reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Mam wynik - 42.6, dwa dni temu było 24.4

Wydaje mi się, ze jest ok - możecie mnie chyba dopisać do listy - termin na 25.05 licząc od owulacji :)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak pisałyście o tym Mc że wysłałam męża po wrapa i właśnie kończe jeść... ;-)

Niuniaa bo tak naprawdę wszystko ma swoje plusy i minusy, sn tez ma minusy, mnie też cesarka chodziła po głowie w 1 ciąży przez jakiś czas, a jedynym tego powodem było to że wołałam mieć szyty i zabliźniony brzuch niż... :rofl2: no wiadomo co... ;-) Trudno... Zagoiło się i różnicy nie ma na szczęście żadnej... ;-)

Martuska nie jesteś sama, też się martwię ale musimy myśleć pozytywnie. :tak:

Edit:
Kaśkasiunia wow, wynik ekspresowy, jeszcze raz gratuluję!

Ostatnia edycja:
no to jesli chodzi o porody bylam tak super nastawiona na naturalny w ogole cesarka do mnie nie przemawiala nie wiedzialam na czym polega, niestety moj dziec zle wbil sie do kanalu rodnego wiec koniec koncow po 13 h bylam krojona chcac nie chcac, sama cesarka nie wiem do oceny za szybko sie dzialo, poza tym schodzenie znieczulenia kijowe i 1 wstanie dla mnie tragedia...myslalam ze sie rozrywam z kazdym ruchem, ponadtto nadwyrezylam sie z moim glodomorem i jechalam na samych przeciwbolowych tydzien po jak nowo narodzona...

Witam Nowe mamusie Kpe Aśku wy na staraczkach bylyscie nie??;-)Gratki!:-)

Malusiolka daj znac jak po becie jutro;-)

Gratuluje udanych wizyt i bijacych serduszek;-)

Kaskasiunia gin zrobil ze mna wywiad przez fona cykle mam regularne co 28 dni wiec zeby cooklowiek bylo widac juz to kazal mi przyjsc prawie dwa tyg od terminu spodziewanejj @

Joanna przeycztalam Twoj post i fajnie piszesz bo wciaga ;D
mialam ochote na sernik na zimno zrobilam zjadlam i prawie sie pozy***alam po slodkim ewidentnie mnie mdli...;/
to dopiero 6 tydz a juz czuje sie jak balon:/

reklama
Do góry