reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

straciatella witaj super ze Nikodem jest juz z Wami ;-)

asku eh z tym spaniem :dry:

mamaolafkaidamiana sto lat ;-)

martyna sto lat kochana mloda jestes ;-)

mamao. gratulacje :) i super ze mąż byl z toba :tak:

rurka witaj :* pozdrowionka

anitajas dobrze dzis lepiej sie czujesz :* fajny ten rozek tylko cena nie fajna :baffled:

nanncy super gratulacje :) Alusia jest juz z Toba ;-) opisz jak bylo bo pisalas ze bylo najpierw SN wiec samo sie zaczelo ?? czy Ci wywolywali porod? i jak po CC no jednym slowem napisz jak odpoczniesz i ucałuj malutka od ciotek ;-)

reklama
Hej, o 12:20 przyszła na świat przez cc moja córcia Inga, 3520 gram, 55 cm, 10 pkt Apgar. Czujemy się dobrze, jestem przeszczęśliwa, mąż opija ;-) Mała była ze mną 3 godziny, teraz jesteśmy osobno, jutro rano przenoszą mnie na normalną salę i już będziemy razem. Opieka super, mój lekarz cudowny, jestem bardzo zadowolona. Całuję Was wszystkie, gratulacje dla rozpakowanych i kciuki za pozostałe :-)

Urodzilam dzis cc o 9:35 po kilkugodzinnej probie sn. Ala 2800kg 55cm

Aaaaaaaaaaaaa strasznie się cieszę :-):-):-):-):-) moje gratulacje , wreszcie masz swój skarb. Jak się czujesz i jak maleństwo? Napisz w wolnej chwili :-)

mimi nooo właśnie wydawało mi się coś podejrzanego...tak nagle umilkła :baffled:

matita wooow super :) gratulacje kochana :* szybkiego powrotu do formy i jak najwięcej z maleństwem :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mój luby dzisiaj się przymierzał kilka godzin do skoszenia trawy bo ciągle chmury itp fakt strasznie ciemno było, grzmiało i zbierało się na burzę ...wreszcie się zmobilizował jak mu jęczałam...ile? 5 min i żyłka poszła :szok: ale se myślę weźmie zwykłą kosiarkę i dalej będzie kosił...a On co? Polazł do domu...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak się wk... że wzięłam i sama wykosiłam koło domku...
Potem poszły w ruch grabie i miotełka...namachałam się jak trza ale jestem z siebie dumna a ten się wściekał że jestem uparta ale oczywiście nie przyszedł i mi nie pomógł bo po co? Za chwilę przyjechał kolega ...ok...nooo k... przed świętami już prosiłam a po tych deszczach to rośnie jak głupia ta trawa ... ehhhh po co my baby się tak denerwujemy?
Wracam do domu a tutaj cała łazienka pływa i wszystko czarne po ziemi bo coś mu się zepsuło w akwarium w pompce i szorował w wannie ...Nawet nie ruszyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh czasami brak mi słów normalnie... Oooooo pożaliłam się :-(
Także jak mnie nie weźmie dzisiaj albo jutro to już na prawdę żyje swoim rytmem mój robak :-D:-D:-D
Spakowałam torbę ale jeszcze parę rzeczy mi brakuje...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluje dzieciaczkow!!!!!! Ale Wam zazdroszcze! Jak fajnie, ze grono naszych maluszkow sie powieksza!

Serdecznie zyczenia urodzinowe dla naszych solenizantek :). Ja tez mam wkrotce urodziny i to okragle, wiec coreczka bedzie moim najpiekniejszym prezentem :D.

Kasia.artwik skonczylam pelny 37 i zaczelam 38 :). Sprawdzalam i dzis mam 37+0 co oznacza pelny 37 tc i rozpoczety 38.

Bylam dzis u gina i szyjka miekka, ale juz sie nie skraca :(. Mam wizyte za 2tyg i jak nie urodze do tego czasu to dostane na za tydz skierowanie do szpitala. Przestalam lezec i musze bardziej meczyc meza :D. Choc nie wiem czy bardziej sie da ;). Moze jakies prasowanko...

matita gratulacje :tak:

diabliczka
ręce opadaja czasem do tych facetow :dry:

iza_marta czyli jak Cie nie ruszy do 40tc to idziesz do szpitala tak?? ja mam jutro ktg a 8.05 mam wizyte i ktg bedzie to 38tc 4 dzien ciekawa jestem czy cos sie ruszy czy skonczy sie 14.05 CC.

Dziewczyny mam pytania. W piatek na wizycie doktorka mnie sie pytala czy myszlalam o antykoncepcyjnej metodzie po urodzeniu? Czy chce tymczaso czy stala?
Na stala nie jestem pewna, tabletek zabardzo niechce brac. Czy ktos z Was moze uzywal spirale? Jakies opinije jak by mozna bylo, czy one powoduja jakies komplikacje? I czy obnizaja libido?

Dziekuje do przodu

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Matita Gratulacje !!!!
Jezeli moge sie spytac?! Karmisz piersia? I jak z laktacja?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry