reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

MamaO. Gratuluje!!! Ale sobie wykrakalas :) maz zdążył jeszcze zobaczyć maluszka czy juz nie?
Anitajas ja taki podkład do łóżeczka dla maleństwa kupiłam w hurtowni za jakies 30 zł o ile pamietam. Miałam zamiar używać takich jednorazowych ale w pewnym momencie uświadomiłam sobie ze przeciez tam pod spodem jest folia i malutkiej po prostu pupa nie bedzie oddychać i miałam racje bo sama sobie taki podkład włożyłam zapobiegawczo pod prześcieradło i juz wiem ze skóra nie oddycha ;)
Czekam juz z niecierpliwością kiedy u nas sie zacznie, spac nie moge zwłaszcza ze moja dzidzia co noc dyskoteki do 2.30 urządza sobie w brzuszku i to niestety nie są juz motylki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
wichurka, ja ten podkład kupiłam chyba w Super-Pharm i chyba dokupię Młodemu do łóżeczka, bo te obecne mam teraz podłożone w swoim łóżku ;)

Bry poniedziałkowo,

straciatella, gratulacje!
Mama O i dla was również gratulacje!
Całkiem sporo majówek zrobiły się kwietniówkami.

wczoraj tak fatalnie się czułam, że dzisiaj zaczęłam na szybko uzupełniać wyprawkę ;) Jeszcze kilku rzeczy brakuje ale jest duży postęp ;)
Pokłóciłam się z moim, bo wkurzył mnie, że wypił piwo (1 szt.) i nie mógł podjechać mi do apteki po test czy to wody płodowe mi lecą, czy mocz. Także spanikowałam i się wyżyłam na nim. Pewnie czekają nas ciche dni :/

Diabli ja jakiś czas temu kupiłam takie podkłady do łóżeczka, są droższe bo 1 szt kosztuje 43 zł ale nic nie jeździ po łóżku i nie szeleści. Może warto zainwestować w 1 szt? na czas oczekiwania?

Dziewczyny, co sądzicie o takim rożku? Rożek Kangaroo 0103 ZU (usztywniony) - Gluck.pl ????

Ale świetny ten rożek :-D Usztywniany rożek to podstawa, bardzo ułatwia życie, szczególnie przy małej kruszynce :tak:

martyna no to kochana Najlepszego :* oby Cię ta końcówka nie wymęczyła strasznie....a już niedługo będziesz tulić maleństwo :)

Mama.O ale fantastycznie :-):-):-) piękny maluszek a Ty jak się czujesz? Super że Wam się udało przed wyjazdem męża, jednak niezbędna jest pomoc drugiej osoby :-p:-p:-p No i na pewno cosik dało te Twoje sprzątanie i tłumaczenie maluchowi jak ma wyjść :-) Strasznie się cieszę że doszło do finiszu :-)

rurka jakby zapomnieć kochana :-)super że zaglądasz do Nas :) Jak Ty się czujesz? Jak tam idzie u Ciebie?

anita No faktycznie jak jest komfort :-) Ja dostałam kilka sztuk od teściowej i się przemęczę...max 2 tygodnie :-D Do terminu mam tydzień, więc nie ma sensu :-)

wichurka nooo właśnie mi teściowa uświadomiła że jak położę dla malucha to ciężko z oddychaniem skóry :baffled: i chyba sobie teraz daruje...

Nanncy ​żyjesz???? Coś może już się wykluło że tak umilkłaś ...oby

Nanncy w koncu nie bedziesz sie juz męczyć! Gratulacje kochana! Teraz duzo drowka wam życzę i fantastycznej laktacji :)

Ostatnia edycja:
Witam :)
Solenizantkam wszystkiego najleprzego :)

Mama O. Gratulacje! Jak baby? Jak ty sie czujesz?

CzekamyNaIgorka ja do swojej tesciowej chwilowo sie nieodzywam :p wole to w sobie przemenczyc niz bede jej wygadywac a to jeszcze popsuje nasze relacje bardziej, jakos z tym musze zyc :) jedynie cieszesie ze mieszkamy bardzo daleko i jak widzimysie to raz na pare lat :p

Straciatella ale duze baby twoje :) caly czas podziwiam ty taka szczuplutka bylas (prawda brzuszek byl :) ) ale malenstwo wielkie :) dobrze ze niemusi wracac do szpitalu przez ta zultaczke.

U mnie jak pierwsze dziecko sie urodzilo mialo zoltaczke w szpitalu ale wypuscili nas dodomu w domu sie nasilila ale bylam mloda i glupia :D i niemam nikogo tu oprocz meza to myszlalismy ze jest ok, i niechalismy do szpitalu, dzieki Bogu wszystko bylo ok :D

Nanncy no to gratulacje wielkie!!!! :) I juz po wszystkim :) piszesz ze mialas ciecie cesarskie czemu? Probowalas naturalnie rodzic czy lekarzy zdecydowalisie wkoncu na ciecie cesarskie? (Pamietam ze sie martwilas i chyba wolalas ciecie cesarskie) jak tam twoja Alicja? Jak sie czujesz?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry