reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Lena dokładnie tak. :tak:

Kaśkasiunia witamy i gratulacje!! Skoro dzisiaj mija 48h od poprzedniej bety to śmiało możesz zrobić kolejną. Ja nie robiłam tym razem bety... Nie ufam już jej...

Pat&mom trzymam kciuki żeby krwiaczek się wchłonął i wszystko skończyło się dobrze!!

Stazi, faktycznie żle zrozumiałam, przepraszam... :zawstydzona/y: Tak czy inaczej trzymam kciuki aby Twój mąż zatęsknił przez ten za Tobą i żeby było tak jak mówisz... :tak: 2,5 miesiąca, kochana dotrzecie się na pewno! A długo razem mieszkacie?

Hej, łosoś pieczony czy gotowany jest jaj najbardziej polecany, nie można surowego i wedzonego... ;-)

taaaak:tak::tak::tak:We wszystkich ksiazeczach ciazowych Losos jest na 1 szym miejscu jako zdrowa I bezpieczna ryba w czasie ciazy. Oprocz oczywiscie surowego I wedzonego (wedzenie nie zabija wszystkich bakterii, ktore moga byc niebezpieczne w ciazy)I jak go pieczemy czy smazymy - musi byc calkowicie przepieczony - zero surowizny!!!

Mniam ;-)

Ostatnia edycja:
Bo zimą rosła mi idealnie, a i tak się nie udało... :-(

Tak wracałam myślami do mojego porodu z córcią, i już sama nie byłam pewna czy czegoś nie pomieszałam o tych oczach.... :eek: Czy kazali mi je zamykać czy otwierać... Aż męża zapytałam i on mówi to samo co Wy... :sorry: że miałam je zamykać... :sorry: Także przepraszam za wprowadzenie w błąd, dobrze z drugiej strony że poruszyłam ten temat bo człowiek nieświadomy by pojechał rodzić drugie dziecko... ;-)

pat&mom - ja przez krwiaki I zakrzepy stracilam mojego synka w 22 tc. Utworzyly sie one na lozysku I spowodowaly, ze lozysko zaprzestalo dostarczania tlenu I pozywienia do malenstwa. Po roku badan w koncu wyszlo, ze mam chorobe krwi (czerwienica), przez ktora to wszystko sie wydarzylo. Teraz robie codziennie zastrzyki z leku Lovenox przeciw zakrzepom. Mialas badania na Lupus czy inne tego typu chorobska? Takim krwiakom mozna zapobiec a na pewno juz starac sie zapobiegac! Moze zapytaj gin czy mogliby Ci dac skierowanie na badania krwi??? Powodzenia!! Trzymam kciuki kochana!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jaka produkcja wooow
Kaskasiunia gratuluje! Ja w 11 dpo mialam 39 a w 13 dpo 116 teraz pojde w poniedzialek.
Żyrafka nam niestety zdarza sie zjesc Maca raz na jakis czas chociaz obiecalam sobie że w ciazy bede unikac.
Joanna ale sie rozpisalas. Przeczytalam wszystko!dzisiaj wieczorkiem obejrze ten film:)
applecrumbe gratuluje widoku! Ja sie juz nie moge doczekac;)

My dzisiaj zawiezlismy pieska do fryzjera i jest zuuupelnie nowym psem. Ciezko mi sie przyzwyczaic do jego nowego wygladu:d

Dziewczyny czy tylko ja jestem panikara i sie zastanawiam czy wszystko bedzie dobrze a za chwile sie sama poprawiam, że przeciez musi byc dobrze!!!
Mozna mnie dopisac do tabeli wiek 26 ciaza I termin z OM 23.05.

reklama
Tak widzę, że rozprawiacie o porodzie. Ja jak rodziłam synka nikt mnie nie uprzedził czy mam przeć z zamkniętymi oczami, a parłam raz z zamkniętymi raz bez:-p Żadne żyłki mi nie popękały.

joanna
to miło Cię widzieć i tutaj :)

Do góry