reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Zastanawiam się czy ta beta na taki wiek ewentuanej ciąży to wystarczająca czy za mała. Myśłałam o pójść w poniedziałek - ale stresuję się i myślę, czy pójść dzisiaj czy nie - ..... ..... byłoby już 48 h od poprzedniego....

reklama
Hej Dziewczyny u Nas wszystko w porządku
sprzątamy, spacerujemy i robimy zakupy.
Chociaż przez te zakupy w porze obiadowej wylądowaliśmy na baaaaaaaardzo niezdrowym jedzeniu (MacD.)
i to nie z powodu, że Nam się zachciało a, że potwornie głodni byliśmy.

nadzieja1984- też czytałam o tym, że nie można surowych i wędzonych ryb jeść. (łososia mieliśmy wczoraj)
Anetkaaa- ty poważnie o tych grzybach? to sprawdzona informacja? bo mam 1/4 zamrażalnika podgrzybków zamrożonych i myślałam o zupce :-(
Anetusia78- gratulacje i witam
ewelinka2106- możesz uzupełnić w wolnej chwili (wiek:26) :-)
pat&mom- karmelowa dobrze mówi, zero stresu (mając straszne myśli przyciągamy je do siebie i się urzeczywistniają :-( musimy na siłę myśleć pozytywnie!!! nie ważne co by się działo przyciągajmy myślami szczęście :-))

Pozdrawiam i miłego wieczoru :)

kaskasiunia-gratuluje:-):-):-) zyrafka26-kurcze,ale mi smaka narobiłaś na to niezdrowe żarcie..u nas niestety nie ma MD,a może na szczęście:-D

Joanna23 - troszke zle mnie zorzumialas;) Ja wyjezdzam do Rodzicow bo Moj M bedzie malowal lazienke a ja jestem uczulona na farby i dlatego wyjezdzam a nie dla tego ,ze sie wyprowadzam- ogolem mam nadzieje, ze za mna nieco zateskni i bedzie lepiej tak ogolem:)

A i Dziewczyny ja jestem z M. 4 lata po slubie raptem 2,5 miesiaca...Ale My zawsze tavy dosc klotliwi - a moze ja jestem dosc klotliwa ale Moj M ma swoje za uszami co mnie czasem drazni i stad potem ciche dni... a teraz widze ,ze mocni toczy mnie robak,ktory sklania do klotni wiec moze tez moje hormony robia swoje - mam stresa,ze jeszcze nie mialam USG moze wtedy troche sie uspokoje;P

Dzis jest nieco lepszy dzien z M i tego sie trzymam;)

Zastanawiam się czy ta beta na taki wiek ewentuanej ciąży to wystarczająca czy za mała. Myśłałam o pójść w poniedziałek - ale stresuję się i myślę, czy pójść dzisiaj czy nie - ..... ..... byłoby już 48 h od poprzedniego....

Kasiu spokojnie, na tym etapie beta mogłaby nawet nie wyjść, sprawdź 48h po badaniu i zobaczymy jak przyrasta... buźka!

kaskasiunia-nie swiruj kochana niema takiej potrzeby !!!! ja nie bylam ani razu na becie u ginekologa oddalam 3 razy mocz do tej pory i raz krew , bo ta beta i tak nieczego nie zmieni jak jest zdrowa ciaza to bedzie dobry przyrost a jak bedzie slaby tzn ze zarodek moze miec wade genetyczna albo ciaza pozamaciczna wiec i tak to latanie na bete niczego nie zmieni , odpoczywaj i ciesz sie ciaza a mysle ze betka Twoja okej jest :)

stazi24- my tez mamy dzis nawet malo klutliwy dzien :D

reklama
Joanna przeczytałam cały post, co do porodu to parłam przy zamkniętych oczach ale nie dlatego że mi ktoś tak mówił tylko dlatego że tak czułam, kazano tylko brodę do klatki

Kasiu gratulacje, w ciąży jesteś na pewno, ja bety nie robiłam więc nie pomogę

Do góry