reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Mam wynik - 42.6, dwa dni temu było 24.4

Wydaje mi się, ze jest ok - możecie mnie chyba dopisać do listy - termin na 25.05 licząc od owulacji :)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak pisałyście o tym Mc że wysłałam męża po wrapa i właśnie kończe jeść... ;-)

Niuniaa bo tak naprawdę wszystko ma swoje plusy i minusy, sn tez ma minusy, mnie też cesarka chodziła po głowie w 1 ciąży przez jakiś czas, a jedynym tego powodem było to że wołałam mieć szyty i zabliźniony brzuch niż... :rofl2: no wiadomo co... ;-) Trudno... Zagoiło się i różnicy nie ma na szczęście żadnej... ;-)

Martuska nie jesteś sama, też się martwię ale musimy myśleć pozytywnie. :tak:

Edit:
Kaśkasiunia wow, wynik ekspresowy, jeszcze raz gratuluję!

Ostatnia edycja:
no to jesli chodzi o porody bylam tak super nastawiona na naturalny w ogole cesarka do mnie nie przemawiala nie wiedzialam na czym polega, niestety moj dziec zle wbil sie do kanalu rodnego wiec koniec koncow po 13 h bylam krojona chcac nie chcac, sama cesarka nie wiem do oceny za szybko sie dzialo, poza tym schodzenie znieczulenia kijowe i 1 wstanie dla mnie tragedia...myslalam ze sie rozrywam z kazdym ruchem, ponadtto nadwyrezylam sie z moim glodomorem i jechalam na samych przeciwbolowych tydzien po jak nowo narodzona...

Witam Nowe mamusie Kpe Aśku wy na staraczkach bylyscie nie??;-)Gratki!:-)

Malusiolka daj znac jak po becie jutro;-)

Gratuluje udanych wizyt i bijacych serduszek;-)

Kaskasiunia gin zrobil ze mna wywiad przez fona cykle mam regularne co 28 dni wiec zeby cooklowiek bylo widac juz to kazal mi przyjsc prawie dwa tyg od terminu spodziewanejj @

Joanna przeycztalam Twoj post i fajnie piszesz bo wciaga ;D
mialam ochote na sernik na zimno zrobilam zjadlam i prawie sie pozy***alam po slodkim ewidentnie mnie mdli...;/
to dopiero 6 tydz a juz czuje sie jak balon:/

reklama
Do góry