizycie co Ci powiedzial :).

Wichurka ja na szczescie nie mam przepowiadajacych i gin mi mowil, ze nie kazda ma. Chyba mam szczescie patrzac na to co piszesz ;).

Ladnie nam sie posypaly Majoweczki a teraz z dnia na dzien bedzie kolejna i kolejna :D. Nie moge sie doczekac az dolacze do grona rozpakowanych ;).

Do góry