reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
ufff jak dobrze ze juz po świętach :tak: jeszcze przezyc dlugi weekend i mąż bedzie niebawem w domu ;-)

iza_marta
:dry: eh tesciowe zawsze z czyms wypalą :baffled:

czekamy mysle ze pwoinnas byc bardzie asertywna w stosunku do tesciowej,bo po urodzeniu dziecka bedzie tylko gorzej.Wiem ze nie chcesz sprawiac przykrosci mężowi ale tesciowa przeginac :dry:

diabliczka nocki ciężkawe a potem w ciagu dnia trzeba funkcjonowac :dry: i to jest masakra :dry: u mojeje babci pod blokiem i w kilku miejscach na osiedlu tez bez kwitnie bialy i fiolet :tak:

nanncy super :tak: dotrzymalas do 38 tc !!!! ;-) trzymaj sie i daj nam znac jakby Ala zdecydowala sie wyjsc juz ;-)

Ja też się cieszę ,że już po świętach......to siedzenie dobijało mnie.....wszyscy pytają kiedy urodzisz ,jakie imię,rady,porady......właśnie kiedy urodzę ???????????????po ostatnim usg termin zmienił się z 5.05 na 10.05 i bądż spokojny jak tak naprawdę nie znasz dnia.1.05 wizyta u lekarza z synem w poradni cukrzycowej,.4.05 mamy chrzciny ,ciekawe czy dotrwam.....gratuluję "rozpakowanym"

Narazie cisza. Bole jak na okres ale juz mocniejsze, takie jakbym dzis miala dostac @. Rano na ktg skurcze regularne wiec jak co dzien popedzilam sie wykapac i spakowalam rzeczy i tak sobie siedze. Mam nadzieje ze mnie dzis zbadaja jak tam szyjka itd.

nanncyoj Ty bidulko ale Ty sie męczysz i fizycznie i psychicznie. W zadośćuczynienia powinnaś urodzić szybko i w miarę bezboleśnie czego Ci bardzo życzę.
Ja właśnie wróciłam z badań bo jutro wizyta u gina i sobie odpoczywam :) Młodą mąż do przedszkola zawiozl wiec delektuje się ciszą ;)

mimi to faktycznie bezsensu :/ rozwaliło mnie że pierwsze słowo ma być: baba :-D:szok::-D

Nanncy
Ty to się namęczysz bidulo...współczuje tego cierpienia :-(Powodzonka i dawaj znać

Ewe ooo widzisz to musi być mega słoneczko w tym miejscu i zacisze bo zazwyczaj bez jest później, no chyba że to te z wcześniejszych odmian :-) uwielbiam uwielbiam ten zapach mmmmm Najbardziej pachnie biały i ten ciemny :-p

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam piękne. Święta, święta i po świętach...mój robak przetrzymał dzielnie więc mogłam pojeść :-) Wczoraj byliśmy na obiedzie u teściowej i całe popołudnie się leniłam...byliśmy na lodach a potem krzesełko kocyk i słoneczko mmmm ;-) bajka...do 19 tak przypiekało że aż w szoku byłam...Oni zjedli tatara a ja się tylko oblizałam, no ale cóż...
Dzisiaj z samego rana podreptałam do gina bez usg...załamałam się ...powiedział że nie prędko poród :szok: bo wszystko zamkniętę...a ja już myślałam że lada chwila...będą jaj jak jeszcze przenoszę :eek:
Za godzinkę idę do rodzinnej po zwolnienie...ciekawe czy mi wypiszę...jak nie to muszę niestety iść na macierzyński co mi się nie uśmiecha :eek: Pogoda jest cudowna , mega słońce także aż chce się żyć a mnie boli głowa :-( pęka niemiłosiernie...zjadłam śniadanko teraz kawa z ciachem i trzeba będzie się zbierać

Diabliczko to super minęły Wam te święta. U nas dla odmiany była pod psem. Jedynie sobota była słoneczna. Niedziela to porażka pogodowa a poniedziałek pochmurny. Dobrze, że chociaz znajomi do nas wpadli bo nudą wiało ;) Niby wczoraj były plany na byczenie się ale odwiedziny były spontaniczne i miłe. Młoda wyszalała się ze swoim rówieśnikiem.
A dzisiaj dla odmiany pięknie świeci słońce i jest cieplusio :)

reklama
Witam :tak: Wczoraj teściowa o dziwno o nic nie miała pretensji. Także posiedzielismy sobie i pogadaliśmy o głupotach. Córka od szwagierki tak się brzydko nauczyła mówić, że już wczoraj traciłam do niej nerwy. Kupiliśmy jej na zajączka sweterek to do niego kopnęła i poszła, zrobiło mi się przykro no ale cóż. Potem jak chciałam się z nią "pobawić" to mi powiedziała, że mam spadać bo jestem stara rura. I na tym się zakończyło bo już się do niej nie odzywałam

Od wczoraj boli mnie krzyż jak na @, myślalam, że to od przewiania ale jednak nie, pod wieczór zaczęło boleć mnie podbrzusze i miałam skurcze ale pojawiły się tylko 3 co 10 minut, ciepła kąpiel pomogła. Dzisiaj wizyta także wszystko lekarzowi powiem i się dowiem. Według ostatniego USG mam termin na 5.06, czyli tak jakbym teraz była w 34 tygodniu :baffled:

Ewe tak masz racje, ale mąż jak widzi, że przegina to jej zwróci uwagę
Nanncy powodzenia :tak:

Do góry